Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Každá žena je tak trochu čarodějka: K jaké čarodějné kariéře vás předurčuje vaše znamení?

/
  • V každé z nás dřímají magické síly.
    V každé z nás dřímají magické síly. (Shutterstock)
    30. dubna 2018 ● 10:00

    Přála jste si jako malá čarovat a kouzlit? V každé z nás dřímá čarodějnice, zkuste ji v sobě probudit.

  • 1.

    Beran: Krvavá čarodějnice

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Berana jsou obdařeny schopností dosáhnout skvělých výsledků v ohnivé magii a magii. Nepotřebují příliš meditovat, jen čerpat z vlastní ohnivé nátury.

  • 2.

    Býk: Čarodějnice skřítek


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Býka jsou napojené na síly Země a přírody. Rády zkoumají moc a účinky  bylin a jsou skvělé v sexuální magii.

  • 3.

    Blíženci: Čarodějnice pracující s energiemi


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Blíženců mají přirozenou schopnost vnímat změny v energetických hladinách kolem nich. Mají extrémně citlivou intuici a mohou snadno posílat a přijímat energii.

  • 4.

    Rak: Domácí čarodějka


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozenéve znamení Raka inklinují k domácí magii. Kotlík, koště, ale třeba i dveře, okno, zrcadlo, to jsou jejich nástroje. Jejich dům je jejich hrad. Račice jsou typické kuchyňské čarodějnice, a milují své kouzelné odvary a lektvary.

  • 5.

    Lev: Okouzlující čarodějnice


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narození ve znamení Lva mají přirozenou schopnost upoutat pozornost. Mohou snadno zhypnotizovat lidi i zvířata a manipulovat s nimi.

  • 6.

    Panna: Poustevnice


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Panny jsou velmi mocné, ale potřebují se opravdu soustředit. Utíkají k tichu přírody, pomáhá jim pobyt v lesích, nebo u moře.  O samotě se cítí bezpečněji než ve společnosti lidí.

  • 7.

    Váhy: Čarodějnice šamanka


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozenéve znamení Vah jsou obdařeny inspirací a jsou obvykle velmi nadané v umění a řemeslech. Svá kouzla většinou zpívají, nebo vyjadřují pomocí magického bubnu, houslí a podobně.

  • 8.

    Štír: Noční čarodějnice


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Štíra milují tmu a noc. Noční tišina zvyšuje jejich sílu. Nepleťte si ale temnotut se zlem. Štíři skvěle vnímají skryté jevy. Pokud jste Štírka, jděte o půlnoci ven a mluve s nocí o své touze.

  • 9.

    Střelec: Čarodějnice hromu


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narození ve znamení Střelce jsou děti Dia/ Jupitera / Thora – zkrátka bohů hromu. Jsou moudré a spravedlivé a jsou schopné utkat mocná „silová“ kouzla.  Pokud jste narozená ve Střelci, čarujte pomocí posismů, z vašich rukou vyzařuje velká síla.

  • 10.

    Kozoroh: Přírodní čarodějka

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Kozoroha jsou velmi dominantní a dokážou pracovat ve městě i na vesnici. Mohou se napojit na sílu přírody a nasměrovat je do jejich kariéry a každodenního života. Pokud jste Kozorožka, vyražte na procházku, najděte mocnou skálu či strom a zkust s ní splynout. Pak jste připraveny poslat n magickou energii do budoucnosti ve své kariéře / obchodě nebo kdekoli pracujete.

  • 11.

    Vodnář: Astročarodějka


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narozené ve znamení Vodnáře jsou spojeny s mocí planet a hvězd. Chápou, co se  na noční obloze děje  a  dokážou úspěšně nasměrovat hvězda energii do tohoto světa. Pokud jste Vodnářka, sdělte své přání hvězdám.

  • 12.

    Ryby: Vílí čarodějka


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čarodějnice narození ve znamení Ryb si mohou snadno plést s pohádkový svět s lidským a překonat fyzická omezení.  Tyto laskavé ženy mohou pozvat víly do života a vytvořit pevné a plodné spojení s duchem přírody. Pokud jste narozená v Rybách, zkuste kolem domu zasázet náprstníky, a přilákat tak své malé spojence. 

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz