Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak jste opravdu staří: Střelci jsou věčné děti, Kozorozi se zas starými rodí

/
  • V mladém děle může žít duše mudrce....
    V mladém děle může žít duše mudrce.... (profimedia)
    14. srpna 2021 ● 06:00

    Je váš život plný her, nebo svou životní cestu pečlivě plánujete? Je pro vás víc dobrodružství, nebo dobré postavení? Znamení zvěrokruhu prozradí, jak je vlastně vaše duše opravdu stará. 

    Určitě jste ve svém životě potkali řadu lidí, kteří navzdory svému, mnohdy pokročilému věku působili mladistvým dojmem. Nebo vás překvapilo, když jste se dozvěděli od nové kolegyně, kolik je jí ve skutečnosti let, a přitom jste jí hádali třeba o deset méně? Věk je jen číslo, říká se, a v případě příslušníků některých znamení zvěrokruhu je to opravdu tak...

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Vy jste dospělá duše. Mnozí si o vás myslí, že dítětem jste vlastně ani nebyli, odjakživa jste takoví vážní a důstojní. Už v dětství jste byli velmi vyspělí a rozumní.

    Vždy vás lákaly praktické a vážné věci. Je důležité, abyste se cítili hodnotně a potřebné. Čas jsou pro vás peníze či poklad, kterým se nesmí zbytečně plýtvat. Během běžných dní vás motivují vytyčené cíle, které se snažíte svědomitě plnit a postupovat stále výše.

    Byť jen občas, ale daří se vám i bavit, volíte však solidní místa, žádné bláznivé akce. Bavíte se kulturně, jako dospělí.

     

    Podívejte se na video, kde se dozvíte o rituálech, které vás ochrání před energetickými upíry:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kartářka Helen Stanku: Rituály, které vás ochrání před energetickými upíry • Adam Balažovič/BPŽ

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Není žádná pochybnost o tom, že vám neutekla dětská duše. Jste veselé, šťastné a usměvavé stvoření, přesně jako děti. Věčný optimismus a pozitivní pohled na svět vám brání vnímat špatné věci, vždy vidíte jen to hezké - v přírodě i v lidech, kteří vás obklopují. Rádi se bavíte a hodně se hrajete.

    Ochotně se dělíte o všechno, co máte, k lidem jste přátelští, milí a otevření. V přítomnosti nezletilých se cítíte jako ryba ve vodě a hned se měníte na prostopášné dítě, se kterým je velká zábava.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Ukrývá se ve vás dospělá duše. Je však třeba dodat, že máte dvě tváře a umíte být i tím divokým dítětem, které je občas trochu hysterické, dělá si, co chce, jen ať mu nikdo nic nepřikazuje!

    Nepochybně dokážete být velmi veselí a plní života, ale většinou se chováte zodpovědně. Vždyť pokud má někdo tolik ambicí a cílů jako vy, nemůže si dovolit ležérní chování, zkrátka musí poctivě "makat".

    Pro druhé chcete být vzorem - často zejména proto, abyste si zasloužili obdiv dospělých. Konečně, vy jste přece géniem celého zvěrokruhu!

     

  • 4.

    Rak


    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Občas dokážete být nekonečně naivní a důvěřivé dítě. Otevřete světu srdce dokořán a každého zaplavíte svou láskou. I vaše přecitlivělost a občasné hysterické záchvaty naznačují, že se ve vás ukrývá dítě.

     

    A přesto jste zároveň i starou duší, protože lidem rádi pomáháte, řadíte jim a jde vám to velmi dobře. S radostí si je poslechnete a snažíte se do jejich života vnést trochu světla. Jste matkou, která ráda vychovává své děti. Znáte pravé životní hodnoty a chcete, aby si je uvědomili i lidé z vašeho okolí.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Je jisté, že ve vašem nitru se neskrývá dítě, ale dospělák, který ví, že všechno má svou cenu, nic není zadarmo a za všechno musí bojovat. A vy máte množství cílů, ke kterým vede dlouhá cesta a hodně práce.

     

    Pro vás jsou důležité věci jako krása, peníze a moc. Zároveň však inklinujete k starým duším, které dokáží usměrňovat jiných. Lidé vás respektují a vy jim ochotně radíte a pomáháte. Jste velkodušní a šlechetní, snažíte se své milované chránit a ukazovat jim správnou cestu.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Je jednoznačné, že se ve vás skrývá dospělá duše. Přestože umíte vypnout a pobavit se, děláte to elegantně a důstojně jako dospělí. Takže vlastně jste stále vážní. Na tom stavíte svůj svět. Jste přesvědčeni, že snění a touha nestačí ke splnění vašich snů a k vytouženým výsledkům vede jen tvrdá práce.

    Právě proto jste se vždy snažili čím dříve zařadit do světa dospělých. I proto, že neradi vyčníváte z řady (maximálně oblečením) a chcete být respektovaným a váženým členem společnosti. Děti takové ambice nelákají, to je jisté.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Určitě jste stará duše. Nasbírali jste udivující množství znalostí a znalostí a velmi rádi je sdílíte se svými milovanými - občas i tehdy, když vás o to nikdo nežádá.

    Jste přesně takoví pomalí, opatrní a rozvážní jako staří lidé. Vše si třikrát rozmyslíte, každé sousto dvacetkrát přežil, promyslíte si i následky svých slov a činů. A jste výjimečně skvělí posluchači.

    Rádi se stáváte mentorem svých blízkých, ukazujete jim správný směr a dáváte cenné rady. Duše, které zabloudili, úspěšně vracíte na správnou cestu. Vždyť vy už dávno víte, co je v životě opravdu důležité a zaměřujete se na to, abyste lidem v tomto směru co nejvíce pomáhali.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Ve vás se nepochybně ukrývá dospělá duše. To neznamená, že občas nechcete být divocí a veselí jako děti, s lehkostí se bavit a veselit, ale stává se vám to jen zřídka. Většinou se soustřeďujete pouze na práci a své cíle, přemýšlíte, jak se dostat výše, jak vydělat ještě více peněz, získat pro sebe lepší pozici či moc. Jako zapálený vědec, který pracuje na tom, aby uskutečnil své na první pohled nedosažitelné plány.

    Často berete příliš vážně i věci, na kterých byste se měli zasmát. Nesnášíte selhání a omyly. Sice se snažíte nebrat si vše příliš k srdci, i tak často vybuchnete, když neslyšíte to, co chcete, nebo se stane něco, s čím jste nepočítali.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Ve vás se skrývá největší dítě z celého zvěrokruhu! Vaším poznávacím znamením je touha po svobodě, nejraději byste vždy dělali jen to, co se vám zachce. Jít, kam chcete, dělat si, co chcete.

    Nesnesete hranice a ani vážné věci. Neskutečně milujete život, zábavu, veselost a k tomu kopu přátel. Seriózní věci vám kradou energii a připomínají svět, který se vám nelíbí a nechcete být jeho součástí.

    Podle vás se dá vše vyřešit láskou a špetkou humoru. Když zjistíte, že to tak není a díky takovému postoji se vám něco nepodaří, jste stejně uražení a nešťastní jako děti, takže svou mladou duši prostě nezapře!

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Určitě vám často říkali, že už v dětství jste se chovali jako malí dospělí. Byli jste tiší, vážní a strnulí. Tyto vlastnosti vám zůstaly dodnes. S přibývajícími léty jste dokonce ještě serióznější a berete vážně nejen sebe, ale i celý svět. Zkrátka vnímáte věci smrtelně vážně.

    Ve vašich očích zde platí vlčí zákony a člověk může dosáhnout úspěchu pouze tehdy, pokud tvrdě pracuje, má peníze a vliv. A to je pro vás velmi důležité. Toužíte vyniknout, dosáhnout něco velké, být úspěšní.

    Zajímavé je, že občas umíte být i dětští, tehdy zapomínáte na svou vážnost (zvláště pokud vás ovládne hysterický záchvat), jenže pak se uklidníte a obvykle jste ještě zodpovědnější. Podle vás život není hra a do cíle dorazí jen ti nejsilnější.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Sice se velmi snažíte být vážní, ale ukrývá se ve vás velké dítě. Milujete humor, zábavu a veselé chvíle strávené s přáteli.

    Občas jste nezodpovědní a lehkovážní. Jako bezstarostný motýl, který poletuje sem a tam, vždyť život něco přinese, vše se nějak uspořádá. V tomto bodě se ve vás projevuje i stará duše.

    Rádi svěřujete život do rukou vyšší moci a osudu. Přestože sami sobě občas neumíte poradit, ostatním rozdáváte cenné rady jedna radost a lidé se často ptají na váš názor. Vaše stará duše k sobě přitahuje "žáků", jste je učitelem, duchovním mentorem. Je však škoda, že vlastní rady neumíte využít i ve svém životě. Zde opět nastupuje na scénu příběh bezstarostného dítěte ...

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Jedna část vaší duše je velmi dětská. Hodně sníte a před šedou a nudnou realitou často utíkáte do svého vzrušujícího světa. Je vám špatně z vážných a odpovědných věcí. K dosažení všech cílů podle vás stačí láska, mír a víra.

    Zde přichází na scénu stará duše, která se ve vás také ukrývá a snaží se vést jiné lidi k tomu, aby si uvědomili, na čem v životě opravdu záleží. Blízcí si vás rádi vyslechnou a vezmou si vaše rady k srdci. Vy už přesně víte, kdo jste a odkud jste přišli. Bez problémů dokážete vnímat a využívat moudrost, kterou jste si přinesli z předchozích životů. Občas jste duševně až přehnaně "staří", dělá vám problém ráno vstát z postele a aktivně žít.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz