Neříkám, jestli je to dobře nebo špatně, pro někoho je to dobře, pro jiného špatně. Pokud na něco čekáme a chceme to mít rychle za sebou a jsme narozeni ve znamení Berana, Býka, Blíženců, Kozoroha, Vodnáře a Ryb, představíme si, že se zítra touto dobou nebo o něco později zhluboka nadechneme, chvíli zadržíme dech a potom se pomalu, pokud možno co nejpomaleji opět vydechneme. V duchu si představíme hodiny s časovým údajem, například 13:45 - a příští den to přesně podle své představy ve 13:45 uděláme.

Využijeme vlastnosti živé hmoty vytvářet podmíněné reflexy a když budeme tohle cvičení opakovat stále dokola, naučíme se přenášet svou mysl do budoucnosti. Když to zkusíte dnes, tak ještě využijete magického účinku přítomnosti Slunce, Měsíce a Marsu v Blížencích a síle opozice Černé Luny a Saturnu (planety času) ve Střelci.

Raci, Lvi, Panny, Váhy, Štíři a Střelci si mohou tímto způsobem naplánovat na dva nebo tři dny za sebou, co v určitou hodinu a minutu udělají (samozřejmě něco jednoduchého a proveditelného, dechová cvičení a manipulace s dechem jsou pro tento účel ideální) a potom to udělají. Dnes jsou dobré konstelace na zahájení tréninku (své vlastní) mysli a speciálně Raci, Lvi a Panny mohou využít svých vynikajících astrologicko-magických konstelací i k tomu, že si představí například, jak osloví nějakého člověka a co na to dotyčný odpoví.

Potom to mohou vyzkoušet v praxi - ale pozor, musí odpovídat hodina i minuta vašeho magického experimentu. Když se naučíte ovládat nejenom odhad, ale i průběh (byť zpočátku jenom částečně) budoucnosti, dávejte si pozor, abyste toho nezneužívali a nesklouzli do oblasti černé magie, občas to k tomu, zvláště v oblasti vztahů a nevybouřené sexuality dost silně svádí.