Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak získat na svoji stranu štěstí podle znamení zvěrokruhu?

/
  • Jak se stát šťastlivcem? Stačí dělat to, co máte předepsáno ve svém znamení!
    Jak se stát šťastlivcem? Stačí dělat to, co máte předepsáno ve svém znamení! (Shutterstock)
    11. března 2016 ● 06:00

    Jak to, že někdo se narodí jako dítě Štěstěny a někomu se smůla lepí doslova na paty? Smolařem nemusíte ale zůstat napořád. Zjistěte, co podle vašeho znamení zvěrokruhu dělat, abyste si k sobě štěstí přivolali.

  • 1.

    Beran: daří se mu v soutěžích

    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beranům se daří v soutěžích nebo hrách, které jsou založené na rychlosti a odvaze. Kritickým faktorem je ale to, abyste dokázali odhadnout své tempo. Pokud skočíte příliš rychle (což máte ve své nátuře), nebudete připraveni na všechno, co potřebujete vědět a šance na štěstí vám proteče mezi prsty. 

     

  • 2.

    Býk: talent na peníze

    býk
    Autor: shutterstock.com
    S vaší zemskou povahou můžete štěstí dosáhnout určitě, jen vědět, jak na to. Může k vám přijít prostřednictvím  peněz nebo majetku. Klíčem ke štěstí je pro Býky si uvědomit, že všechno to dobré si zasloužíte a je třeba to sdílet s druhými.  

     

  • 3.

    Blíženci: umí využít informace

    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí Blížencům vstoupí do cesty, když to nejméně čekají. Často to je díky tomu, že máte otevřené oči dokořán a sbíráte informace okolo sebe. Víte přesně co, jak, kde a proč dělat. Více naslouchejte a štěstí vás bude následovat. 

     

  • 4.

    Rak: dobrý rodič

    rak
    Autor: shutterstock.com
    V životě máte štěstí jen tehdy, jste-li sami k sobě upřímní. To znamená, že se staráte o ostatní a poskytujete jim své moudré rady, aniž byste je soudili. Jde o to, abyste se k ostatním chovali stejně jako ke členům vaší rodiny. A do života Raků pomalu vpluje štěstí. 

     

  • 5.

    Lev: rád rozdává

    lev
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí se bude Lvů držet, pokud budou dělat ty věci, které opravdu chtějí ze srdce dělat. Ať už je to hudba, umění, tanec, vyřezávání dřeva nebo sdílení lásky s někým. Z vás je rázem ta nejštědřejší osoba. To je váš klíč ke štěstí! 

     

  • 6.

    Panna: nejlepší organizátor

    panna
    Autor: shutterstock.com
    Pro vás platí, že štěstí vám přijde do cesty, když se soustředíte na sebe. Když máte věci zorganizované a promyšlené, dává vám to uklidňující pocit kontroly nad svým životem. V tu chvíli se dokážete soustředit a voila – štěstí máte na dosah. Chaos, to není nic pro Panny

     

  • 7.

    Váhy: dobrý partner

    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí pro Váhy znamená mít milujícího partnera, pro kterého jsou schopny udělat cokoliv. Dávejte ale pozor, abyste při své snaze se co nejvíce zavděčit nezačali ztrácet svou identitu. To by se z vašeho života totiž mohlo vytratit i štěstí. 

     

     

  • 8.

    Štír: skvělý přítel

    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí vám přijde do cesty, když budete upřímně sdílet radost se svými blízkými bez postranních úmyslů. Nechte prostor vaší vnitřní energii a vyšlete ji do světa. Mnohonásobně se to pak Štírům vrátí!

     

     

  • 9.

    Střelec: inspiruje druhé

    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelec má nejvíce štěstí ze všech, ale musí znát svou podstatu a to, kam směřuje. Naslouchejte sami sobě a urovnejte si v hlavě, kam vás to táhne. Díky tomu se vám pak daří, na co sáhnete, inspirujete druhé a štěstí se vás jednoduše drží zuby nehty.

     

     

  • 10.

    Kozoroh: zdárně dosahuje cíle

    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Štěstí Kozorohům přeje, když se drží svých stanovených cílů. Nikdy se nevzdáváte toho, co jste si umanuli, a to je váš klíč ke štěstí. Každý krok blíž k cíli vám přináší pocit spokojenosti a neodmítejte pomoc druhých, protože to otevírá nové příležitosti. 

     

     

  • 11.

    Vodnář: dobrý týmový hráč

    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vaše štěstí se zvětšuje, když jste součástí týmu a vaše rady a nápady jsou žádané a užitečné. Nikdy neváháte podat pomocnou ruku a přijít s novým řešením problému, milí Vodnáři.

     

     

     

  • 12.

    Ryby: umí se vcítit do druhých

    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Je třeba, aby se Ryby naučily poslouchat svůj vnitřní hlas. Dobře se cítíte, když okolo sebe šíříte dobrou energii a pomáháte ostatním, umíte se totiž do druhých dobře vžít. A štěstí vás následuje...

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz