Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Velký letní runový horoskop: Čeká nás šťastné a bezproblémové období

/
  • Letos v létě stojí runy při vás!
    Letos v létě stojí runy při vás! (shutterstock.com)
    8. června 2016 ● 06:00

    Léto je obdobím bezstarostnosti, radosti a letní romantiky. a právě takové nám slibují runy! Pro všechny znamení to vypadá, že staré problémy se vyřeší a konečně nastane období klidu a hojnosti. Na co se může těšit zrovna vaše znamení?

  • 1.

    Beran - Dagaz

    2733940:gallery:true:true

     

    Tato runa je jasným důkazem toho, že špatné časy brzy skončí a zase bude líp. Nastal ten správný čas na realizaci vašich nejtajnějších snů a přání.

  • 2.

    Býk - Raido

    2733949:gallery:true:true

     

    Učiníte zásadní rozhodnutí, které hluboce ovlivní váš život. Může se jednat o změnu životního stylu, začátek zajímavého projektu či nový vztah.

  • 3.

    Blíženci - Jera

    2733945:gallery:true:true

     

    Konečně se můžete radovat z výsledků své práce! Vaše trpělivost se vyplatila, přinese vám nejen finanční zisk, ale i pochvalu a nabídku na povýšení.

  • 4.

    Rak - Othila

    2733947:gallery:true:true

     

    Nebraňte se změnám, které přicházejí. Nakonec zjistíte, že to vůbec není tak zlé, jak to vypadá na první pohled. Vaše rodina vám poskytne oporu.

  • 5.

    Lev - Gebo

    2733943:gallery:true:true

     

    Obdržíte nečekaný dárek, který vám udělá obrovskou radost, brzy ale zjistíte, že dárce od vás očekává něco na oplátku. V lásce se připravte na změny.

  • 6.

    Panna - Wunjo

    2733942:gallery:true:true

     

    Svoje záležitosti dotáhnete do úspěšného konce, budete k tomu ale potřebovat notnou dávku sebekontroly. Jistý obchod přinese finanční přilepšení.

  • 7.

    Váhy - Pertho

    2733948:gallery:true:true

     

    Nehrajte si s city svého protějšku, nevěru vám pravděpodobně neodpustí. Není lepší odolat pokušení? Finančně si polepšíte, může přijít menší výhra.

  • 8.

    Štír - Kaunaz

    2733946:gallery:true:true

     

    I když to vypadá, že vám nic nevychází, brzy se to změní k lepšímu. Pozor na možné zdravotní potíže, hrozí vám všemožné úrazy a nečekané komplikace.

  • 9.

    Střelec - Teiwaz

    2733941:gallery:true:true

     

    Nastal čas, abyste vzali věci do svých rukou a pořádně se do toho opřeli. Cesta k vítězství rozhodně nebude jednoduchá, ale odvážným přeje štěstí.

  • 10.

    Kozoroh - Inguz

    2733944:gallery:true:true

     

    V hlavě se vám objeví skvělý nápad, který vám dokáže převrátit život naruby. Nikam ale nespěchejte, než se do něčeho pustíte, všechno dobře zvažte.

  • 11.

    Vodnář - Sowulo

    2733950:gallery:true:true

     

    Laskavé slunce ozařuje vaši cestu a radí vám, abyste vytrvali ve svém úsilí. Váš cíl je na dosah, už brzy se vám splní to, po čem nejvíc toužíte.

  • 12.

    Ryby - Ansuz

    2733939:gallery:true:true

     

    Severský bůh Odin nad vámi bdí a přináší vám dostatek síly k tomu, abyste učinili moudré rozhodnutí. O své pravdě přesvědčíte i zapřísáhlé odpůrce.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz