Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vlastnosti žen podle horoskopu: Pánové, se kterou je to nebe a s kterou peklo?

/
  • Lvcice lákají hrdiny, s Vodnářkami vás čeká léto lásky
    Lvcice lákají hrdiny, s Vodnářkami vás čeká léto lásky (profimedia)
    13. března 2017 ● 08:00

    Každé znamení má své klady i zápory, a s některými z nich není partnerský život snadný.  Zatímco Račice by pro rodinu zemřely, manželství se Štírkou je tak trochu aréna smrti.

  • 1.

    12. místo: Štír


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Krásná, svůdná, atraktivní a velmi inteligentní žena Štír je tou nejproblematičtější ženou na světě. Chlap, který se ožení s touto ženou, se prodává do otroctví. Není pochyb, že sloužit tak vzácné dámě je čest, ale pokud si budete zvykat na její složitý charakter, budete mít pleš, srdeční problémy a starobní důchod.


  • 2.

    11. místo: Ryby


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Oženit se s Rybou- to je jako mít kotě. Ryby jsou nadpozemské a atraktivní bytosti. Pokud bude mít žena dobrou náladu, bude vášnivá, ale pokud nebude naladěná, můžete se dočkat pláče.  Muži ovšem milují zrovna tohle záhadné znamení zvěrokruhu. I když se nějakému odvážlivci podaří vysvobodit se ze spárů Ryby, jeho život ztratí smysl a bude se nudit.

  • 3.

    10. místo: Lev


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejodvážnější jdou do boje s Lvy. Lvice je jako drahá výloha, má ty nejkrásnější ozdoby, ty nejúžasnější automobily, prostě má všeho hodně. Vše záleží na chuti tohoto dravce. Teoreticky, rozvod s Lvem je možný, ale po rozvodu se tyto ženy stanou nudnými a bledými kopiemi.

  • 4.

    9. místo: Střelec


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena satan. Vše, co ona potřebuje, je vaše nesmrtelná duše. Jak si žena zamane, tak i bude a ve všem. Pokud se odvážíte vzepřít - budete se škvařit v pekle.


  • 5.

    8. místo: Blíženci


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nejnebezpečnější druh ženy. Blíženkyně ví, jaký je její manžel ve skutečnosti. A nic neschováte, ani se o to nepokoušejte. Její jestřábímu pohledu nic neunikne.


  • 6.

    7. místo: Beran


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Velmi zajímavý druh ženy. Je to nejlepší, co jejího muže mohlo potkat a je o tom přesvědčena na 100%. Bojovat bude do posledních sil, ale muže převychová.


  • 7.

    6. místo: Váhy


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zručná kuchařka, krasavice, výborná milenka - ano, to je žena Váha. Sen, že? Ale pouze tehdy, když je Její Veličenstvo v dobré náladě. Všechen ostatní volný čas věnují skandálům, záchvatům vzteku a nekonečnému napínánínervů.


  • 8.

    5. místo: Panna


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Žena Panna je dokonalý společník, výborný přítel a kolega. Je přesvědčena o tom, že její partner má hledět jen jedním směrem, a to tím, kterým ona sama určí. Také bude vůdcem smečky. Formálně budete vůdcem vy, ale Panna převezme všechny vaše úkoly. Pokud na odpověď, zda si vás vezme za muže, uslyšíte "rozmyslím si to".


  • 9.

    4. místo: Býk


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    S takovou mladou ženou se můžete oženit jen tehdy, pokud jste velmi zábavný a nepříliš bohatý hlupák. Neustoupí, pokud z vás nevyroste úspěšný muž, ať chcete, nebo ne. Ale pokud si myslíte, že na takovou ženu máte, tak jděte do toho.

  • 10.

    3. místo: Kozoroh


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ideální muž musí být manželem ideální ženy. Při výběru partnera  se Kozorozi orientují podle zisku a prospěchu, ale ne podle citů. A pokud si vás už tato žena vybrala, budete šťastný do konce života.  Bez diskuse.


  • 11.

    2. místo: Vodnář


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čestné druhé místo patří Vodnářům. Věčně mladý smíšek, vtipná a něžná - taková je mladá žena - sen pro každého muže. Nicméně budete muset vynaložit množství úsilí, a nebude snadné ji přesvědčit, aby s vámi strávila život.


  • 12.

    1. místo: Rak


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Rodina je pro Raka vším. Na tuhle ženskou  by bylo hříchem si stěžovat. Je i chytrá, krásná, a rodina i domácnost je pro ni prioritou.  Takže se ani nepomýšlejte na to, že byste zanedbával rodinné povinnosti, jinak vás čeká spravedlivý trest. 

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz