Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tarotový velikonoční horoskop: Co vám přinesou jarní svátky

/
  • Co vám karty přichystaly na velikonoční svátky?
    Co vám karty přichystaly na velikonoční svátky? (shutterstock.com)
    26. března 2016 ● 06:00

    Velikonoce jsou magickým obdobím a mohou přinést mnoho změn. Jaký dopad budou mít na vaše znamení? Nechte si poradit od tarotových karet.

  • 1.

    Beran - Milenci



    2644477:gallery:true:trueMilenci nemusí vždycky oznamovat pouze události spojené s láskou, jak se mnozí domnívají. Jedná se sice o kartu týkající se srdečních záležitostí, ty však mohou souviset také s volbou mezi dvěma stejně zásadními skutečnostmi. Stojíte na důležité životní křižovatce a musíte si vybrat, kterou z nabízených cest se vydáte, což může být někdy provázeno obrovským citovým napětím. Není čas na špatná a zbrklá rozhodnutí, pečlivě zvažujte všechna pro a proti, než si vyberete to, co považujete za správné.


  • 2.

    Býk - Král holí



    2644474:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí něco velmi nepříjemného. Bude to natolik razantní akce, že se z toho nedokážete vůbec vzpamatovat. Zaútočí na vás někdo, od koho byste to nikdy nečekali a navíc si s údivem uvědomíte, že tento člověk dokáže být pěkně nebezpečný. Nesnažte se hledat řešení a raději počkejte, až se to všechno přežene. Vyšší síly vás rozhodně nenechají bez pomoci a pošlou vám ochránce, který bude s radostí hájit vaše zájmy. Potlačte svoji pýchu a pokorně přijměte radu od někoho zkušenějšího.

  • 3.

    Blíženci - Pět mečů



    2644478:gallery:true:trueVaše nepozornost zapříčiní, že do vašeho života vstoupí nepřátelské vlivy z okolí. Kvůli své lehkomyslnosti, s níž jste mávli rukou nad prvními známkami toho, že něco není v pořádku, teď máte zaděláno na parádní průšvih. Řešení sporu se ocitne kvůli vaší liknavosti opět v nedohlednu, což vás bude stát nemalé množství energie či peněz. Neházejte vinu na ty, kteří za nic nemohou, raději hledejte pochybení sami v sobě. Dokud si nepřiznáte, že si za to můžete pouze vy sami, nic se nezmění.

  • 4.

    Rak - Král pohárů



    2644475:gallery:true:trueZmatek, nejistota, smolné období. Zprávy, které obdržíte, budou natolik rozporuplné, že se v nich nedokážete zorientovat. Dostanete se do víru událostí, které se vám mohou zdát naprosto bezvýchodné, nicméně cesta ven existuje. Počkejte, až vyšumí ty nejhorší emoce a situace se trochu zklidní, teprve pak můžete podniknout nějaké konkrétní kroky. Naučte se rozlišovat, co je podstatné a nad čím můžete mávnout rukou. Určete si cíl, kterého chcete dosáhnout, a stanovte si, jak budete postupovat.

  • 5.

    Lev - Mág



    2644476:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí událost, která významně ovlivní vaši budoucnost. Teď není čas na to, abyste seděli v koutě, buďte aktivní a snažte se plně využívat své schopnosti, protože jen tak můžete dosáhnout úspěchu. Ať už na vás čeká nový partner, změna zaměstnání či stěhování na druhý konec světa, nenechte se tím zaskočit a poperte se s tím, jak nejlíp umíte. Osud vám sice postaví do cesty několik nepříjemných překážek, vy se ale nevzdáte. Pozor na sklony k egoismu, které vám komplikují život!

  • 6.

    Panna - Deset pohárů



    2644472:gallery:true:trueDokončíte nějaký důležitý projekt v osobním či pracovním životě, což vám přinese zejména notnou dávku uspokojení. Zároveň si ale uvědomíte, že vám chybí nějaký nový cíl, za nímž byste se mohli co nejdříve vydat. Pokud nenajdete nic, čemu byste se mohli věnovat, začnete se brzy nudit, bez nových impulsů zkrátka nedokážete fungovat. Byly vytvořeny ideální podmínky, abyste začali uvažovat o změně profese. Zkuste se zamyslet nad tím, zda existuje něco, co by vás bavilo víc než vaše současná práce.

  • 7.

    Váhy - Pět pentaklů



    2644479:gallery:true:truePětka disků s sebou přináší rozpad doposud platících hodnot. Čím víc toho vlastníte, tím vyšší je šance, že vás osud připraví o to, co máte na světě ze všeho nejradši. Nespoléhejte na šťastnou náhodu a klidně trochu zariskujte, jen tak projdete současnou situací celkem rychle a s minimálními ztrátami. Tak jako bájný pták Fénix povstal z popela, i vy můžete vstát z trosek a opět si vybudovat plnohodnotný život. Ve finančních záležitostech buďte nanejvýš opatrní a hlavně nikomu nepůjčujte peníze.

  • 8.

    Štír - Deset mečů



    2644469:gallery:true:trueKarta Deset mečů oznamuje především pád na samé dno a ztrátu veškerých jistot. Zcela reálně vám hrozí ztráta zaměstnání, finanční krach nebo rozvod, to vše jako důsledek vašich předchozích chybných kroků. Cesta, po níž jste vydali, byla bohužel špatná, teď ale není čas na to, abyste složili ruce do klína a litovali se. Je velmi pravděpodobné, že v některých oblastech svého života budete muset začít od úplného začátku, na druhou stranu se vám nabízí obrovská šance udělat věci jinak a lépe.

  • 9.

    Střelec - Slunce



    2644471:gallery:true:trueKarta Slunce vám přináší vítězství a úspěch na všech životních frontách. Jste plní síly a nadšení, což vám umožní začít pracovat na nějakých nových projektech. Pamatujte však na to, že i když vám se daří, druzí se nemusí mít tak dobře jako vy. Nebuďte sobečtí a snažte se jim pomáhat, skrze pomoc druhým dosáhnete životní pohody mnohem snáz. Přestože jste pyšní na svoje úspěchy, vystupujte skromně a s pokorou, z chlubivosti ještě nikdo nezbohatl. Znáte to lidové rčení, že pýcha předchází pád?

  • 10.

    Kozoroh - Čtyři pentakly



    2644468:gallery:true:trueVáš život je naplněn zbytečnostmi, které vám brání v dalším vývoji. Nejedná se pouze o předměty denní potřeby, ale i o neužitečné myšlenky, jež zbytečně zatěžují vaši duši. Nezůstávejte v zajetí svých předsudků, začněte s generálním úklidem a zbavte se všeho, co vás brzdí v duchovním rozletu. Naučte se hospodařit se svým energickým potenciálem takovým způsobem, abyste s ním neplýtvali na řešení malicherností. Dobu, kdy se nic podstatného neděje, můžete využít k dokončení nejrůznějších restů.

  • 11.

    Vodnář - Devět mečů



    2644473:gallery:true:trueAčkoli ze všeho nejvíc toužíte po splnění jednoho svého tajného přání, měli byste si uvědomit, že jeho realizace zkrátka není v lidských možnostech. Zbytečně se trápíte kvůli něčemu, s čím stejně nedokážete vůbec nic udělat. Svoje černé myšlenky bohužel přenesete i na ostaní členy rodiny, což vytvoří u vás doma velice dusnou atmosféru plnou vzájemných výčitek a obviňování. Pozor na finanční ztrátu způsobenou nevhodnou investicí, která může vaši rodinu krátkodobě uvrhnout do hmotné tísně.

  • 12.

    Ryby - Rytíř pohárů



    2644470:gallery:true:trueNěkteré z vašich dlouhodobých plánů se ocitnou v ohrožení, situace by mohla v extrému skončit naprostým krachem vašich životních snů. Zachránit vás může jedině rozvážné, rozhodné a neústupné jednání. Buďte k sobě maximálně upřímní a všechno dobře dopadne. Není důležité, jak vypadáte před ostatními, ale jací jste uvnitř. Čeká vás poměrně závažné rozhodnutí a ve vašem okolí bohužel není nikdo, kdo by vám dokázal poradit. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, který vás nasměruje na tu správnou cestu.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz