Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Velký horoskop na listopad: Ryby mají být ostražité, Štíři potřebují čas pro sebe

/
  • ..
    .. (shutterstock.com)
    30. října 2016 ● 06:00

    V úterý vstupujeme do předposledního měsíce tohoto roku. Jste zvědaví, co si pro vás listopad nachystal? Nenechte se překvapit osudem a přečtěte si horoskop pro své znamení.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, v měsíci listopadu se zmírní napětí, které jste prožívali na začátku podzimu, a situace kolem vás se konečně trochu zklidní. Díky úlevě, jež se brzy dostaví, zvládnete jednu profesní záležitost, s níž jste dlouho nedokázali hnout. Byla to pro vás otázka cti, proto na sebe můžete být právem pyšní. V závěru měsíce potkáte příjemné a zajímavé lidi, z nichž se mohou stát vaši přátelé. 

     

  • 2.

    Býk


    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, hektické tempo vám zrovna dvakrát nesvědčí, spíš vás přitahují takové záležitosti, které vyžadují spoustu času a hlubšího zkoumání. Ačkoli se o slovo přihlásí některé neodkladné pracovní problémy, vy jim nepopřejete příliš mnoho sluchu a raději zaměříte maximální pozornost na svůj slibně se vyvíjející milostný život. Finančně si polepšíte, aniž byste se o to sami museli nějak výrazněji zasadit. 

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, nepříznivé planetární konstelace výrazně přispějí k tomu, že budete postrádat důvtip i lehkost, s nimiž obvykle komunikujete se svým okolím. Zraňující slova, která vyřknete, bohužel nepůjdou vzít zpět, proto si dávejte opravdu velký pozor na formu i obsah svých sdělení, abyste někomu zbytečně neublížili. Naštěstí vás hvězdy nabijí inspirativní energií, která vám umožní vyprodukovat skvělé nápady. 

     

  • 4.

    Raci

    ..
    Autor: shutterstock.com

    Milí Raci, ačkoli se vám to zrovna dvakrát nezamlouvá, vaše závislost na lidech ve vašem okolí se v listopadu podstatně zvýší. Bude zapotřebí velké diplomacie, abyste dokázali balancovat na tenkém ledě mezi těmi, kteří se nemají vzájemně zrovna dvakrát v lásce. Pochopíte, že díky spolupráci můžete dosáhnout mnohem vyšších cílů. Nebojte se použít své kreativní myšlení, přinese vám řadu dobrých myšlenek.

     

  • 5.

    Lvi

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, dejte prostor duchovnímu pohledu na svět, který se už nějakou dobu urputně dere do vašeho podvědomí. Učte se myslet pozitivně, špatné myšlenky vám blokují cestu k životním úspěchům. Iniciátorem svých pocitů jste pouze vy a nikdo jiný, vždycky si můžete svobodně vybrat, jak se budete cítit. Zaměřte svoji pozornost také na rodinu, někteří z vašich blízkých vás právě teď opravdu nutně potřebují.

     

  • 6.

    Panny

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, hvězdy vás přimějí k tomu, abyste si udělaly pořádek v tom, jaké hodnoty kladete na první místo. Především byste měly věnovat maximální pozornost svým osobním potřebám i rodinnému životu, pak se vám bude dařit také ve vaší profesi. Uvědomte si, že všechno spolu úzce souvisí, spokojenost v jedné oblasti přináší pohodu i do těch ostatních. Peníze vám rozhodně nechybí, i když pro to nic neděláte.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, váš život obohatí řada pozitivních událostí, které vás posunou o hodně dál k vašim vysněným cílům. Pokud se vyskytnou komplikace, budou to spíš drobnosti, které ani nestojí za řeč. Nezapomeňte posilovat svůj intelekt, který momentálně prahne po nějaké pořádné dávce duševní potravy. Naopak v kariéře žádný zvláštní vývoj nečekejte, vaše záležitosti v této oblasti vykazují dlouhodobě spíš stagnaci.

     

  • 8.

    Štíři

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, pošmourné listopadové počasí přímo vybízí k tomu, abyste oblažili své tělo i ducha. Své tělesné schránce dopřejte relaxační požitek v podobě příjemné masáže či bylinkové koupele a svou duši snadno potěšíte zajímavým čtením, u něhož budete muset pořádně přemýšlet. Všechno, co pro sebe v tomto měsíci uděláte, se vám dvojnásobně vrátí. Toužíte po změně? Nic vám nebrání v tom, abyste si ji dopřáli.

     

  • 9.

    Střelci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, své problémy dokážete vyřešit až v okamžiku, kdy se naučíte správně porozumět svému chování i svým motivacím. Neobvyklá výřečnost vám ve spojení se zkušenostmi a moudrostí zajistí úspěch na všech frontách, nejvíce však na poli milostném. Ačkoli se cítíte ve společnosti jako ryba ve vodě, občas silně zatoužíte po tom, abyste se mohli stáhnout do opuštěného koutku, kde si budete tiše rozjímat.

     

  • 10.

    Kozorozi

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, uvažujete-li o změně zaměstnání, nejvhodnější doba pro řešení této otázky nastane koncem měsíce. Nemusíte se držet nijak při zemi, pokud se vám zalíbí nějaká jiná profese, klidně se zkuste přihlásit do výběrového řízení. Štěstí přeje těm, kteří mají odvahu a vysoké cíle. Snažte se být otevření vůči novým technologiím, měli byste si udržovat přehled o tom, co je momentálně na trhu k dispozici. 

     

  • 11.

    Vodnáři

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, přemíra energie vám samozřejmě dodá spoustu báječných nápadů, které lze využít prakticky kdekoli, na druhou stranu z vás ovšem může učinit poněkud nervózní bytost, jež nekontrolovaně vybuchne už při prvním náznaku problému. Kvůli zvýšené agresivitě dokážete snadno rozdmýchat konflikt, jenž vyroste do obludných rozměrů. Věnujte se nějakému vhodnému sportu, který dokáže spálit vaši nadměrnou sílu.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, pozor na drobné zlomyslnosti, které si pro vás planety přichystaly na tento měsíc. Pokud nebudete dostatečně pozorní, snadno naletíte těm, co z vás chtějí jenom těžit. Svoji důvěru věnujte jen tomu, kdo si to opravdu zaslouží, ať se zbytečně nespálíte. Nepouštějte se do záležitostí, jež vás nebaví už od samého začátku, protože vás to dokonale otráví. K lepší náladě vám dopomůže třeba meditace.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz