Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak se vyhnout krizím: Podívejte se, co jednotlivá znamení z duše nenávidí

/
  • (Shutterstock.com)
    13. dubna 2016 ● 06:00

    Ať už se snažíte vyjít s partnerem, šéfem nebo třeba vlastním potomkem, je dobré vědět, čemu se vyhnout. Nemá přece smysl dělat si vzájemně zle, pokud se chceme k něčemu dopracovat. Pomoci vám v tom může i vědomí, s jakým znamením máte co do činění. Co jednotlivá znamení zvěrokruhu, podle astrologa Milana Gelnara, opravdu nemohou vystát?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Jednou z věcí, které v Beranovi vzbudí běsnění uvnitř i navenek, je odmítání sexu. Vymluvte se, že vás bolí hlava nebo že se chcete dívat na fotbal, a ráno si smažte vajíčka sami. Vymluvte se několikrát a balte si kufry. Beran nesnáší, když s ním někdo nesouhlasí, a to stejné platí i v chuti na sex. Jeho ohnivý žár také spolehlivě zchladí stereotyp a praktické dárky. Ať vás ani nenapadne dát Beranovi k narozeninám žehličku.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Odepřete Býkovi dobré jídlo, sex nebo ho držte v neuklizeném, chaotickém prostředí a můžete si být jistí, že buď brzo vybouchne, nebo zešílí. Nemožnost ukojit své pudové potřeby je pro Býka čirým zoufalstvím. Nezkoušejte to na něj ani s hrubým, sprostým chováním, a to obzvláště jste-li žena a onen Býk je muž. Vulgaritu nikdy není schopen velkoryse přehlédnout – stejně jako to, když se mu budete snažit lhát.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Jelikož se v Blížencích ukrývá hned několik osobností, je seznam toho, co nemohou vystát, poměrně dlouhý. V první řadě je od sebe spolehlivě odeženete, pokud se je budete snažit omezovat. Buďte nerozhodní, pomalí a nudní a docílíte téhož výsledku. Na druhou stranu je ale dokáže naštvat také to, když za vším vidíte jen to špatné, stejně jako neustálé vyvolávání hádek, dusna a napětí.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Že už jste spolu několik let a zamilování dávno opadlo? To vašeho Raka naprosto nezajímá. Raději znovu vraťte do vztahu něhu, dotyky, hlazení a romantická slůvka, jinak o něj brzy přijdete. Rak nutně potřebuje lásku a bez ní se neobejde. Nebuďte k němu kritičtí, necitliví a neurážejte jeho zvyky a tradice. S tím se zkrátka není schopen srovnat.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se chcete zbavit Lva, je to poměrně snadné. Zařiďte to tak, aby bylo všechno přednější než Lev samotný, a do týdne je od vás pryč. Lev nenávidí, když se o něj nezajímáte. Když není chválen nebo obdivován, když jste vůči jeho plánům a postojům kritičtí, nebo dokonce lhostejní. Nepusťte ho ke slovu a zcela jistě ho uslyšíte řvát.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Pokud vám na vaší milé Panně opravdu upřímně záleží, nikdy, ale opravdu nikdy ji nezahanbujte svou laxností. Panna bude tiše trpět a chřadnout, pokud budete nedochvilní, neupravení, oplzlí nebo na veřejnosti příliš okázalí. Cokoliv, co zavání rizikem a nejistým výsledkem, vzbuzuje v Pannách až panickou hrůzu. Buďte spolehliví ve všem, co děláte, a budou vás Panny milovat.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako Panny nedokážou Váhy tolerovat disharmonii. Nejsou ale natolik citlivé, aby jen tiše trpěly. Váhy vám dostatečně ostře dají najevo, pokud budete neupravení, netaktní nebo jim budete v domácnosti i životě vytvářet nepořádek. Jsou také velmi citlivé na narušování osobního soukromí. I když byste do telefonu a počítače neměli koukat nikomu, u Vah je to dvojnásobně špatný nápad.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Pokud se chcete zbavit Štíra, máte dvě možnosti: buď se s ním můžete upřímně a v klidu rozejít, nebo mu můžete dát důvod, aby na vás pořádně žárlil. Obě možnosti jsou stejně spolehlivé, ale ta první rozhodně proběhne víc v klidu. Pokud chcete vidět Štíra rozžhaveného doběla, koketujte v jeho přítomnosti s jinými, poukazujte na jeho slabiny a odmítejte s ním mít sex. Ale počítejte s tím, že i když se ho zbavíte, bude se mstít. A rád.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Vztah se Střelcem je velmi zábavný, pokud na něj máte odvahu a jste od přírody volnomyšlenkář. Toto znamení nenávidí jakékoliv omezování a závislost na své osobě. Nekomandujte, nekritizujte a nevyčítejte, pokud nechcete, aby znechuceně odešel. Stejně tak se vyhněte náladovosti, hysterii a nudě.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi jsou sice pilní, svědomití a cílevědomí, ale rozhodně je nemůžete nařknout z toho, že by měli přehnané sebevědomí. Nejistota, která v tomto znamení neustále vystrkuje růžky, je jejich největší slabinou. Dejte si proto pozor, jestli ten Kozoroh, se kterým nemůžete vyjít, není terčem vašeho posměchu nebo kritiky. Kozorozi také nesnášejí scény v jakékoliv podobě. Budou s vámi problém ochotně rozebírat, ale zmiňte ho na veřejnosti, byť jen v žertu, a připravte se na tichou domácnost.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Omezenost. Stačí jen jedno slovo, abyste věděli, co Vodnáře spolehlivě odpuzuje. Neprojevujte o nic zájem, smějte se jeho ideálům, stůjte stále na jednom místě a jednejte s ním arogantně – a milého Vodnáře už pravděpodobně nikdy neuvidíte. V partnerství bude velmi nepříjemný, pokud budete mít hluboko do kapsy a pokud před ním budete mít nějaké tajemství. Přestože on před vámi vždycky nějaké mít bude a zcela jistě nebude jen jedno.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou velmi citlivé a idealistické, a proto je jejich Achillovou patou, když se ve vás zklamou. Vidí v každém člověku to nejlepší a každá rána pod pás je bolí mnohem víc, než byste si mysleli. Nesnesou být vystavovány ponížení, ale stejně tak jim nedělá dobře přílišná pozornost. Nikdy se nesrovnají s nevěrou, i když ji budou schopny odpustit, ale uvnitř je bude sžírat dál. K čemu je pravděpodobné nedoženete, jsou hádky. Ty totiž opravdu nenávidí. Raději se seberou a utečou.

     

    Více z charakteristiky jednotlivých znamení zvěrokruhu najdete v knize Milana Gelnara Astrologická předehra.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz