Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na únor: Býky čekají problémy a Lvy lukrativní investice

/
  • Co vám předpověděly hvězdy na únor 2017?
    Co vám předpověděly hvězdy na únor 2017? (Shutterstock.com)
    1. února 2017 ● 06:00

    Pro koho bude měsíc únor plný překážek a kdo jím propluje bez problému a dosáhne všeho, co si zamane – jako Střelci? Přečtěte si, co si pro vás osud přichystal v druhém měsíci roku 2017.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, v průběhu února si skvěle povedete především v úředních záležitostech, které v poslední době trochu stagnovaly. Všechno se najednou rozběhne tak rychle, že to ani nebudete stačit pořádně sledovat. V situacích, které přináší každodenní život, se dokážete rozhodovat naprosto bezchybně. Některé Berany čeká dlouhá cesta do zajímavé destinace. Pozor si dejte hlavně při jednání s obchodními partnery.

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, tento měsíc pro vás bohužel nebude obdobím, v němž byste příliš excelovali, proto se budete muset obrnit velkou trpělivostí, abyste případné pohromy, které se na vás valí, přečkali bez větší úhony. Přívaly náhlé nervozity, jež vás čas od času zaplaví, naštěstí nezpůsobí žádné nenapravitelné katastrofy. Po 18. únoru vám přispěchá na pomoc přátelské Slunce a polaská vás svými hřejivými paprsky.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, únor bude nepochybně patřit k nejúspěšnějším měsícům tohoto roku. Všechno, co v tomto měsíci započnete, také úspěšně dokončíte. Největší přízeň pocítíte zejména v oblasti vašeho soukromí, zvláště pak v záležitostech, které podnikáte ve svém volném čase. Chystáte-li se opět vrátit ke studiu, objevíte příležitost, kterou byste určitě neměli nechat bez povšimnutí. Nečekané překvapení vás docela potěší.

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, připravte se na období plné událostí, které vám nemusí příliš vyhovovat. Budete se tím ovšem muset nějak prokousat, i když dozajista přijdou chvíle, kdy to budete chtít definitivně vzdát. Berte to jako životní zkoušku, která vám může přinést důležité poznatky. Na uzdě vás drží diplomatický Merkur, mějte ovšem na paměti, že i jemu mohou někdy pořádně rupnout nervy. Naštěstí všechno dobře dopadne.

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, nuda vám v únoru rozhodně nehrozí, vaše kroky tentokrát povede ohnivý Mars, který vás naplní bojovnou energií. Pustíte se především do záležitostí, které jste museli dlouho odkládat, ale teď konečně nastal ten správný čas, abyste je otevřeli. Jakékoli překážky, které se vám postaví do cesty, zvládnete bez větších potíží. Také finanční otázky se vám bude dařit řešit, blíží se lukrativní investice.

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, únor se pro valnou většinu z vás ponese v poklidném duchu, veškerou energii věnujete praktickým záležitostem, které se týkají vašeho každodenního života. Bude to pro vás natolik důležité, že se vzdáte i možnosti zažít nějaké vzrušení. Díky nadprůměrnému intelektu dosáhnete mety, o jaké se vám v minulosti ani nesnilo. O něco hůře na tom budete v partnerských vztazích, do nichž se vloudí nesoulad.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, na harmonii můžete v tomto měsíci rovnou zapomenout. Vaše nálady se budou střídat jako na běžícím pásu a nevyhnete se nervozitě, která vám nedovolí ani na chvilku pustit z hlavy to, co vás momentálně nejvíc trápí. Naštěstí vám některé příznivé konstelace nabídnou dostatek příležitostí k zábavě, díky níž se alespoň trochu uvolníte. Největší útěchu ovšem najdete v laskavém objetí svého miláčka.

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, únor bohužel nepatří k vašim nejšťastnějším měsícům, protože postrádá lehkost, která by vás vynesla až k nebeským výšinám. Místo prozkoumávání tajemných zákoutí života se budete zabývat každodenními starostmi, jež vám mohou ve vašem rozpoložení připadat poněkud malicherné. Společenská zábava vás nijak neláká, raději se ponoříte do svého nitra, v němž budete hledat odpovědi na důležité otázky.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, jakékoli kroky, které v průběhu února učiníte, povedou k cíli, který jste si v minulosti vytyčili. Využijte přízeň hvězd, dokud se vám nabízí jako na stříbrném podnose, cesta k úspěchu nemusí být vždycky tak jednoduchá, jak se zdá na první pohled. Vaše pevná vůle vám pomůže v boji se zlozvyky, kterých byste se rádi zbavili. Neoddávejte se zbytečnému lenošení, na správné cestě vás udrží jedině akce.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, impulzivnost vám příliš nesvědčí, svádí vás totiž ke špatným rozhodnutím, kterých byste mohli později hodně litovat. Napětí se zmírní po 18. únoru, kdy vám Slunce pomůže ujasnit a urovnat si myšlenky. Nepříjemnosti na pracovišti budou mít jen krátkodobý charakter, proto nemá smysl se nad nimi příliš rozčilovat. Jakmile se rozpory úspěšně vyřeší, měli byste nějaký čas věnovat také rodině a dětem.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, v únoru se stanete nekorunovanými králi zvěrokruhu. Ačkoli Slunce svítí všem stejně, vám bude svítit ještě o malinko víc. Díky svému humoru a výřečnosti se stanete oblíbenými společníky pro příslušníky obou pohlaví. Chcete-li si dopřát lehký flirt, nic vám v tom nebrání, měli byste ale nejprve zvážit, zda tím někomu neublížíte. U nemocných dojde k výraznému zlepšení zdravotního stavu.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, na začátku měsíce se můžete pokusit uplatnit promyšlenou strategii vedoucí k získání vyššího pracovního postu. Dostanete možnost otevřeně vyjádřit své názory, ale podaří se vám také prosadit zajímavé a užitečné nápady. Ačkoli se ocitnete pod velkým pracovním tlakem, neměli byste zapomínat na pravidelný odpočinek. Milostnému životu se můžete s úspěchem věnovat někdy ke konci února.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz