Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na březen: Vodnáře čekají problémy, Blížence flirtování

/
  • Co vám předpověděly hvězdy na březen 2017?
    Co vám předpověděly hvězdy na březen 2017? (Shutterstock.com)
    1. března 2017 ● 06:00

    Komu se v březnu bude dařit na všech frontách a koho čekají v životě překážky? Přečtěte si, co si pro vás hvězdy přichystaly na měsíc březen!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu března na vás čeká řada zajímavých událostí, které vám dokážou značně zpříjemnit život. Příznivé planetární konstelace vám přinášejí spoustu energie, kterou můžete využít zejména při nakupování či poznávání nových končin, které jste ještě nestihli navštívit. Excelovat budete v rovině komunikace, kde nenajdete nikoho, kdo by s vámi dokázal udržet krok. Jakékoli oslavy se vydaří na jedničku.

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V tomto měsíci můžete zapomenout na svůj klid. Prakticky proti své vůli se doslova přes noc ocitnete v centru rušného dění, kde budete často vystupovat v roli hlavního aktéra. I když se vám to možná nelíbí, momentálně s tím nic nenaděláte, proto se snažte o to, abyste pro sebe z každé situace vytěžili maximum. Chopte se toho, co už dlouho odkládáte, vhodnější příležitost najdete jen stěží.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Blížící se jaro na vás působí jako mocné afrodisiakum, které vás nabíjí blahodárnou energií. Cítíte se natolik silní, že se bez obav pustíte i do těch nejtěžších úkolů. Odvážným a aktivním jedincům bude tentokrát přát štěstí. Při potížích vám pomůže protekce u těch, kteří mají výrazně větší vliv než vy. Dávejte si pozor na lidi, kteří se před vámi viditelně přetvařují, zřejmě mají co skrývat.

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Březen vám naloží na bedra poněkud víc starostí, než by pro vás bylo žádoucí, tak už to ale v životě zkrátka chodí. Nemůžete počítat s tím, že se budete pořád radovat, někdy je zapotřebí zatnout zuby a vydržet, než se přeženou nepříjemné události. Naštěstí máte hroší kůži a hned tak něco vás nerozhodí, což se vám tentokrát bude docela hodit. Pozor na komunikační přešlapy a nejrůznější faux pas.

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Svým okouzlujícím úsměvem si podmaníte každého, kdo se bude v březnu pohybovat ve vaší bezprostřední blízkosti. A pokud své bezchybné vystupování spojíte s oslnivým intelektem, zřejmě nenajdete nikoho, kdo by se vám mohl vyrovnat. Nenechte se ovšem strhnout opojnými pocity úspěchu a snažte se zůstat tím skromným a spravedlivým člověkem, jakým jste až doposud byli. Ani tvrdohlavost vám nesluší.

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dobrá zpráva je, že se vám konečně trochu uleví a zbavíte se svých dlouhodobých problémů. Zmizí komunikační bariéry, které vás v poslední době trápily, najednou dokážete hovořit jasně, stručně a přímo k věci. Štěstí se k vám přestává obracet zády a většinu času vám nastavuje svou vlídnou tvář. Nově nabytou energii nejlépe zužitkujete v pracovních záležitostech nebo v oblasti finančních operací.

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ačkoli vám vesmír přímo protekčně fandí, neznamená to, že složíte ruce do klína a budete jen tiše čekat na to, co před vámi přistane. Pomoci se dostane jen těm, kteří používají svou svobodnou vůli a snaží se mít svůj život pod kontrolou. Existují i poťouchlá a zlomyslná nebeská tělesa, jež vám mohou připravit mnohé krušné chvilky. Opatrnosti bude zapotřebí zejména v posledních březnových dnech.

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nepříjemné nebeské konstelace plné napětí vám přinesou ještě větší dávku neústupnosti, než je u vás obvyklé. Empatičtí jedinci vám raději sami uhnou z cesty, ti méně vnímaví si to zřejmě parádně schytají. Naštěstí jsou tady první jarní paprsky, které rozehřejí led ve vaší duši a učiní vás přístupnějšími rozumné komunikaci. Pod vlivem úplňku se někteří z vás rozhodnou pomáhat handicapovaným osobám.

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pokud jste začátek roku zasvětili nějakým vážnějším záležitostem, právě teď se vám nabízí ideální možnost, abyste se od všeho oprostili a věnovali se spíš zábavě a odpočinku. Opomenuty nezůstanou ani milostné hrátky, které by však měly být vyhrazeny pouze pro nezadané. Pro ostatní by se z toho mohl stát spíš zdroj komplikovaných potíží, o které určitě nikdo nestojí. Pozor na přílišnou únavu.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Můžete vyskočit hodně vysoko, ale zároveň také nepříjemně spadnout, záleží na tom, jak dobře nasloucháte tomu, co vám našeptává vaše intuice. Samozřejmě byste neměli podceňovat ani svůj pud sebezáchovy, který vám říká, že se máte vyhýbat jakýmkoli impulzivním rozhodnutím. Šance, jež směřuje k naplnění vašich dlouhodobých pracovních ambicí, je relativně vysoká, nesmíte to ovšem příliš uspěchat.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V průběhu tohoto měsíce budete často podráždění a naprosto nevyzpytatelní, což vám uškodí především v milostných vztazích. Nedokážete skloubit pracovní sféru se svým osobním životem, což se stane předmětem kritiky ze strany vaší rodiny. Pokud vás čekají nějaké důležité zkoušky či pracovní pohovory, můžete už předem počítat s úspěchem. Slunce vám dodá vitalitu, která vám v poslední době chyběla.

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    I když vám vaši nadřízení svěří úkoly s velkou zodpovědností, vy všechno s přehledem zvládnete. Také máte pocit, že začínáte být v zaměstnání poněkud nepostradatelní? Možná je to první krok k tomu, abyste se konečně dočkali vytouženého povýšení. Nechybí vám potřebné komunikační dovednosti ani trpělivost, což výborně uplatníte zejména při jednání s některými problémovými klienty či zákazníky.

     

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz