Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kdy se narodil váš pes? Horoskop ovlivní i jeho povahu!

/
  • Jaká je povaha vašeho mazlíčka podle znamení zvěrokruhu?
    Jaká je povaha vašeho mazlíčka podle znamení zvěrokruhu? (shutterstock.com)
    20. dubna 2016 ● 06:00

    Hvězdy neovlivňují jen povahu lidí, ale také zvířat. Jaký mazlíček nejlépe sedne vašemu životnímu stylu a kdo bude vaším skutečným přítelem na život a na smrt? Horoskop vám to prozradí!

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Váš zvířecí mazlíček ve znamení Berana musí být všude první. Je to nejsoutěživější tvor ze všech znamení. Nikdy nemá strach a bude bojovat až do konce. Na nic si nehraje, to, co vidí, prostě dostane. Pokud se ocitnete v nebezpečí, spolehlivě vás ochrání. Tito tvorové jsou věčně v pohybu, stále hledají nové dobrodružství. Musíte je zabavit, dát jim hodně hraček a vymýšlet různé závody, ve kterých budou moct zvítězit. Pozor, měli byste jim, ještě když jsou malí, ukázat, kdo je šéf, jinak vám přerostou přes hlavu.

  • 2.

    Býk

    Býci by nejraději všechno kontrolovali. Nikdy jim neberte jejich věci – nebo rozpoutáte peklo. Nejšťastnější jsou, když žerou to nejlepší jídlo. Milují jídlo tolik, že si musíte dávat pozor na jejich váhu, nevědí totiž, kdy přestat. Jakmile si najdou nějaké pohodlné místečko, většinou je to na gauči, tak ho zaberou a už je odtud nedostanete. Do pohybu je budete muset nutit, pokud ale milujete lenošení, jsou pro vás ideálními parťáky.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Pokud máte rádi svůj klid, Blíženci vám ho určitě nedopřejí. Mají ve zvyku se hodně hlasitě a neustále vyjadřovat. Každý zvuk, každý člověk, který projde na ulici nebo na chodbě, bude náležitě ohlášen. Jsou to rození provokatéři. I když už se vám podaří je utišit, klid rozhodně nenastane. Milují jen tak pobíhat z místnosti do místnosti. Jsou to velice svobodomyslní tvorečkové a neradi se mazlí. Pokud mají náladu, najdou si vás sami.

  • 4.

    Rak



    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci
    milují svůj domov a svou rodinu nade vše. Jsou nejlepšími hlídači. Pokud hledáte společníka pro své dítě, Rak je ideál. Jsou to ohromní mazlové. Tihle drobečkové vás budou pronásledovat na každém kroku, třeba jen z pokoje do pokoje. Jsou to sběrači a milují své hračky, pokud musíte nějakou vyhodit, nesmějí to vidět.

  • 5.

    Lev

    Lev je král džungle i vašeho domu. Lvi milují mazlení, obdiv a vůbec jsou rádi, když se k nim chováte jako k honoraci. Pokud se jim nemůžete plně věnovat, potřebují nějaké pohodlné místečko, nejlépe na vyvýšeném místě – třeba na gauči, stole nebo židli. Ujistěte se, že mají k dispozici dostatek polštářků. Milují slunce. Jsou skvělí jak ve skupince psů, tak mezi lidmi, ale musí se stát vůdcem. Potom se postarají, aby nikdo nestrádal a všichni byli spokojení. Jsou také dost tvrdohlaví.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Pokud nemáte rádi nepořádek, pořiďte si Pannu. Jsou neuvěřitelně čistotné. Pokud se tito mazlíčkové někde ušpiní a nemohou si sami pomoct, přijdou za vámi, abyste je umyli. Nejsou moc odvážní a nikdy se neperou o moc, takže jsou ve smečce absolutně bezproblémoví. Mají rádi rutinní věci, a když to budete vy, kdo poruší nějaký naučený rituál, jsou vyvedeni z míry. Pravidelně vás budou budit, v přesnou dobu budou sedět u misky a čekat na žrádlo. Pokud se jen trochu zpozdíte, tak uvidíte ten tanec.

  • 7.

    Váhy

    Váhy jsou nejkrásnější tvorečkové. Nejen vzhledově, ale i jejich povaha je okouzlující. Dokážou vás přesvědčit, abyste pro ně udělali cokoli, a mají z toho velké potěšení. Dokážou být totiž pěkní lenoši. Lenost souvisí s tím, že se nedokážou rozhodnout. Pokaždé když si myslíte, že už jste je konečně pochopili, tak změní názor a vše je jinak. Nemají moc v lásce mazlení.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    S těmihle zvířátky doma nikdy nic nenajdete. Mají tolik skrýší, že byste tomu nevěřili. Vše dělají s obrovským nasazením. Milují hru na kočku a na myš, tedy chytit a zabít. Je to jedno z nejtvrdohlavějších znamení, a pokud se rozhodnou, že nechtějí dělat to, co jim přikazujete, nehne s nimi nic na světě. Nikdy taky nevíte, na čem se Štírem opravdu jste.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Mazlíčci ve znamení Střelce jsou rození cestovatelé, milují chodit po okolí a hledat si nové kamarády. Musíte si je pohlídat, aby vám nakonec neutekli úplně. Jsou velice nezávislí a rádi tráví čas sami, rádi jsou svobodní. Toulání se po okolí a hledání nových dobrodružství je baví. Pokud chcete, aby byli šťastní, dopřejte jim dost svobody. Milují aktivní život.

  • 10.

    Kozoroh

    Kozorozi se nikdy nevzdávají. Pokud něco chtějí, postaví si hlavu a nedají pokoj, dokud to nedostanou. Kozoroh je další milovník rituálů, pokud ho chcete udělat šťastným, dávejte mu žrát přesně ve stejnou dobu a i další zvyky, které si oblíbil, raději neměňte. Pokud cítí, že je něco v nepořádku, můžete si být jisti, že vám to dá jasně najevo.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Tenhle mazlíček vám domů přivede všechny kamarády ze sousedství. Vodnáři milují všechny a všechno. Jsou ale také pěkně nevyzpytatelní. Když si myslíte, že budou reagovat nějakým způsobem, vyrazí vám dech, protože jejich reakce bude úplně jiná. Tihle drahouškové rozhodně nedodržují žádnou rutinu, naopak mění své chování jen tak z legrace. Rozhodně se s nimi nebudete nudit, jsou to malí průšviháři.

  • 12.

    Ryby

    Ryby jsou největší zlatíčka zvěrokruhu. Dokážou cítit, co prožíváte, okamžitě na to reagují a pokaždé se snaží pomáhat. Pokud vidí, že je někdo v nesnázích, okamžitě přispěchají na pomoc. Milují vodu a jsou to snílci. Občas se ztratí ve svém vlastním světě tak, že vůbec nevědí, co se kolem nich děje. Ryby se snadno nadchnou a přebírají náladu od druhých, aniž by to samy kontrolovaly.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz