Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prázdniny podle horoskopu: Kam pozvat jednotlivá znamení?

/
  • Shodnou se Kozoroh s Vodnářem na ideální letní dovolené?
    Shodnou se Kozoroh s Vodnářem na ideální letní dovolené? (profimedia.cz)
    26. června 2017 ● 10:00

    Léto, prázdniny, romantika. Co říkají planety o tom, jak strávíte léto? Lvi ve zlatých plavkách, to je jasné. Býci nejraději zamíří do přírody, zatímco Raci se těší na zavařování. A ti ostatní? 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Léto milují, mají rádi teplo a letní oblečení jim přináší spoustu erotických stimulů. Navíc se rádi toulají a teplé noci jsou k tomu ideální.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Býci se těší na letní lásku, ale taky na ovoce, na dlouhé procházky, nejspíš zamíří na venkov, aby relaxovali v přírodě.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Blížence lákají zahrádky u podniků i festivaly. Občas rádi zmizí s kamarády na jedno a vrátí se až druhý, někdy třetí den ráno. Tolerance partnerů dostane zabrat.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Raci se těší na zavařování, pečení, zahrádku a rodinnou dovolenou. Chvíle strávené v kruhu nejbližších jim nic nenahradí.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Mladí lvi a lvice se těší na producírování u moře či na plovárně, staří lvi a lvice se rádi předvedou s jachtou či na luxusní dovolené, pokud si to mohou dovolit. Pokud ne, poněkud nekriticky si hrají na kapitány na souši.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Panny rády cestují, a cestu si taky řádně naplánují. Pečlivě vyberou plavky, dovolenou, hotel i společnost, a pak přísně zhodnotí, jestli všechno klaplo.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Váhy nerady plánují samy, takže často nechají rozhodovat partnera a někdy se nevyhnou zklamání. Vahám se není úplně snadné zavděčit, protože chtějí od všeho trochu a někdy je jim „bramborák moc bramobrovej“.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Sex, sex, sex… a toulání, dovolená nejlépe divoká a románek nejlépe taky divoký. A když ne románek, tak aspoň nějaká adrenalinová zábava, jinak udělají okolí peklo.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Střelci jsou rození cestovatelé a tím je to dané. Vysypou kasičku a vyrazí na nejdelší cestu, jakou si mohou dovolit, klidně pěšky a s batohem na zádech. Pokud chcete jet s nimi, musíte se zatraceně snažit, abyste drželi krok.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Kozorozi mají rádi luxus, pohodlí a nepotrpí si na mimořádky. Ideální dovolená je pro ně pěkný hotel, dobrý penzion, nebo precizně naplánovaná výprava. Nedostatek financí je stresuje, takže když mají prázdnou kapsu, zůstanou raději doma.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    S Vodnářem můžete vyrazit kamkoli, nevyžaduje luxus, zato má vysoké nároky na zábavu a zážitky. Cítí se dobře jako surfař i na festivalu, nevyhovují mu okázalé hotely.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Koukejte s nimi na západ slunce, sbírejte mušličky, naperte do nich romantiky, kolik snesou a pokud se cukají, nechte je na pokoji. Oni už si zpětně ideální dovolenou domyslí. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz