Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Letní horoskop lásky: Raci poznají nový objev, Lvi budou neodolatelní

/
  • (shutterstock.com)
    18. června 2016 ● 06:00

    Jak to bude letos v létě s láskou, flirty a prázdninovými románky. Projde váš vztah krizí nebo vás čeká sluncem zalité léto? A co nezadaní, objeví se letos někdo? Podívejte se, jak na tom budete s láskou podle vašeho znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Lásce v létě rozhodně neuniknete, i kdybyste se před ní skrývali na jakémkoli místě. Upoutáte pozornost impozantních jedinců, kteří si vás budou předcházet hlavně lichotkami a nejrůznějšími dary.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Milostné prožitky budou zpřístupněny především nezadaným Býkům. Pokud žijete v partnerském vztahu, čeká vás notná dávka mrzuté nálady a napjaté dusno. Ostrým hádkám se ale jako zázrakem vyhnete.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Bohyně lásky přeje vašim milostným eskapádám jako nikdy předtím. A pokud se najde člověk, který dá nepokrytě najevo, že by se o vás dokázal ve všem stoprocentně postarat, nebudete váhat ani minutu.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Váš nepřehlédnutelný osobní magnetismus okouzlí nejednoho jedince opačného pohlaví, který z vás bude úplně paf. Novou lásku můžete potkat při nějakých prázdninových aktivitách, ideálně třeba u vody.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V průběhu letošního léta dostanete jedinečnou možnost, abyste se pořádně blýskli všemi přednostmi, kterými jste byli v životě obdařeni. Jen málokdo dokáže úspěšně odolat vašemu až nadpozemskému šarmu.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    V citových záležitostech budete mnohem zranitelnější, proto vám dokáže ublížit i drobná připomínka, kterou váš protějšek téměř bezmyšlenkovitě pronese na vaši adresu. Asi mu to jen stěží vysvětlíte.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Se svým miláčkem si v létě užijete spoustu romantických i intimních chvil. Nabídne-li se vám možnost zabývat se společnou činností, neváhejte a jděte do toho, sblíží vás to ještě mnohem víc.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Toužíte po láskyplném objetí svého drahouška, který vám bude do ouška šeptat něžná slůvka plná milostných nesmyslů. Pozor na bezvýznamný letní flirt, který vás ovšem může snadno přivést do nesnází.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše drahá polovička se zřejmě z nějakého neznámého důvodu cítí trochu ohrožená, proto vás zahrne svojí přízní a pečlivě vybranými dárky. Zjištění, že její zájem stále nevyhasl, vám udělá radost.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Ačkoli se budete snažit potlačit svou žárlivost ze všech sil, stejně se vám to nepodaří a všechno skončí ošklivou hádkou. Příště si raději zjistěte, zda máte ke svému chování nějaký pádný důvod.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Nezadaní Vodnáři zatouží po lásce, zároveň by si ale rádi ponechali neomezenou svobodu, což se jejich případnému protějšku samozřejmě nemusí líbit. V partnerských vztazích si ale užijete pohodové chvilky.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Stále ještě hledáte novou lásku? A rozhlédli jste se pořádně ve svém nejbližším okolí? Možná ji máte přímo před sebou, ale přehlédli jste ji, protože jste se snažili pátrat ve vzdálených krajích.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz