Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Horoskop na další týden: Koně se zamilují, Hady čeká překvapení

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    17. dubna 2016 ● 10:00

    Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek nového týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 18. do 24. dubna.

  • 1.

    Krysa

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váš pracovní týden začne v relativně pohodovém duchu, ve vašem soukromém životě se ovšem odehraje několik bouřlivých událostí, které vyvolají ve vaší mysli totální zmatek. Bude nesmírně těžké zachovat alespoň trochu klid, musíte si ale uvědomit, že každé dění má svou příčinu. Až opadne mlžný závoj, který zatím přikrývá některé záležitosti, pochopíte mnohem jasněji, co se s vámi vlastně děje.

  • 2.

    Buvol

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V tomto týdnu nebudete mít nikde stání, řešení jisté důležité záležitosti se totiž nečekaně protáhne a vás ovládne značná nervozita. Nakonec se sice všechno uzavře k vaší plné spokojenosti, i tak vás to ale bude stát spoustu nervů. Dlouho plánovaný víkendový výlet se bohužel neuskuteční, vám to ale příliš nevadí, protože se najde uspokojivý náhradní program. Skvěle se pobavíte a odpočinete si.

  • 3.

    Tygr

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nový týden se bude jen zvolna probouzet k nějaké viditelné aktivitě, ale od středy se situace radikálně změní a události se začnou střídat v poměrně svižném tempu. Některé zprávy vás povzbudí k tomu, abyste přestali strkat hlavu do písku a začali konečně jednat. Odvaha vám rozhodně nechybí a v případě potřeby se můžete spolehnout na pomoc svého okolí. O víkendu se všechno uklidní a oddychnete si.

  • 4.

    Zajíc

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaši blízcí na vás budou tlačit, abyste odložili své plány na tento týden a pustili se s nimi do jedné věci, která se vám zrovna dvakrát nezamlouvá. Pokusíte se jim to rozmluvit, ale nakonec pochopíte, že je to zbytečné a uděláte přesně to, co po vás chtějí. Zmínka o letní dovolené rozproudí vášnivou diskusi o tom, kam by se který člen vaší rodiny chtěl nejvíc podívat. Chce to zřejmě kompromis.

  • 5.

    Drak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V tomto týdnu se budete nesmírně těšit do práce, seznámíte se tam totiž s novým kolegou, který vás doslova ohromí svými širokými znalostmi všeho možného. Se svěřováním ale opatrně, a to minimálně do doby, než ho trochu líp poznáte. O víkendu zaměřte svou pozornost především na rodinu, v poslední době svým blízkým chybíte mnohem víc, než je zdrávo. Co třeba nějaká společná víkendová rodinná akce?

  • 6.

    Had

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Předposlední dubnový týden se bude točit kolem neuvěřitelné novinky, jež vám doslova vyrazí dech. Okolnosti vás dotlačí k několika zásadním životním rozhodnutím, která ovlivní nejenom vaši práci, ale především váš soukromý život. V milostné oblasti se přihodí věc, jež vás dostane na kolena, a možná se dojetím i rozpláčete. Hektickému tempu bohužel neutečete ani o víkendu, s odpočinkem nepočítejte.

  • 7.

    Kůň

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zamilujete se tak silně, že sotva dokážete vnímat i něco jiného než svého aktuálního miláčka. Tak vášnivou lásku jste už dlouho nezakusili, proto si budete svoje pocity maximálně užívat. V plánu je také určitá zásadní změna, která mnohé upřímně překvapí. O víkendu se vám naskytne poměrně zajímavá příležitost, jak si výrazně finančně polepšit, bude to chtít ale i nějakou aktivitu z vaší strany.

  • 8.

    Koza

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Bohužel se najde nepřející člověk, který se pokusí značně zkomplikovat záležitosti, jež vás z určitých důvodů velice zajímají. I když vás Štěstěna jen tak neopustí, budete muset vydat značné množství energie, abyste to nějak rozumně ustáli. Naštěstí se dočkáte výsledku, jenž opravdu stojí za to, takže vás to nemusí vůbec mrzet. Rodina vás přemluví k účasti na jedné velkolepé narozeninové oslavě.

  • 9.

    Opice

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše intuice vás přiměje k tomu, abyste začali dělat některým věci úplně jiným způsobem. Změny ve vašem životě na sebe nenechají příliš dlouho čekat. Příjemným bonusem pro vás může být například to, že se vám podaří nenásilně propojit vaše soukromí s pracovními záležitostmi. O víkendu se vás rodina pokusí přesvědčit o něčem, s čím bytostně nesouhlasíte. Bohužel neuspěje ani v poměrně ostré hádce.

  • 10.

    Kohout

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Rozhodli jste se ukázat svému okolí, že i vy máte nějaké ambice, které byste si rádi splnili. Některé lidi možná překvapí, že nejste až takové šedé myšky, jak si o vás mysleli, to je vám ale úplně jedno. Nabídne se vám příležitost, která vám umožní přístup ke zcela odlišným možnostem, její přijetí ovšem vyžaduje určité životní změny. Zdá se však, že vaše rodina s tím zrovna dvakrát nesouhlasí.

  • 11.

    Pes

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu tohoto týdne se na vás navalí takové množství práce, že budete mít co dělat, abyste rovnou nepadli vyčerpáním. Nakonec to sice horko těžko zvládnete, úsměv na tváři vám to ovšem ani zdaleka nevykouzlí. O víkendu s vámi rodina absolutně nic nezmůže, jakékoli pokusy o zapojení do nějaké činnosti odmítnete s pochmurným mlčením. Ti rozumní se raději včas stáhnou zpátky a dají vám pokoj.

  • 12.

    Vepř

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Všechny důležité záležitosti raději odložte na příští týden, v nejbližších dnech se stejně k ničemu pořádnému nedostanete. Hned v pondělí vás zaskočí nejrůznější události, které vám zamotají hlavu tak, že nedokážete myslet na nic jiného. O víkendu se situace malinko uklidní, to ovšem neznamená, že v tom budete mít konečně jasno. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si co nejvíc odpočinuli.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz