Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horoskop na srpen: Býci si užijí báječnou dovolenou, Raky přepadne náladovost

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    1. srpna 2016 ● 06:00

    Pro většinu znamení bude srpen měsícem úspěchu. Není se čemu divit – léto nás nabíjí energií a planetární konstelace tomu jsou naproti. Užijte si slunečné dny, než jim bude konec. Co si srpen připravil pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše charisma k vám dokáže přitáhnout řadu lidí, kteří vás až doposud ignorovali. Díky své schopnosti najít s každým společnou řeč dokážete zařídit i nemožné. Je na čase, aby se Berani naučili rozeznávat a používat také důležité neverbální signály, které prokazují míru jejich sociální inteligence. Všechno, co vykonáte pro ostatní, se vám nějakým způsobem vrátí, o zákonech karmy nemusíte pochybovat.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše touhy užít si letního volna na maximum nebudou ničím omezovány. Vzhledem k tomu, že po zbytek roku pilně pracujete, zasloužíte si relaxaci podle svého přání. Při vymýšlení programu pro vás či celou rodinu dokážete být značně kreativní, nevynecháte ani činnosti, jež jste si ještě nikdy nevyzkoušeli. Vrátíte se v duchu do svého dětství, kdy jste se svými kamarády plánovali dobrodružné výpravy, milí Býci.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váš pověstný intelekt je bohužel zastřen hustým závojem mlhy a totéž se týká i vašich jindy nedostižných komunikačních schopností. Srpen vás vystaví několika osudovým zkouškám, jejichž výsledek rozhodne o vašem dalším životním směřování. Omezeny mohou být bohužel také vaše manuální dovednosti. Raději se nepouštějte do ničeho složitého a trpělivě vyčkejte, až vám osud rozdá o něco lepší karty, milí Blíženci.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zvýšená náladovost vám může pokazit řadu perspektivních šancí či seznámení, proto byste se měli v prvé řadě naučit ovládat své rozhárané emoce, milí Raci. Nakonec u vás ale naštěstí převládne váš lehce sarkastický humor, který nikomu neublíží. Při úplňku vás potrápí zlé sny, jež mohou signalizovat, že se do vašeho života blíží osudové změny. Vaší psychice určitě prospěje trocha bezstarostné letní zábavy.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nechybí vám optimismus a podpora planet, které maximálně přejí vašemu profesnímu i osobnímu štěstí. Srpen Lvům přináší řadu skvělých příležitostí, dávejte si však pozor na to, abyste nepropadli pokušení zneužít svou vnitřní sílu k manipulaci. Pokud chcete vládnout, musíte k tomu využívat i rozum a životní zkušenosti, jež jste doposud získali. Svoji kreativitu můžete využit i v milostné oblasti.

  • 6.

    Panna



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Máte před sebou zajímavé období, kdy se mohou jednotlivé události střídat tak rychle jako záběry v celovečerním akčním filmu. I když byste raději byli neviditelní, v srpnu se bohužel nevyhnete tomu, abyste se občas neocitli takříkajíc v záři reflektorů. Vaše slova dokážou úspěšně rozpouštět ledovce a lámat skály, proto dlouho neváhejte a využijte tohoto skvělého vesmírného daru ve svůj prospěch, milé Panny.

  • 7.

    Váhy



    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čeká vás klidný měsíc plný harmonie a pohody, milé Váhy. Ačkoli to navenek vypadá, že se vůbec nic neděje, vaše mysl zásobená zvláštním přídělem mentální energie šlape na plné obrátky. Všechno, co v srpnu vymyslíte, ponese v budoucnu své ovoce. Vzhledem k vašemu duchovnímu přerodu vás více než vlastní prospěch mohou přitahovat veškeré charitativní aktivity. Už brzy se naplno projeví vaše skryté talenty.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dokážete si jít svou cestou i v případě, že vás od ní všichni ostatní odrazují. Zůstáváte věrni svým zásadám a názorům a nebojíte se o nich mluvit nahlas. To všechno vás ovšem stojí velké množství energie, proto byste neměli zapomínat ani na pravidelný odpočinek a relaxaci. Zkuste také oprostit svou mysl od malicherností a soustředit se jen na podstatné záležitosti. Podporu vám poskytnou přátelé, milí Štíři.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vaše energie roste, pociťujete obrovskou chuť pustit se i do záležitostí, které jste dlouho nechávali jen tak stranou. Také komunikačně jste na tom výborně, milí Střelci, bez problémů se dokážete domluvit na všem, co potřebujete pro svůj zdárný profesní i osobní růst. Pro vaši vyrovnanou psychiku je také důležitý aktivní společenský život, jenž vám přináší nejen zábavu, ale také mnoho podnětů k zamyšlení.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Srpnové planetární konstelace vás přimějí k tomu, abyste se více zamysleli nad vývojem své osobnosti, milí Kozorozi. V poslední době u vás dochází k určité duchovní proměně, která bude už brzy dovršena. Díky své obrovské pečlivosti a pracovitosti můžete dosáhnout velkého úspěchu, jenž se ovšem ve finanční rovině projeví až později. Pokud vás lákají cizí kultury, nic vám nebrání v tom, abyste vyrazili na cesty.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Konečně se dostanou ke slovu vaše neotřelé nápady, kterých máte plnou hlavu. V srpnu vám budou pozorně naslouchat i ti, kteří vás jinak považují za neškodného šílence, z čehož může vzejít mnoho dobrého. Několik zajímavých kontaktů a šancí vám pomůže při rozhodování, jakým směrem byste se měli v životě dál vydat. K užitečným příležitostem se dostanete také na cestách, proto se jim rozhodně nebraňte, milí Vodnáři.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zvýšená emocionální zátěž, kterou s sebou přináší nový měsíc, může negativně působit nejen na vaši psychiku, ale i na vaše tělesné zdraví. Do popředí se dostanou některé záležitosti, jež zůstávaly dlouho utajené, ale teď si události vyžádají, abyste je konečně dořešili. Nesnažte se tomu vyhnout,  milé Ryby, ničemu byste tím nepomohly, bez tohoto kroku se bohužel nemůžete v životě posunout na vyšší úroveň.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz