Berani, Váhy a Kozorozi, ze zdravotního hlediska (prožíváte svátek smrti a života, neboli znovuzrození), když to vezmu psychosomaticky od podlahy, pozor na metabolismus vápníku (dejte si dnes buchty s mákem, obsahují biologicky zpracovatelný vápník).

Štíři, Střelci, Vodnáři – už to tady máme, můžete se cítit unaveně a pomůže vám céčko, nejlépe v kombinaci jablko-cibule, může být samozřejmě každé zvlášť.

Ryby a Býci, Lvi a Panny, dnes se vyhněte potravinové chemii, pokud nejste vegetariáni, chce to na povzbuzení trochu hovězího s rýží nebo rovnou biftek medium well, v případě, že holdujete vegetariánství nebo veganství, tak ořechy, ale ne zase moc, někdy se projevují agresivně a může na ně být i alergie.

Dnes mají Ryby, Lvi a Panny zajímavé konstelace ohledně navazování známostí. Třeba se potkáte při obědě nebo na biftekovém dýchánku.

Blíženci a Raci se mohou přidat, ale co se týká vitaminů, zdraví a jídla, dejte si dnes raději ovocnou hladovku, alespoň odpoledne a večer. Pokud chcete experimentovat s čímkoliv, co souvisí s dietou, máte šanci na úspěch jedině podle astrologických konstelací, jinak budete ve stejné situaci jako řidič, který si chce zkrátit cestu a vjede do ucpaného tunelu.