Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sex podle horoskopu: Jaké znamení vám sedne v posteli?

/
  • Koho byste si měli vzít do ložnice, podle horoskopu?
    Koho byste si měli vzít do ložnice, podle horoskopu? (shutterstock)
    11. června 2016 ● 06:00

    Možná na horoskopy nevěříte, ale zkusili jste se někdy zamyslet nad tím, v jakém znamení byli vaši bývalí milenci nebo milenky? To, kdy jste se narodili, prozradí také hodně o vašem sexuálním apetitu. S jakým znamením si milování opravdu užijete?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Nejlépe vás v posteli bude stíhat zase Beran, který nadšeně splní každou vaši sexuální fantazii. Podobnou kreativitu ale naleznete také u Vah. Pokud chcete zažít opravdu vášnivou noc, plnou bouřlivých orgasmů, vezměte si do postele Lva, romantický večer při svíčkách po něm ale nechtějte, ten hledejte spíše u Býka. Chuť zakázaného ovoce si dopřejte se Štírem.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Do postele byste si s vaším sexuálním apetitem rozhodně měli vzít Berana. Ten ve své vášni a odhodlanosti dokáže překonat i jinak naprosto ideálního Býka. Nedostatek vaší nápaditosti hravě vyváží milování s kreativní Váhou nebo spontánním Střelcem. Něžné Ryby vám sex okoření o pořádnou dávku romantiky.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Střelci vás uchvátí svým smyslem pro "hraní her". Sex s instalatérem nebo sestřičkou v latexu? Žádný problém. Čím bizarněji, tím lépe! Další Blíženec bude sdílet vaši hravost a chutě, ale budete si muset dávat pozor, abyste se dostali také k jiným než postelovým činnostem. Dokonalým protějškem vám bude také Štír, který dokáže na každé věci najít něco, co vás spolehlivě vzruší.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Nejdokonalejší harmonii budete tvořit s partnery ve znamení Lva, kteří jsou rozenými vůdci, ale současně je dokáže okouzlit vaše pomalé, smyslné tempo. S Váhami a Štíry si zase užijete spoustu splněných sexuálních snů. Obzvlášť pokud se vaše touhy pohybují v oblasti BDSM. Nejžhavější sex vás ale čeká s Kozorohem, i když mu možná občas ne úplně porozumíte.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Potřebujete-li neustále šimrat své lví ego, hledejte si partnera mezi Váhami. Umí to s vámi na jedničku. Neskutečně spalující vášeň zažijete se Štírem, v jiných oblastech než mezi peřinami ho ale nejspíš nesnesete. Báječný pár budete tvořit také s Vodnářem. Musíte si ale dávat pozor, abyste se jej nesnažili příliš dirigovat, jinak vám zaručeně uteče, a to i navzdory skvělým orgasmům.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Jakákoliv Ryba, která se do vás zamiluje, bude více než ochotně objevovat vaše skryté touhy milovat se na nejzvláštnějších místech, která potkáte. Velmi úspěšné by pro vás také mělo být najít si Štíra, který zaručeně rozpustí vaši ledovou auru. S Kozorohem pak poznáte pravý význam slov "splněný sen".

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Jedině další Váha bude dokonale rozumět vaší kreativitě na poli sexu a potřebě neustále zkoušet něco nového. Stejně tak váš krok bude stíhat také Beran, jen musíte zavřít oko nad jeho sobeckými potřebami. U Střelce se vám z počátku bude zdát, že ho vaše hry nudí, ale když chvíli vydržíte, pochopíte, že to, co ho opravdu vzrušuje, jste právě vy.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Není překvapením, že nejlepšími partnery do postele jsou pro Štíry zase jen Štíři. Jedině někdo podobného založení totiž nebude mít před ničím zábrany. Harmonické souhry ale dosáhnete také s Rybami, které budou sdílet vaše nadšení experimentovat a objevovat tajné fantazie toho druhého. Ohniví Berani i Střelci s vámi nadšeně udrží krok, ale pravděpodobně nebudou svolní úplně ke všemu.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Skvělým partnerem je pro vás Vodnář, který s vámi bude bez problémů schopen držet vaše sexuální tempo. Také Ryby, ochotné experimentovat, jsou ideálními partnery pro vaši volnomyšlenkářskou duši. Nejdokonalejší souhry ale dosáhnete zase jen se Střelcem.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Vodnář je partnerem, který zaručeně dokáže zbourat hranice mezi tím, co je "perverzní" a co je šíleně sexy. Pravděpodobně se tak s ním dočkáte věcí, o kterých jste dosud jen s uzarděním snili, protože jedině Vodnář vás dokáže bez problémů přesvědčit. Z Ryb se vám v posteli doslova podlomí kolena. Jakmile po vás zatouží, nemáte šanci odolat. Skvělé souznění zažijete také s Pannou, ale jen v případě, že budete oba opravdu zamilovaní.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Ve své neutuchající vášni a lásce k sexu tady a teď je pro vás nejideálnějším partnerem Blíženec. I po letech se totiž dokážete vzrušit jen pouhým pohledem na sebe navzájem. Nejsvobodnější milování zažijete s partnerem narozeným také ve znamení Vodnáře. Pro nekončící zábavu zalovte ve vodách Štírů, kteří s vámi budou ochotně experimentovat, dokud budete mít síly.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ideálními partnery jsou pro vás Lvi a Berani, jejichž egu bude lichotit váš neskrývaný zájem. Jelikož potřebují být všude první a nejlepší, nečeká vás  s nimi ani dlouhé oťukávání. Romantiku zažijete se smyslnými Býky, kteří poznají, co máte rádi a s ochotou vám to dopřejí. Vaše klidná, ale požitkářská povaha se bude hodit také k štědrým Kozorohům.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz