Co se vztahů týče, tak se těšte na červenec a srpen. Tyto dva měsíce přinesou mnohým nové šance v oblasti vztahů i v urovnání nejrůznějších problémů. „Samozřejmě záleží na tom, v jakém jste se narodili znamení a která z planet bude zrovna na vaší straně,“ vysvětluje Várady a dodává, že obecně lze usuzovat, že léto bude spíše vydařené.

Vhodný čas a prostor budou mít lidé ke změně, kterou již třeba i delší čas odkládali. A to v podobě vyřešení různých pracovních či obchodních restů či na poli lásky.

Pokud jste narozeni ve znamení býka, blížence, raka či vah, bude vám v milostných vztazích velmi přáno. Ale Ryby by se měly o prázdninách snažit vyhýbat konfrontacím a výměně názorů s partnerem.

Podobně na tom budou i Kozorozi. Venuše v opozičním znamení Raka pro ně může znamenat citové ochlazení a hádky. I když ale bude nějaké napětí ve vztazích přece jen panovat, mělo by postupem času ustoupit.

Pozor na zdravotní komplikace by si měly během letních měsíců dávat zvláště starší ročníky znamení Lva, Vodnáře a Ryb. Odpočinek ať si zase dopřejí Berani a Kozorozi a volání dálek by měli poslechnout Blíženci, Panny i Střelci.

„Krásné letní dny plné pohody můžeme zažít všichni. Chce to jen odložit starosti a naučit se užívat slunečních paprsků a dlouhých prázdninových večerů pod hvězdnou oblohou...“ říká astroložka Várady.

Fotogalerie
4 fotografie