Berani a Býci se dnes probudí téměř roztoužení, od rána budou mít myšlenky na partnerství, na sex a na jakákoliv dobrodružství související s romantikou zamilovaných filmů sedmdesátých a osmdesátých let. Je možné, že budou také řešit určité partnerské potíže, které byly v minulosti nakousnuté a jsou dosud nedořešené.

Blíženci a Raci vstoupí do nového dne s myšlenkou, že si musí ještě něco s někým dovyřídit, vyříkat nebo objasnit a jestli to udělají nebo ne, to už záleží pouze na nich, pravděpodobně zůstane pouze při základní myšlence, že by si měli s někým něco vyjasnit.
 
Lvi a Panny mohou dnes přijít k rozhodnutí něco změnit na stávajícím partnerství, ale pozor, může jít o dost unáhlené rozhodnutí, které ovlivňuje přítomnost Měsíčního vzestupného uzlu.

Stejně tak u Vah a Štírů je trochu nebezpečí, že se dnes budou od časného rána mírně nadhodnocovat. Pokud budete přemýšlet o partnerství, zkuste se zaměřit spíše analytickým směrem ve smyslu řešení otázky, co já sám (sama) mohu tomu druhému nabídnout a pokud se mi zdá, že druhá strana moc nejásá, když mě vidí, tak si musím rozebrat důvody, proč by měla jásat a co mohu pro povzbuzení jásotu sám (sama) udělat.
 
Střelci a Kozorozi, mohou mít do dnešních událostí zamíchanou určitou dávku smutku, depresí, splínu, nostalgie a chandry, je ale dobré si uvědomit, že když se sejde Černá Luna se Saturnem a Plutem, tak to není zrovna groteska ale naštěstí, žádná konstelace v horoskopu netrvá věčně a to se týká i dvojitých T-kvadratur, jimiž se mohou Střelci a Kozorozi od časného rána až do večerních hodin pyšnit.

U Vodnářů a částečně i Ryb to dnes vypadá na bezproblémový den, kdy budou mít hodně příležitostí něco vyřešit, pravděpodobně nic nevyřeší, ale stejně se nic nestane. Nebude to přímo "den beze slov", ale spíše takový ten "den prázdných slov", kdy máte hodně co říct, máte i pár posluchačů, máte příležitost mluvit a potom zjistíte, že vás třeba hodinu nikdo neposlouchal. Nevěšte však hlavu, v nadcházejícím týdnu to bude nejenom pro vás, ale i pro Střelce a Kozorohy o hodně lepší.