Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muži podle horoskopu: Váhy jsou princové na bílých koních, Býci vás nepodvedou

/
  • (shutterstock.com)
    1. listopadu 2021 ● 06:00

    Horoskop, ať už je určený pro muže nebo ženy, ovlivňuje všechno - povahu i chování. Pokud jste zrovna zamilovaná, jistě vás zajímá, co můžete od svého partnera čekat. Bude vás nosit na rukou jako Kozoroh nebo vás s ním čeká spíš život plný vášně, jaký vám zaručí vztah se Štírem?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Muž narozený ve znamení Berana je akční, agresivní, roztěkaný, energický a impulzivní. Na první pohled vyzařuje silnou sexualitu a můžete si být jistá, že v posteli i ve vztahu bude dominantní. Potřebujete-li hrát první housle, raději se poohlédněte po někom jiném. Tohoto muže je velmi snadné utáhnout na lichotky. Přestože on sám může pendlovat z jedné postele do druhé, aniž by ho trápila jediná výčitka, od své partnerky takové chování nesnese. Je velmi žárlivý, ale také schopný. Každopádně vždy trvá na tom, aby bylo po jeho.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Hledáte muže, který bude stálý, konstruktivní, zásadový a bude dělat věci sám od sebe, aniž byste mu to musela říkat? Najděte si muže ve znamení Býka. Počítejte ale také s tím, že vedle své cílevědomosti dokáže být pořádně tvrdohlavý a panovačný. Tento muž je velmi citově založený – pokud se pro vás (po dlouhém, racionálním rozvažování) rozhodne, bude vás milovat navěky. Zbožňuje vše, co mu přináší požitek – dobré jídlo, pití i sex. Nepodléhejte pocitu, že je flegmatický. Sice mu poměrně dlouho trvá, než se rozčílí, ale pak to stojí za to. Umí odpouštět, i když mu to trvá dlouho, ale nikdy nezapomíná.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Muž Blíženec je neustále v pohybu. Řídí se heslem, že změna je život a mění všechno – místa, města, práci, milenky, tváře, cokoliv... Je inteligentní, výřečný a všestranně zaměřený, ale přesto ho čas od času popadne pocit vlastní neschopnosti, který může vyústit až k frustracím a depresím. Umí tvrdě pracovat, ale na žádné pozici moc dlouho nevydrží, pokud není dostatečně zajímavá. Rutina ho rychle znudí. Stejně jako v práci se chová i ve vztazích, má problémy dotáhnout věci do konce a v citech je nestálý. I přesto, že budoucnost s ním je nejistá, přítomnost je velmi zábavná a jeho upřímnost je opravdová, i když zítra už může být zase všechno jinak.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Máte ve svém okolí muže, který působí tajemně, je komplikovaný a nikdy nevíte, s jakou náladou se probudí? Zeptejte se ho, jestli se nenarodil ve znamení Raka. Tento muž se nikdy nebude svěřovat lidem, které nepovažuje za své blízké přátele a k cizím lidem bude vyloženě odtažitý. Není to proto, že by byl arogantní, naopak je velmi citlivý, soucitný a ze všech sil se bude snažit pomoci. Tento zdánlivý chlad je jen obrana, aby někdo nezranil jeho křehké city. Je velký romantik, vyžaduje věrnost a sám je bez výjimky věrný. Také přátelství udržuje celý život. Pokud je zklamán, má sklon urážet se, trucovat a propadat sebelítosti.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Muž Lev vejde do místnosti, okamžitě se stává středem pozornosti a náležitě si to užívá. Touží po uznání ze strany mužů a vlahých pohledech ze strany dam. A budiž mu přáno! Tento muž na ženy opravdu působí jako magnet a muži chtějí být jeho přáteli a on si toho je moc dobře vědom. Je ješitný, pokud mu lichotíte, nechá ze zmanipulovat prakticky k čemukoliv. Je velmi vášnivý, miluje celým srdcem a dělá okázalá gesta. Jeho zamilování ale bohužel nemá dlouhého trvání a on si velmi rychle nalézá jiný objekt své touhy. Pokud se usadí, bývá velkorysý, ale nehodlá o ničem diskutovat. Zbožňujte ho a hýčkejte a máte vyhráno.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Muž, který se narodil ve znamení Panny, vás na první pohled zaujme svou praktičností. Je to totiž jeho nejcharakterističtější rys. Pokud se do něj zamilujete, nebudete to mít lehké. Tento muž není přirozený lovec, sbalit ho budete muset vy. Stejně tak neočekávejte spalující vášeň, vzrušení nebo lichotky. Jediné, co vám tento muž může poskytnout, je stabilní zázemí a jistota pevného vztahu. Pokud netoužíte po spontánním, vášnivém sexu, není to zrovna málo. Je hyperkritický, ale dá vám pocit, že na světě kromě vás neexistuje jiná žena. Jeho silná orientace na práci a peníze vám zaručí, že po jeho boku nikdy nebudete trpět nedostatkem.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Muž – Váha je prototypem prince na bílém koni. Je vždy upravený, voňavý a na tváři mu hraje společenský, odzbrojující úsměv. Nesnáší lež, bezpráví a křivdu a má silný smysl pro čest a fair play. Můžete si být jistá, že tento muž vám nevěrný nebude, pokud neudusíte jeho lásku tím, že byste mu nevěnovala svoji pozornost, nedbala o sebe nebo byla vulgární. Má velký cit pro krásu a harmonii a svoji partnerku považuje za klenot. Přestože má smysl pro realitu, poměrně dlouho mu trvá, než se pro něco rozhodne, a řešení složitých situací odkládá tak dlouho, jak jen je to možné.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Nevypočitatelný, smyslný, silně sexuálně zaměřený, takový je muž, který se narodil pod taktovkou Štíra. Je extrémista – osciluje od božských vášní až po pekelné zvrácenosti a ani v nejmenším se tyto své pocity nesnaží ovládat. Je sice nelítostný, tvrdohlavý a arogantní, ale pro svoji partnerku a své blízké udělá všechno, i kdyby ho to mělo zabít. Nikdy nezapomene na projevenou laskavost a na pomoc, která mu byla poskytnuta, ale stejně tak nezapomíná ani urážku nebo zranění a má silné tendence se mstít. Teprve tehdy poznáte, jak moc umí být Štír nemilosrdný.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Jste žárlivá? Pak na muže Střelce ve svém vlastním zájmu ani nepomýšlejte. I když ho totiž dokážete přesvědčit, aby si vás vzal za ženu, ve svém srdci zůstane navždy svobodným, nadále bude odmítat všechna citová i tělesná pouta a otáčet se po jiných ženách. Libí se mu všechny a on se líbí jim. S tímto mužem zažijete tu pravou zábavu. Je nenapravitelný optimista a ve všem vidí to dobré. Jeho přímočarost a upřímnost je osvěžující, ale na druhou stranu může často hraničit až s neomaleností.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Potřebujete se o někoho stoprocentně opřít? Najděte si partnera ve znamení Kozoroha. Tento muž je ztělesněním zodpovědnosti. Je pracovitý, systematický, ctižádostivý, praktický a odhodlaný.  Možná na vás bude působit trošku usedle a nudně, nedivte se, tento muž přímo zbožňuje domov, pokud se v něm pohybuje milovaná osoba. Je věrný a zbožňuje pocit, že je vlastněn. Miluje peníze a umí je vydělat. Je silně sexuálně zaměřený, ale možná vám bude chvíli trvat, než to zjistíte v plné síle.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Zapomeňte na myšlenky, že jste moc stará, málo štíhlá, máte krátké nohy nebo příliš kudrnaté vlasy. Muž Vodnář vlastně vůbec netuší, jak vypadáte. Pokud se do vás zamiluje, je to pro vaše myšlenky a intelekt a od té doby pro něj budete nádherná. Pokud u Vodnáře nenastane splynutí duší, velmi pravděpodobně nedojde ani na sex. Je štědrý, otevřený a aktivně se zajímá o ostatní. Odmítá nadřazenost, nesnáší omezování, a pokud se s ním pokusíte manipulovat, tvrdě narazíte. S tradicemi zachází jedině tak, že je porušuje. Pokud chcete solidní jistotu, není to muž pro vás. Libujete-li si ale ve vzdušných zámcích a romantických gestech, směle do toho.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Nenapravitelný idealista a snílek, takový je podle zvěrokruhu muž narozený ve znamení Ryb. Tento muž vám nepřitluče hřebík a neopraví zásuvku, přes svoji nepraktičnost vás ale uchvátí svojí výřečností, kreativitou a inteligencí. Je velmi emocionální a citlivý, ale také nestálý a snadno ovlivnitelný. Touží po citové stabilitě a uvidí vás vždy v daleko zářivějších barvách, než v jakých se uvidíte sama.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz