Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velký horoskop na září: Štíři poznají sami sebe, Vodnáře čekají úspěchy

/
  • (shutterstock.com)
    1. září 2016 ● 10:00

    Letošní září má díky příznivé planetární konstelaci jeden z nejšťastnějších začátků vůbec. Proto do něj vstupujte s optimismem a nadějí. I přes drobné komplikace totiž bude září pro většinu znamení v podstatě šťastným měsícem. Co vám předpověděly hvězdy?

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

    Hektické tempo, do něhož v září bleskurychle naskočíte, bude vaší optimistické povaze maximálně vyhovovat, milí Berani. Bohužel se vám nevyhnou ani situace, které byste si do svého života dobrovolně nepustili, vy se ale problémů rozhodně nebojíte. Při překonávání překážek vám pomůže Mars, jenž vás obdaruje nekonečným přívalem energie. Nepříjemné překvapení se bude týkat především vašeho finančního rozpočtu.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

    O materiální zabezpečení se v tomto měsíci určitě bát nemusíte, finance a jiné fyzické požitky vám rozhodně chybět nebudou. Příznivé hvězdné konstelace vám přinášejí dostatek tvůrčího nadšení, které potřebujete k tomu, abyste dokázali vytvořit něco neobyčejného. Po 23. září padnou na vaši pohodu nepříjemné stíny, naštěstí to nebude nic, co byste nedokázali zvládnout. Někdo vám zřejmě dost závidí, milí Býci.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Více než kdy jindy vás dusí nutnost podřídit se nějakému pravidelnému režimu, milí Blíženci. Kdyby to jen trochu šlo, své každodenní povinnosti byste s radostí přenechali někomu jinému. S hlavou v oblacích budete na hony vzdálení přízemním starostem, které si žádají vaši pozornost. Zatímco členové rodiny vaše momentální naladění nepřivítají s velkým nadšením, vývoji vaší profesní kariéry by to mohlo docela prospět.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

    Zvýšená míra citlivosti může nastartovat vaši nespokojenost s chováním některých lidí ve vašem okolí. Od 16. září se ocitnete pod obrovským tlakem, a to především na domácí půdě. V zaměstnání se vám konečně povede prosadit změnu, která by mohla mít pro vaši firmu opravdu dalekosáhlé důsledky. Výkyvům ve finanční oblasti však nezamezíte ani extrémně pečlivým plánováním všech nezbytných výdajů, milí Raci.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    V září vás osloví především intelektuální činnosti, kterým věnujete největší část své pozornosti. Při účasti na společenských akcích okouzlíte ostatní svým přirozeným šarmem a úžasnou schopností dokonale splynout s jakýmkoli prostředím. Pokud je to možné, omezte v tomto měsíci zahraniční cesty, milí Lvi. Hrozí vám nepříjemné komplikace. Zazáříte při realizaci jedné zajímavé investice, jež se vám naskytne.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    Díky jedné neobvyklé události se začnete na svět dívat úplně jinýma očima, milé Panny. Uvědomíte si, že i vy máte v sobě osobnost, kterou by ostatní měli brát vážně, což se také nebojíte nahlas zdůraznit. Slunce vás nabádá k tomu, abyste volili pro řešení nejrůznějších situací úplně jiné způsoby jednání než doposud, což je v souladu s vaším současným nastavením. Doma ale nad vaší proměnou jen kroutí hlavou.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

    Září vás překvapí událostmi, na které budete muset pružně zareagovat, milé Váhy. Některé záležitosti vnesou do vašeho života mohutný závan příznivého větru, jiné vás ovšem nemilosrdně srazí na kolena. Tak už to ale na světě chodí, nemůžete stále počítat s tím, že vám vždycky všechno přinese jen vítězství. Úplněk zdárně prověří, jak rychle dokážete naplnit aktuální potřeby svého organismu v otázce zdraví.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Svoji energii začnete využívat především k duchovnímu bádání, milí Štíři. Díky pravidelným návratům do minulosti mnohem lépe pochopíte, kdo vlastně jste a čeho byste se měli do budoucna spíš vyvarovat. Zvýšená míra intuice vám pomůže zejména při zkoumání komplikovaných propletenců osobních vztahů, v nichž se absolutně nevyznáte. Koncem měsíce začnete být zničehonic v mnoha věcech nesmírně vitální a podnikaví.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Váš zájem o profesní záležitosti trochu zeslábne, milí Střelci. Svoji pozornost upřete spíš k nadcházejícím společenským událostem, které vás v nejbližší době čekají. Stranou tentokrát nezůstanou ani vaši přátelé, na něž jste v poslední době možná neměli tolik času, kolik byste si přáli. Chaotická situace v rodině se hned tak nezmění, budete se muset zřejmě spokojit s nějakou dlouhodobější variantou řešení.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Změny ve vaší životní filozofii se projeví především rozdílným přístupem k záležitostem, s nimiž se v tomto měsíci setkáte. Váš každodenní život obohatí nejenom pobyt v zahraničí, ale i možnost dalšího vzdělávání ve vaší profesi, jež se na první pohled jeví velmi přínosná. Napětí v mezilidských vztazích se nejvíc projeví kolem 18. září, kdy to může opravdu bouchnout. Raději to příliš nehroťte, milí Kozorozi.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    Úspěchy máte na dosah ruky, stačí jen zaměřit svou pozornost na to, co vás opravdu baví. Pokud jste v minulosti tak trochu ztráceli dech, v září vám nic takového nehrozí. Někteří Vodnáři se začnou ve větší míře zajímat také o filozofické či náboženské otázky. Hledání smyslu vašeho života přispěje také k tomu, že vás mnohem víc osloví osudy lidí ve vašem okolí. Finančně si docela slušně polepšíte.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

    Pokud chcete tímto měsícem proplout bez závažnějších nehod či škod, budete muset věnovat spoustu času pečlivému plánování a organizaci, milé Ryby. Vyhýbejte se neuváženým rozhodnutím, která by vás mohla uvrhnout do zbytečných potíží. Problémy vám mohou způsobit i závistivé osoby, které vám nepřejí vaše zasloužené úspěchy. Neshody v intimní oblasti bohužel samy od sebe nezmizí, i když si to toužebně přejete.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz