Berani mají ve svém znamení retrográdní Uran, budou kalkulovat, hodnotit život a plánovat nová přátelství, nové známosti a nové pracovní vztahy. Celkově jsou pro Berany dobré konstelace, takže je naděje, že se z toho mnohé splní. I v partnerské oblasti se objevují zajímavé situace, které bychom mohli chápat jako hojivé náplasti na citové trhliny z minulosti.
 
Býky si dnes můžeme rozdělit do dvou skupin. V první jsou Býci, kteří měli v minulosti nějaký průšvih, složila se jim firma, přišli o všechno nebo osudovým toboganem sjeli z místa generálního ředitele přímo před soud. Tato skupina se dnes doví něco užitečného a zajímavého na téma, jak se opět zařadit do úspěšné VIP společnosti. Druhou skupinu tvoří Býci jasnozřiví, poctiví a pracovití, ti mohou dnes získat novou pracovní nabídku nebo nabídku na zajímavý obchod.
 
Blíženci budou v pracovní rovině celkem spokojení, možná budou zrovna dnes počítat zbylé dny dovolené a ještě něco plánovat. Budou mít den snové inspirace.
Raci začnou dnes plánovat další kroky nutné k budování své kariéry, možná bude dobré popřemýšlet i o tom, co se ještě naučit nebo jestli bude užitečné absolvovat nějaký vzdělávací kurz.
 

 
Všechno, co dnes budou zařizovat a vyřizovat Panny, se bude točit kolem práce a podnikání – obecně chápáno a vzato kolem komunikace. Dnes je i dobrý den na svatbu nebo na podepsání smlouvy.
 
Váhy, budete mít štěstí. Máte za sebou bezesné noci strávené temnými kalkulacemi, ale právě dnes by se měl ve vaší blízkosti objevit někdo, kdo vám doslova vytrhne finanční trn z podebrané paty.
 
Štíři, dnešní den možná bude pro vás nepříjemný, mohlo by to jít až tak daleko, že přijdete na to, že váš partner nebo partnerka má zájem ještě o jiného hasiče citových vzplanutí, zatímco u vás se dnes začne projevovat syndrom emocionálního vyhoření.
 
Střelci, lásku najdete v každém věku a kdekoliv, nezoufejte, jste natolik přitažliví, že i po smrti se do vás zamiluje třeba smuteční řečník, no, to trochu přeháním, ale lásku prostě najdete už dnes nebo v nejbližších dnech, žádný strach.
 
Kozorohy čeká uzdravení a příliv nové síly, ženy se mohou těšit na příchod zajímavého partnera. Pokud už partnera máte, můžete si pořídit milence, je to také zajímavá zkušenost. V případě, že jste zatím čekaly na partnera jak Samuel Beckett na Godota, poruší se pravidla osudové hry a Godot nečekaně vejde do dveří.
 
Vodnáři, pokud vám dnes budou padat věci z rukou, potřebujete se vyspat, klidně si dopřejte odpoledního šlofíka. Večer se v baru seznámíte se zajímavým člověkem, ze kterého se může vyklubat užitečná známost.

 

Ryby dnes prožijí všední den jako obvykle.