Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červenec: Kozorohy čeká lepší kariéra, Ryby bezstarostné léto

/
  • (shutterstock.com)
    1. července 2016 ● 06:00

    Vypadá to, že v létě bychom si mohli konečně oddychnout. Se slunečními paprsky se i do nás vkrádá troška bezstarostnosti, a proto si budeme méně lámat hlavu s problémy a více si užívat. Nebojte se, hvězdy stojí v červenci při vás, tak si nic nevyčítejte.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Čeká vás poměrně zajímavý měsíc, v němž se rozhodně nebudete nudit. Zatímco první polovina července může být trochu napjatá, v té druhé naplno využijete všech potěšení, která vám dopřejí příznivé planetární konstelace. Z opojného koktejlu lásky a vášně však upíjejte po malých doušcích, ať se vám z něj příliš nezatočí hlava. Své výborné komunikační schopnosti využijete především na domácím poli.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Budete disponovat nižší mírou energie, což se negativně projeví zejména na vaší ochotě řešit jakékoli nepříjemné záležitosti. Ze všeho nejraději byste si zalezli někam do koutku a věnovali se svým oblíbeným koníčkům, to vám ovšem napjatá situace bohužel neumožní. Pokud máte v plánu něco životně důležitého, pokuste se to vyřídit do 12. července, později se vaše šance na úspěch rapidně sníží.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V mentální oblasti jen stěží najdete konkurenci, podaří se vyřešit hned několik zapeklitých problémů, s nimiž jste si dlouho lámali hlavu. Hravě si poradíte i s jedním finančním rébusem, z něhož ještě před časem neexistovala rozumná cesta ven. Přemíra intelektu vás přivede do mnoha stresových situací, které mohou nepříjemně ohrozit vaše zdraví. Nezapomínejte na přiměřenou porci pohybu každý den.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V poslední době trochu zanedbáváte svou tělesnou schránku, proto byste jí měli v červenci věnovat co nejvíc péče a pozornosti. Nechte se rozmazlovat při masážích či jiných relaxačních procedurách, dopřejte svému tělu dostatek pohybu a pečujte o svůj vzhled. Pokud vás zradí technika, budete muset vymyslet nějaký alternativní plán, jinak vám hrozí potíže. Ve volných chvílích si povídejte s rodinou.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V červenci bude ve vašem životě hrát prim především duchovní sféra. Někteří Lvi se začnou intenzívně zajímat o věci mezi nebem a zemí, což jim pomůže najít odpovědi na některé důležité otázky. V polovině měsíce se vám podaří upoutat pozornost člověka, který ve vašem srdci zažehne plamen nespoutané vášně. Vypadá to, že vaše osobitost konečně přinesla své ovoce. Ani finančně nebudete strádat.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše společenské aktivity se mohou rozšířit i na členství v některých velkých neziskových organizacích, či dokonce můžete nějakou organizaci sami založit. Váš neustálý pohyb mezi lidmi nejrůznějších profesí vám přinese spoustu kontaktů, které dokážete dobře zúročit. A než se nadějete, přijde i pomoc týkající se vašich finančních záležitostí. Zvýšená přecitlivělost ve vztazích vám přinese trápení.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Vaše ochota přizpůsobit se svému okolí za každou cenu se rychle vytrácí, toužíte po nezávislosti a dáváte to všem nepokrytě najevo. Pokud se vám něco nelíbí, na rovinu si to s dotyčným člověkem hned vyříkáte. Finančně na tom sice nebudete zrovna nejlépe, naštěstí se do toho vloží vaše drahá polovička, která vás v případě nouze nenechá na holičkách. V zaměstnání zazáříte při skupinových projektech.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Neztratíte optimismus ani v případě, že se některé záležitosti nebudou vyvíjet zrovna podle vašich představ. V profesní oblasti dosáhnete úspěchu, který by vás mohl katapultovat hodně vysoko, musíte si ale dávat pozor, abyste si to něčím nepokazili. Nebojte se požádat svoji drahou polovičku o spolupráci při realizaci svých erotických fantazií, dosáhnete tím oživení hasnoucí vášně ve vašem vztahu.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Blíží se změna životního směru, kterým kráčíte. Je zapotřebí, abyste se zbavili všech nepotřebných vzorců chování, které vás brzdí ve vašem vývoji. Totéž se týká i materiálních záležitostí. Udělejte si inventuru vybavení vaší domácnosti a všechno nepotřebné bez lítosti vyhoďte, sami uvidíte, že se vám neskutečně uleví. Prospěje vám i cestování, poznávání nových krajů značně rozšíří vaše obzory.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    V červenci se vaše pozornost zaměří především na budování úspěšné kariéry, rodina bude stát spíš v pozadí. Aktivita vám rozhodně nechybí, záleží ovšem také na tom, zda ji dokážete správně využít. Léto je ale také obdobím odpočinku, proto nezapomínejte na relaxaci, která je nezbytná pro správné fungování vašeho organismu. I ve vašem okolí jistě najdete dost možností, jak trávit svůj volný čas.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Nedostatek energie vás přinutí k tomu, abyste si lépe zorganizovali svoje povinnosti. Některé komplikovanější záležitosti budete muset zřejmě odložit na neurčito, protože hrozí velké nebezpečí, že vám předčasně dojdou síly. Přiznejte si konečně, že nejste nezničitelní, a naučte se pravidelně odpočívat. V lásce raději příliš neriskujte, jakýkoli neuvážený krok může způsobit doslova katastrofu.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

     

    Léto tentokrát pojmete v jiném stylu než obvykle, budete se především bavit, radovat a odpočívat. Vaše častá účast na nejrůznějších společenských akcích s sebou přinese tolik možností k letnímu flirtování, že se v tom začnete brzy trochu ztrácet. Váš dobrý čich na skvělé investice vás nezklame ani tentokrát, dopomůže vám k poměrně slušnému zisku. Vychutnejte si naplno vše, co vám život nabízí.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz