Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexualita mužů podle horoskopu: Naplácá vám, nebo se nechá ovládnout?

/
  • Jak mužskou sexualitu ovlivňuje znamení, ve kterém se narodili?
    Jak mužskou sexualitu ovlivňuje znamení, ve kterém se narodili? (shutterstock)
    19. března 2022 ● 05:00

    To, v jakém znamení jsme se narodili, neovlivňuje jenom naši povahu, ale také sexualitu. Ta mužská se přitom zcela liší od té ženské. Jací jsou v dobývání a mezi peřinami muži podle znamení zvěrokruhu? Prozradí vám to astrolog Milan Gelnar.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž Beran je v posteli impulzivní, netolerantní a chce o všem rozhodovat. Už při polibku je jasné, že jej sex velmi baví  a že jde hned na věc. Sex s ním je rychlý, vášnivý a spontánní. Stejně rychle jako začne, také skončí, dlouhé, něžné milování od něj rozhodně nečekejte. Rutina jej nudí a je rád dominantní. Nedivte se, pokud vás plácne přes zadek nebo silně zatahá za vlasy.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoliv se to na první pohled možná nezdá, muž narozený ve znamení Býka je silně sexuálně založený. V pubertě neustále myslí na sex, na ženy a jeho silnou ambicí je dostat to ze sebe. Býkovy potřeby jsou prakticky neukojitelné. Má velikou výdrž a pod jeho rukama by dokázal roztát i ledovec. Silně reaguje na vůně a tělesné pachy. Jeho city jsou trvalé a nemá sklony k sexuálním románkům.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pro muže Blížence není sex až tak důležitý. Spíše než akt samotný jej vzrušuje představa, že by k němu mohlo dojít a jak by probíhal. Má sklony k promiskuitě - strašně rád zkoumá a zažívá nové prožitky, ideálně s různými partnerkami.  Samotný sex s ním bývá rychlý a divoký. Pokud se rozhodne usadit, dokáže své vášně vůči jiným ženám poměrně obstojně krotit.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž narozený ve znamení Raka potřebuje neustále povzbuzovat. A to nejen ve vztahu, ale také v ložnici. Baví ho role učitele, rád vysvětluje, ale přitom nemá sklony být agresivně dominantní. Je to také z toho důvodu, že nesnáší vulgaritu. Vyžaduje něhu, smyslné dotyky a dlouhé předehry. Je jemný a citlivý a naprostý mistr v orálním sexu.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž Lev je, stejně jako jeho zvířecí předobraz, velmi sexuálně založený. Neuznává žádná pravidla a konvence a ať vás ani na vteřinu nenapadne, že by se jimi mohl řídit. Ženy potřebuje k životu stejně jako vzduch a vodu. Je přesvědčen o tom, že jej každá žena chce a že je nepřekonatelný milenec. Ve skutečnosti mu jde spíš o jeho uspokojení, než o to vaše. Pokud mu ale budete lichotit a obdivovat ho, zpravidla ho dostanete tam, kde ho chcete mít.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jedinec narozený ve znamení Panny nikdy nevyráží na lov za děvčaty. Mnohem víc ho vzrušuje, když je sám lovnou zvěří. Vše má do detailů naplánované - od prvního polibku až po finální orgasmus. Na druhou stranu ale sexu nepřikládá příliš velký význam - bere ho jako případnou potřebu těla.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž narozený ve znamení Vah je pomalý, ale vytrvalý milenec. Z počátku je nerozhodný a těžce se odhodlává k činu, ale jakmile se rozjede, je k nezastavení. Má rozkoš z toho, z čeho má rozkoš jeho partnerka. Obvykle rád experimentuje. Nesnáší vulgaritu, ale naopak ho vzruší dokonalá krása.

  • 8.

    Štír

    Štír je velmi silně ovládán sexualitou a má prakticky jediný cíl - co nejintenzivnější zážitek a co nejsilnější orgasmus. Zatímco ve vztahu umí být poměrně tolerantní, v posteli má tendenci ovládat a dominovat. Vzrušuje ho, když může působit bolest a mísit ji s rozkoší. Mívá sklony k perverznostem a nic mu není cizí.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž narozený ve znamení Střelce je v sexuálním životě velmi přelétavý. Alespoň v mládí. Jde spíš po povrchu a nepatří mezi nejlepší milence. Dává přednost kvantitě před kvalitou a sex s ním bývá rychlý, až zbrklý. Sex ho nikdy neomrzí - patří k jeho životu a ten si chce především užít. Také proto mívá více milostných poměrů najednou, zpravidla utajovaných.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sexuální láska je pro muže Kozoroha stejně nezbytná, jako jídlo a spánek. Je silně sexuálně zaměřený, ale ani zdaleka není tak krutý jako Štír. Je vášnivý, smyslný a nesnáší, když je mu cokoliv odpíráno. Současně má ale sklony k sadismu, oslovuje jej spojení bolesti a rozkoše.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž Vodnář se o ženu zajímá jako o člověka, nikoliv jako o sexuální objekt. Sex s ním je pomalý, uvážený, nepotrpí si na žádné vášnivé zvířecí divočení. Miluje dlouhé a pestré předehry. Je zvídavý, rád vše vyzkouší včetně nejnovějších a nejexotičtějších praktik. Jako nejliberálnějšímu znamení zvěrokruhu mu nic lidského není cizí.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Muž ve znamení Ryb se často stává tím, kdo je ovládán dominantní partnerkou. Také proto ve vztahu i v posteli preferuje starší a zkušenější ženy. Je rád, když mu partnerka říká, co má dělat. Svoji ženu si idealizuje a ochotně udělá všechno, co jí na očích vidí. V mládí i v dospělosti inklinuje spíše k tajným vztahům, což ale neznamená, že je promiskuitní.

     

    Více o jednotlivých znameních zvěrokruhu se dočtete v knize Milana Gelnara – Astrologická předehra.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz