Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Starověký egyptský horoskop: Jaký bůh vám propůjčil své vlastnosti?

/
  • (shutterstock.com)
    5. března 2016 ● 06:00

    Stejně jako klasický západní horoskop slunečních znamení je i ten egyptský rozdělen do dvanácti období. Každé období zde ovšem není zastoupeno nikým jiným než jedním z egyptských bohů. Který je ten váš a co to vypovídá o vaší povaze?

  • 1.

    Osiris: 27. březen – 25. duben

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Narodili jste se s magickým talentem – umíte ze starých a zničených věcí vytvořit něco nového, zajímavého a úžasného. Vaše rodina a přátelé milují vaši společnost, protože jste vždy tím, kdo přijde první s nápadem a zažene nudu. Byli jste doslova zrozeni k tomu, abyste rozhodovali a určovali trendy.

  • 2.

    Amun: 26. duben – 25. květen

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste vůdce tělem i duší a oplýváte přirozenou autoritou a velkým kouzlem osobnosti. Nikdy nebudete nad lidmi stát jako dráb a nutit je, vaše vedení probíhá formou inspirace a motivace, takže jste jako stvoření pro vedoucí pozice ve větších týmech. Jste velmi zodpovědní a dokážete na sobě nést tíhu klíčových projektů. Přitom ale zvládáte trpělivě naslouchat a být otevření také jiným pohledům, než je ten váš. Právě to z vás dělá člověka, kterého zbožňují jak v práci, tak v kruhu blízkých.

  • 3.

    Hathor: 26. květen – 24. červen

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Na svém životě zbožňujete naprosto všechno. Od své rodiny a přátel až po práci, bydliště či svět kolem vás. Užíváte si zkrátka každou vteřinu všeho, co děláte. Máte mimořádnou vlastnost objevovat krásu a bohatství i tam, kde běžní lidé vidí jen špínu a bezútěšnost. Jste věčným dítětem, které dokáže strávit celý letní den jen povalováním se na trávě a sledováním oblohy. Věříte, že to, co dáte světu se vám vrátí, také proto se vám dějí veskrze pozitivní věci. Vás prostě nejde nemít rád.

  • 4.

    Phoenix: 25. červen – 24. červenec

    ...
    ...
    Autor: deviantart.com
    Máte mimořádnou vlastnost vytvořit něco hodnotného naprosto z ničeho. Jste nenapravitelní optimisté a zastáváte názor, že neúspěch je pouze jedna z mnoha možností, jak se s věcí poprat. Vždy tak v sobě najdete sílu jít dál a zkusit to znovu, k čemuž motivujete také lidi kolem sebe. Rádi trávíte čas v kruhu svých blízkých, ale občas potřebujete také být jen sami se sebou.

  • 5.

    Anubis: 25. červenec – 28. srpen

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaši přátelé a rodina obdivují vaši vlastnost bez výjimek splnit všechno, co slíbíte. Vaše druhé jméno by totiž klidně mohlo být "zodpovědnost". Nikdy neodcházíte od nedodělané práce a nesnášíte nevědomost. Pokud něčemu nerozumíte, nedáte si pokoj, dokud tomu nepřijdete na kloub. Když to vypadá, že se celý svět kolem vás hroutí, jste právě vy tím, kdo jej udrží v celku. A navíc zůstáváte vždy v klidu.

  • 6.

    Thovth: 29. srpen – 27. září

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaší nejcharakterističtější vlastností je to, že jste doslova mistry v řešení problémů. Máte silně vyvinuté vůdcovské schopnosti a sršíte kolem sebe přirozenou autoritou. Proto vás lidé následují, aniž byste jim museli cokoliv říkat. Kromě toho jste ale také velmi kreativní s uměleckými sklony a máte dar naslouchat. To z vás dělá naprosté miláčky každé společnosti.

  • 7.

    Horus: 28. září – 27. říjen

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jste hotovým Donem Quijotem egyptské astrologie. Vždy bojujete za to, čemu věříte, a neohroženě si jdete za svými cíli. Pro své nejbližší byste byli ochotni položit život a nesnesete, když o nich někdo mluví ošklivě. Stejným způsobem nedokážete vystát ani bezpráví nebo příkoří na slabších a bezbranných. Jste jako slunce, záříte na všechny strany a děláte své rodině i přátelům vždy lepší náladu.

  • 8.

    Wadjet: 28. říjen – 26. listopad

    2619058:gallery:true:trueMáte silné rodinné kořeny, milujete tradice, velká setkávání se svými blízkými a vytváření nových tradic. Právě silné rodinné vazby z vás dělají stabilní osobnost, která má silné sociální cítění. K lidem jste milí a otevření, aniž by se někdo opovážil toho zneužít. Přesto vám ale trvá déle, než si někoho pustíte k tělu natolik, aby se stal vaším opravdovým přítelem.

  • 9.

    Sekmeth: 27. listopad – 26. prosinec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váš neustálý optimismus a silně vyvinutý smysl pro humor by mohl vypadat, že jste lehkomyslní. Ve skutečnosti ale jen prostě milujete život a vše, co k němu patří, a myslíte si, že je příliš krátký na to, abyste si jej znechucovali špatnou náladou. I tak ale dokážete být trpělivými přáteli, kteří dokáží pomoci v těžkých časech. A právě proto vás okolí miluje.

  • 10.

    Sphinx: 27. prosinec – 25. leden

    2619056:gallery:true:trueNeustále vás obklopuje tajemná aura, za kterou dovolíte pohlédnout jen málokomu. Často si žijete ve svém vlastním světě, a tak trochu se vymykáte všem běžným kolonkám, do kterých by vás okolí rádo zaškatulkovalo. Také díky tomu s vámi ale nikdy není nuda a co víc, umíte rozproudit zábavu naprosto nečekaným a neotřelým směrem. Máte výrazný sexappeal a pro opačné pohlaví jste velmi atraktivní.

  • 11.

    Shu: 26. leden – 24. únor

    2619066:gallery:true:trueJste neuvěřitelně kreativní a umělecky založení a svůj talent rádi používáte k okouzlení svých přátel a své rodiny, ať už ve formě malování karikatur, dekorování domu nebo pečení lahodných dortíků. Od přírody jste snílci a romantici a každý střet s krutou realitou je vám velmi nepříjemný. Nesnášíte, když vás někdo nemá rád, a pro své blízké byste se doslova rozkrájeli, jen aby byli šťastní.

  • 12.

    Isis: 25. únor – 26. březen

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte silně vyvinutý smysl pro čest a nikdy neztrácíte své ideály.Váš smysl pro humor, sebevědomí a laskavost jsou vlastnosti, pro které si vás vaše okolí velmi cení a udělali by pro vás cokoliv. Milujete aktivní styl života a pobízíte k němu i ostatní. Ležet jen tak u televize? Nic pro vás!

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz