Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stín zakryje „sklizňový“ úplněk: Čaroděj Raven, numeroložka Lenka a Astroložka Daniela Hanah odhalili jeho tajemství

/
  • Na Lunu dnes padne stín a i my smrtelníci pocítíme smutek.
    Na Lunu dnes padne stín a i my smrtelníci pocítíme smutek. (profimedia.cz)
    16. září 2016 ● 10:28

    Zatmění měsíce vždycky vzbudí velkou pozornost. Naši předkové se ho děsili jako předzvěsti apokalypsy a přiznejme si, že úplně v klidu nenechá ani nás. Co přinese úplněk v Rybách? 

  • 1.

    Úplněk v Rybách

    V pátek 16. září ve 21:05 nastane úplněk, kterému se podle tradice přezdívá „sklizňový“. Ten bude doplněn neobvyklým úkazem, při kterém Měsíc projde velmi blízko okraje zemského stínu a na zhruba 40 minut tak budeme očima svědky polostínového zatmění. Měsíc bude vypadat, jakoby jej někdo shora začadil černým kouřem. 

     

    Nejvýraznější fáze zatmění nastane před devátou hodinou večerní, kdy Luna z levého horního okraje bude tmavnout. Tento úkaz uvidíme necelou půl hodinu a poté opět nabude Luna svého běžného zabarvení. 

     

    Na další zatmění si počkáme do února
    Další zatmění Měsíce viditelné z Česka nastane v sobotu 11. února 2017 krátce po půlnoci a bude opět polostínové. Na úplné zatmění Měsíce si budeme muset počkat do 27. července 2017, které bude nejdelším úplným zatměním Měsíce v tomto století.

     

  • 2.

    „Zatmění vytáhne staré bolesti“ předpovídá numeroložka Lenka Suchardová

    Pátek je dle čísel rychlý, neústupný, dravý a vyhledávající dramatické situace, ať navenek či uvnitř sebe. Několikrát za den vám nezbude nic jiného, než jen kroutit hlavou, že je možné i nemožné. Dřív, než začnete na něco reagovat, popřemýšlejte „proč“ vás to potkalo, vykolejilo, jakkoli znepokojilo. V pravidelném dýchání a řízeném uklidňování přijde pochopení, nastartuje intuice a pak jste schopni změnit postoj, cokoli rozlišit a vymyslet následný plán či řešení.

     

    Síla úplňku nastupuje až večer, ale už po obědě se můžete  cítit podivně, přecitlivěle, úzkostlivě, případně s tlaky na srdeční čakře. Bude zapotřebí opravdu velké statečnosti, silné rozhodnosti a vůle, abyste sami sebe usměrnili a uklidnili z této labilní polohy. I když se vám zjeví staré bolesti a křivdy, je to jen proto, abyste je v sobě dále „nehýčkali“, ale naopak se jich zbavili a s konečnou platností se zcela uzdravili. Proto by bylo ideální po 12 hodině již ničím dalším nezaplňovat své tělo – jídlem, pitím, léky či doplňky, ale též dalšími přehnanými emocemi, pudy, iluzemi. Budete pak v pevnějším kontaktu se svým vlastním tělem i pocity a nenecháte si nic namluvit či vymluvit. V plném proudu přichází léčivá energie, která sice projde bolestí, ale velmi rychle dokáže vše zacelit a zregenerovat, pokud ovšem chceme.

     

  • 3.

    „Den jako stvořený pro ochrannou a sexuální magii.“ Raven Argoni

    Už to datum je zvláštní - 16. 9. 16, je to datum jak stvoření na ochrannou a sexuální magii. Šestka i šestnáctka mají poměrně silný sexuální náboj, devítka je číslo dokonalosti a ochrany a spojení šestky a devítky opět tlačí lidskou  mysl do oblasti sexuální. Takže, pokud chcete něco pro sebe 16. září tohoto roku 2016 udělat, zkuste si dva nebo tři rituálky z ochranné, případně i sexuální magie. 

     

    K zatmění Měsíce dochází vždy při úplňku, když se Slunce-Země-Měsíc ocitnou v jedné linii a na povrch Měsíce dopadne stín nebo polostín Země.

     

    16. září 2016 dojde k maximálnímu zatmění Měsíce 6 minut před devátou večer, čili opět zde máme šestku a devítku. Pokud nebude zataženo, bude možné pozorovat na jihozápadě Saturn, Mars a hvězdu Antares v souhvězdí Štíra. Z astrologického hlediska bude Saturn a Štír ve Střelci a Měsíc a Neptun v Rybách (astronomicky ve Vodnáři). 

     

    Ochranný rituál


    Když chcete provádět ochrannou magii, připravíte si větší nehořlavou podložku a o půl deváté večer začnete na papír sepisovat všechno, o čem víte a před čím byste potřebovali chránit. Potom, nejlépe na volném prostranství s výhledem na jih šest minut před devátou p.m. papír spálíte. K tomu si zapálíte nejlépe červenou svíčku.

     

    Rituál sexuální magie

     

    Budete-li si chtít vyzkoušet sexuální magii nebo ještě lépe orgasmovou magii, tak se musíte po půl deváté večer se svojí partnerkou (ženy se svým partnerem) uvést do stavu vysokého sexuálního vzrušení a šest minut před devátou dosáhnete orgasmu. Možná se to zdá trochu komplikované, protože z hlediska sexuologie je dosažení společného orgasmus téměř utopie, nicméně v oblasti sexuální magie a tantry je to běžná praxe, stačí si to nacvičit, a když je člověk zdráv, čili mu psychosomaticky nic nechybí, tak to dokáže. Takže si pamatuje heslo pro šťastné uskutečnění jakéhokoliv úplňkového rituálu s mírným zatměním na 16. 9. 2016 - šest minut před devátou.

     

  • 4.

    Daniela Hanah – a Hra světel a stínů

     

    Nejvýraznější čas úkazu bude 20,54hod. Sledovat jej můžeme od 19,15hod do 22,54hod

    Zatmění vesmírných světel Slunce a Měsíce vždy patřila i k zajímavým úkazům na obloze. V dobách minulých budila strachy a obavy. Lidem naháněla hrůzu a není se čemu divit. Při úplném zatmění Měsíce má Luna krvavé zabarvení a při zatmění Slunce dokonce zmizí do stínu a tím i z oblohy.  Lidé jej chápali jako zlá znamení. Doba již pokročila a my víme, že se tento úkaz dá jednoduše vysvětlit.

     

    Zatmění Měsíce je úkaz, kdy Luna ve fázi úplňku prochází stínem, který vrhá Země. Luna dostává barevné, oranžové až rudé zabarvení.  Osvětlená obloha za měsíčního svitu Luny začne při zatmění tmavnout. Mimo města vynikne úkaz lépe. Na obloze je vidět plno hvězd, Mléčná dráha je světlejší pruh přes oblohu posetou hvězdami a do toho Luna, která tmavne. Tento pohled na nebe přináší pro jedny předzvěst apokalypsy, pro druhé je to vesmírný úkaz, který proběhl již mnohokrát a i v budoucnu bude probíhat. Berou jej jako přirozený, pravidelný jev.

     

    V den zatmění stojí vedle sebe v takzvané konjunkci Slunce, Merkur a karmický vzestupný uzel ve znamení Panny. Luna s Chironem se postaví naproti těmto planetám v Rybách. Hovoříme o úplňku v Rybách.

     

    Zatmění měsíce z karmického pohledu

    Tento úkaz nám otevírá myšlenky, které jsou hluboko v nás, budeme sahat do minulých životů, do našich vzorců duše. V tomto období vyplují na povrch naše strachy, obavy, smutky, depresivní období, kdy se obáváme toho nejhoršího. Naše prožitky z minulých životů se probouzí a my jej máme zpracovat. Zatmění vlastně způsobí, že Luna potemní. Luna přináší naše sny, touhy a přání, nyní sluneční stín zakryje naše naděje. Jde o hru stínů a světla v naší duši.

     

    Vesmírný pohyb planet můžeme přirovnat k šachové hře, kdy nám zrovna dávají šach, a my musíme zareagovat.

    Karmický uzel nám ukazuje cestu duše, odkud kam máme směřovat. Nyní dlouhodobě cca 1,5roku směřujeme z Ryb do Panny. Učí nás na situacích, které prožíváme, musíme si zpracovat naše témata, ve kterých jsme v minulosti udělali chyby. Sundat „růžové brýle“, vytvořit si životní plán a následovat jej. Začít žít v realitě a směřovat krok po krůčku k cíli. Vytvořit systém práce, lépe si zorganizovat čas. Docenit sami sebe, začít si věřit.

     

    Nezpracované rybí energie jsou empatie, samaritánství, deprese, smutky, lítost, zkreslování, podvody, lsti, vzorce chudoby, přinášení obětí, závislosti.

    Panna reprezentuje řád, pořádek, systém, pomoc druhým a léčení a uzdravování.

    Úplněk v Rybách ukončuje a uzavírá roční cyklus. Beranem vše začíná, Rybami končí. Na úplněk podpořený zatměním bychom měli udělat tlustou čáru za všemi nočními můrami, které nás trápí. Opustit vše, co nás brzdilo v životním posunu. Lidé a situace, které nám bránily v osobním růstu. Přestat litovat sebe, lidi kolem nás. Nečekat, že za nás bude někdo něco řešit, nespoléhat se na ostatní.

     

    Po úplňku se vše pomalu začne uklidňovat a vnese nám jasno do životních situací, které jsme viděli černě. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz