Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velký letní tarotový horoskop: Čeká nás mnoho změn

/
  • (shutterstock.com)
    27. května 2016 ● 06:00

    Léto je sice obdobím bezstarostnosti, ale pro mnohá znamení zvěrokruhu bude také časem změn. Nebojte se, i když něco může bolestivě končit, v danou chvíli také něco nového začíná. Podívejte se, jaký osud vám karty na letní měsíce předpověděly.

  • 1.

    Beran - Spravedlnost

    2722080:gallery:true:trueOcitli jste v situaci, v níž uspějete pouze tehdy, najdete-li v sobě dostatek vnitřní rovnováhy. Naučte se být spokojení s tím, co máte, a potlačte touhu po tom, co nikdy nemůžete mít, jen tak dosáhnete životní spokojenosti. Čekají vás nepříjemné soudní spory, které se potáhnou velice dlouho a jejichž výsledek bude značně nejistý. Kupředu se naopak pohnou některé úřední záležitosti, v jejichž úspěšné dořešení jste snad už ani nedoufali. Buďte na sebe nadmíru opatrní, některým z vás hrozí nehoda.

  • 2.

    Býk - Ďábel

    2722081:gallery:true:truePokušení vydat se na scestí může být příliš veliké, vidina bezpracných zisků nabývá stále lákavějších podob. Cesta do pekla bývá často dlážděná dobrými úmysly, ale chybí-li sebeovládání a pevná vůle, veškerá slova jsou zbytečná. Ať už se vám v těchto dnech nabídne cokoli, pokuste se zůstat na správné straně barikády, i když se vám to bude zdát mnohem náročnější. Lhát je sice často pohodlnější, daleko se s tím ale nedostanete. Brzy se přesvědčíte o tom, že vaše rozhodnutí mělo své opodstatnění.

  • 3.

    Blíženci - Velekněz

    2722084:gallery:true:trueUčený Velekněz vám přináší vzácnou moudrost i duchovní inspiraci, které potřebujete k vyřešení vašich současných problémů. Složitá životní situace, v níž jste se ocitli, vás donutí hledat odpovědi na vaše otázky především v duchovní sféře. Potřebujete-li nějakého rádce, jenž by vás nasměroval na tu správnou cestu, pořádně se rozhlédněte kolem sebe, možná je to právě soused odvedle, který vám už léta poskytuje dobré rady. Anebo váš nejlepší přítel, který vám vždycky dokáže trpělivě naslouchat?

  • 4.

    Rak - Mág

    2644476:gallery:true:trueDo vašeho života vstoupí událost, která významně ovlivní vaši budoucnost. Teď není čas na to, abyste seděli v koutě, buďte aktivní a snažte se plně využívat své schopnosti, protože jen tak můžete dosáhnout úspěchu. Ať už na vás čeká nový partner, změna zaměstnání či stěhování na druhý konec světa, nenechte se tím zaskočit a poperte se s tím, jak nejlíp umíte. Osud vám sice postaví do cesty několik nepříjemných překážek, vy se ale nevzdáte. Pozor na sklony k egoismu, které vám komplikují život!

  • 5.

    Lev - Šest mečů



    2722086:gallery:true:trueKonečně pochopíte význam některých nepříjemných událostí, které se vám v poslední době staly. Škoda jen, že jste si to neuvědomili o něco dřív, mohli jste si ušetřit spoustu bolesti a zklamání. Některé tazatele čeká změna zaměstnání, bohužel to může být i z důvodu výpovědi ze strany zaměstnavatele, nicméně špatný konec jednoho zpravidla odstartuje dobrý začátek jiného. Uklidní se spory ve vztazích s vašimi příbuznými. Povede se vám uskutečnit dobrou investici, která přinese dlouhodobý zisk.

  • 6.

    Panna - Tři pentakly



    2722087:gallery:true:trueEnergie se změnila v myšlenku a z ní se pomalu rodí něco nového. Zapojte svou kreativitu a pusťte se do nějaké tvůrčí činnosti, v níž zhmotníte své nejtajnější myšlenky. Výsledné dílko mile překvapí nejenom vás, ale i vaše okolí. Cokoli v tomto období vytvoříte, to vás bude provázet daleko do budoucnosti. Vsadíte-li si v loterii, výhra vás nemine. Nemusí jít zrovna o miliony, radost vám udělá i mnohem menší suma. V podstatě neškodný flirt se velice rychle změní v záležitost plnou citu a vášně.

  • 7.

    Váhy - Páže pentaklů



    2722088:gallery:true:truePříhodné podmínky pro jakékoli aktivity, do nichž se hodláte pustit. Vraťte se ke svým téměř zapomenutým snům a zkuste je oživit, na dobré věci není nikdy pozdě. Ve vašem okolí se vyskytne ochotná osoba, která vám nezištně pomůže se vším, oč ji požádáte. Všechno plyne tak, jak má, nic se nemění, nečíhají na vás žádná nepříjemná překvapení. Hoďte starosti na chvíli za hlavu a užívejte si klidu a pohody, taková období většinou nemívají dlouhé trvání, proto byste toho měli beze zbytku využít.

  • 8.

    Štír - Poustevník



    2722089:gallery:true:trueMoudrý rádce, jehož základními vlastnostmi jsou moudrost, mravnost, zkušenost i předvídavost. Objeví-li se ve výkladu Poustevník, čeká vás období, v němž se dokážete stáhnout do svého vnitřního světa, i když jste neustále obklopeni lidmi. Ve snaze pochopit sami sebe můžete dojít k tak náhlému prozření či osvícení, že budete mít pocit, jako byste se zbláznili. Důvěřujte své intuici, která se vám snaží sdělit, že všechno, co vidíte a cítíte, je skutečné, přestože to ostatní jedinci nevnímají.

  • 9.

    Střelec - Pět pohárů



    2722090:gallery:true:trueČeká vás trpké probuzení z krásného snu. Pokud jste se domnívali, že období klidu a pohody nikdy neskončí, hluboce jste se mýlili. Napněte všechny síly, současná situace si žádá maximální soustředění a přesný úsudek. V zaměstnání se provalí nějaký průšvih, na němž jste se bohužel také spolupodíleli. Zřejmě se dočkáte nepříjemného postihu, jenž vás zasáhne zejména po finanční stránce. V osobním životě se dostanou na povrch záležitosti, které byly dlouho skryté, ale teď si žádají vaši pozornost.

  • 10.

    Kozoroh - Tři poháry



    2722091:gallery:true:trueOsud vám nabídne zajímavou příležitost, otázka zní, jestli ji budete umět správně využít. Vhodná doba pro investování financí, dokážete skvěle odhadnout, co vám přinese největší zisk. V rodině se blíží velká událost, pokud nejste oficiálně zadaní, pravděpodobně se se svou drahou polovičkou konečně domluvíte na svatbě. A ti z vás, kteří jsou ve vztahu o něco dál, mohou začít pracovat na výrobě potomka. Po dlouhé době jste dosáhli toho, po čem jste toužili, proto se radujte, bavte a odpočívejte.

  • 11.

    Vodnář - Osm pohárů



    2722082:gallery:true:trueZtráta iluzí jako reakce na skutečnost, že některá z vašich přání se zřejmě nikdy nesplní. Odmítáte přijmout věci takové, jaké skutečně jsou, a zavíráte oči před neúprosnou realitou. Svou depresivní náladu přenášíte i na okolí. Marně v sobě hledáte nějaký pevný bod, jehož byste se mohli zachytit, a přitom si neuvědomujete, že vaše problémy vznikly hlavně kvůli tomu, že lžete sami sobě. Přiznejte si pravdu, i když to pro vás bude značně bolestivé, a začněte dělat něco pro nápravu současného stavu.

  • 12.

    Ryby - Věž



    2722083:gallery:true:trueVěž oznamuje pohromy, katastrofy a neštěstí, které neočekávaně vcházejí do našich životů. Buďte nesmírně pozorní a obezřetní, jen tak dokážete zmírnit důsledky všech nepříjemných událostí, další chyby a omyly by se vám v této situaci nemusely zrovna dvakrát vyplatit. Karta v sobě ale zahrnuje i jeden pozitivní aspekt, pro mnohé z vás znamená i osvobození ze značně tíživé záležitosti. Vaše já bude raněno krutým zásahem osudu, který přežívají bez sebemenších následků jen ti nejsilnější.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz