Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velikonoční tarotová předpověď: Berani se zamilují,Panny čeká pomoc

/
  • (shutterstock.com)
    12. dubna 2017 ● 06:00

    Co si pro vás připravil prodloužený velikonoční víkend? S jarem přicházejí také nové začátky. Na co se můžete těšit a na co byste si měli dát pozor? Karty vám to prozradí.

  • 1.

    Beran – Císařovna

    3363163:gallery:true:trueObjeví-li se ve výkladu Císařovna, můžete téměř najisto počítat s tím, že se ve vaší rodině schyluje k důležité změně. Nezadaným oznamuje nalezení nové lásky, partneři žijící na hromádce mohou začít chystat sňatek a páry bažící po dítěti by se měly pomalu připravovat na vytoužený přírůstek. Obecně se jedná o kartu plodnosti a hojnosti, přináší domácí pohodu, finanční zisk i štěstí. Nenechte se ale zahltit jejím materialistickým významem, jinak se dostanete do stavu duchovní stagnace.

  • 2.

    Býk – Král pentaklů

    3363167:gallery:true:trueVaše velké ambice se bohužel zrovna dvakrát neslučují s momentální všední realitou, o lepších časech si zatím můžete nechat jenom zdát. Ačkoli nosíte v hlavě řadu celkem dobrých plánů, chybí vám peníze na jejich realizaci. Zkuste se rozhlédnout kolem sebe a zkorigovat své smělé představy. Malé cíle někdy dokážou splnit svůj účel mnohem efektivněji než nějaké velkokapacitní projekty. Idealistické sny sice přinášejí vítané vybočení z každodenní rutiny, nesmíte se jimi ale nechat příliš pohltit.

  • 3.

    Blíženci – Páže pentaklů

    3363164:gallery:true:trueNastanou příhodné podmínky pro jakékoli aktivity, do nichž se hodláte pustit. Vraťte se ke svým téměř zapomenutým snům a zkuste je oživit, na dobré věci není nikdy pozdě. Ve vašem okolí se vyskytne ochotná osoba, která vám nezištně pomůže se vším, oč ji požádáte. Všechno plyne tak, jak má, nic se nemění, nečíhají na vás žádná nepříjemná překvapení. Hoďte starosti na chvíli za hlavu a užívejte si klidu a pohody, taková období většinou nemívají dlouhé trvání, proto byste toho měli beze zbytku využít.

  • 4.

    Rak – Svět

    3363171:gallery:true:trueKarta Svět vám přináší informaci, že brzy dokončíte nějakou důležitou záležitost, která vám bránila v tom, abyste se mohli posunout někam dál. Naučíte se chápat skryté souvislosti mezi příčinami a následky, což vám umožní lépe porozumět významům některých událostí, které se promítnou ve vašem životě. Nejtěžší je přijmout bezvýhradně sebe samého, ale jakmile to dokážete, stanete se plně integrovanou součástí Univerza. Poslední ze sady trumfových karet je jakýmsi završením celého životního cyklu.

  • 5.

    Lev – Čtyři hole

    3363169:gallery:true:trueČtyři hole ukazují, že jste učinili první kroky tím správným směrem, proto se teď můžete radovat, bavit a odpočívat. Pokud se rozhodujete pro změnu zaměstnání, neváhejte a udělejte první krok do neznáma. Časem se ukáže, zda to byla dobrá volba. V rodině dnes můžete řešit i nějaké méně příjemné záležitosti, obejde se to bez větších konfliktů. Bude se vám dařit při studiu i při vyhledávání nejrůznějších informací. Pracujete-li tvůrčím způsobem, dočkáte se inspirace, na jakou už dlouho čekáte.

  • 6.

    Panna – Hvězda

    3363170:gallery:true:trueHvězda přináší pomoc v jakékoli situaci a nabízí vám především duchovní vedení. Ačkoli se vám může zdát, že daná záležitost je beznadějná, v dálce přece jen tence bliká světélko naděje. Nechte se vést svým vnitřním hlasem, který vám šeptá, že řešení máte téměř na dosah. Nečekejte ale na zázrak, osud pomáhá jenom těm, kteří pro svoji záchranu sami přiložili ruku k dílu. Vyžeňte si z hlavy jakékoli idealistické představy, není čas na romantické snění, ale pouze na racionální a praktické kroky.

  • 7.

    Váhy – Ďábel

    3363165:gallery:true:truePokušení vydat se na scestí může být příliš veliké, vidina bezpracných zisků nabývá stále lákavějších podob. Cesta do pekla bývá často dlážděná dobrými úmysly, ale chybí-li sebeovládání a pevná vůle, veškerá slova jsou zbytečná. Ať už se vám v těchto dnech nabídne cokoli, pokuste se zůstat na správné straně barikády, i když se vám to bude zdát mnohem náročnější. Lhát je sice často pohodlnější, daleko se s tím ale nedostanete. Brzy se přesvědčíte o tom, že vaše rozhodnutí mělo své opodstatnění.

  • 8.

    Štír – Eso pentaklů

    3363174:gallery:true:trueToužebná přání, která jste v poslední době vysílali do vesmíru, se pomalu začínají projevovat v materiální rovině. Nezaměstnaní mohou konečně získat práci, uvažujete-li o změně profese, nabídne se vám skvělá šance živit se něčím, co vás opravdu baví. Při zkouškách budete mít štěstí, to ale neznamená, že byste měli podceňovat přípravu. Chcete rozšířit rodinu o dalšího člena? Už brzy se vám toto přání může splnit. Náhlý impuls způsobí, že si uvědomíte pravý význam jedné dávno zapomenuté události.

  • 9.

    Střelec – Devět pohárů

    3363173:gallery:true:trueO víkendu si budete po zásluze vychutnávat klid a pohodu. Vše se daří tak, jak má, na obzoru se rýsují nové příležitosti, které změní váš život. Věnujte se společenskému životu, zavolejte přátelům a domluvte se s nimi, že si spolu vyrazíte někam za zábavou. Ideální doba na návštěvu nejrůznějších oslav a večírků, kde se setkáte s novými sympatickými tvářemi, s nimiž můžete navázat krásná přátelství. Odpočívejte, užívejte si, relaxujte. Toužíte-li po dobrodružství, dopřejte si pořádnou porci adrenalinu.

  • 10.

    Kozoroh – Šest holí

    3363168:gallery:true:truePodaří se vám dosáhnout nějakého cíle, což je jistě důvod k oslavě. Domluvte se s přáteli a uspořádejte nějaký menší večírek. Pamatujte ale na to, že cesta k vítězství bude ještě dlouhá, a proto šetřete silami. V práci můžete požádat o zvýšení platu nebo převedení na lepší pozici, nadřízení zcela podlehnou vašemu charismatickému kouzlu. Situace doma se uklidní a vy se konečně dokážete s partnerem domluvit i na méně příjemných záležitostech. Objevíte v sobě chuť realizovat dávno zapomenuté plány.

  • 11.

    Vodnář – Osm pentaklů

    3363166:gallery:true:trueChcete-li mít všechno hned, musíte počítat s tím, že nejspíš ničeho podstatného nedosáhnete. Kvalitní výkony můžete odvádět pouze tehdy, naučíte-li se být maximálně trpěliví a vytrvalí. Zbytečný spěch vede k chybám z nepozornosti a snižuje vaši důvěryhodnost. Obdržíte důležitou informaci, která vyjasní vaše majetkové otázky. Vypadá to, že byste se konečně mohli dočkat peněz, o něž se už nějakou dobu soudíte. Aktivnějším jedincům přináší karta nudu spojenou se záchvěvem touhy po nějakém vzrušení.

  • 12.

    Ryby – Dvě hole

    3363172:gallery:true:trueStojíte mezi dvěma protikladnými možnostmi, ale záměrně si odmítáte vybrat jen jednu z nich. Ačkoli se vám nabízí vynikající šance na velký životní postup, vy zarytě strkáte hlavu do písku a odmítáte si připustit, že je nejvyšší čas na změnu. Pokud neustoupíte tlaku okolností, budete k rozhodnutí donuceni mnohem tvrdším způsobem, třeba prostřednictvím nehody či nemoci. Podřiďte se pokorně osudu a přestaňte zbytečně plýtvat svou drahocennou životní energií, hlavou tu zeď stejně neprorazíte.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz