Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Horoskop na září podle Daniely Hannah

/
  • Astroložka Daniela Hannah
    Astroložka Daniela Hannah (archiv Daniely Hannah)
    28. srpna 2017 ● 08:00

    Září přinese aktivity spojené se vzděláváním, komunikací, ale také cestování a touhu po nových zážitcích. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk přináší pohled do nitra Beranů. Budou zpytovat své svědomí. Přemýšlet, jaké ukončí situace. Kterým směrem se vydat. Úplněk přinese emocionálně vypjaté období, které může vnést chaos a emoce do myšlenek. Doporučuji se zastavit a zrekapitulovat život. Připravit se na úplněk v Beranu, který nastane příští měsíc, a který Beranům uzavře veškeré vztahové záležitosti. 

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní spolu s Martem a Merkurem působí na oblast zdraví, spolupráce a péče o druhé. V tomto období je zvýšená aktivita kolem spolupráce nebo podepisování smluv o nové spolupráci, ale také informace o úkolech, které jsme slíbili vykonat.  Měli byste se věnovat svému zdraví a zdravé výživě. Jak vypadat lépe. Veškerá aktivita bude upřena do oblasti  zdraví, spolupráce a služby nebo péči pro druhé. Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, během kterého budete muset podat maximální výkony, díky nimž se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou děti, plody a výtvory.  Partneři životní i pracovní.  

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk ukončí působení v určité skupině lidí. Uzavře vše související s přáteli. Býci mohou očekávat zklamání od osoby blízké. Mohou odejít z nějaké společnosti, společenství.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní otevře dveře k novým pracovním partnerům. Pokud Býci hledají, pak mají možnost potkat toho pravého partnera. Novoluní otevírá oblast dětí, plodů a výtvorů. Kdo chce počít dítě, má nejvhodnější dobu. Pokud chcete tvořit, tvořte. Díky vlivu Marta a Merkura máte chuť aktivně vytvářet, prezentovat, vrhnout se do společnosti či milostných dobrodružství, do tvorby nebo plození. Pod vlivem Marta může vzniknout něco nového, ať jde o nový život, originální výtvor či určení směru činnosti. Aktivita se točí kolem kreativity, dětí, rodinných oslav a vztahů s lidmi kolem, ale i cest, cestování, nasměrování na novou životní cestu. Toto je aktivní období vhodné na  zkoušky, přijímací řízení nebo pohovory. Období vhodné na lásky. V této době dochází k seznámení s důležitou osobou.  Může přijít nový společník. Pocítíte zvýšenou aktivitu v cestování. Dobré období na cesty. Pracovně se bude dařit. Je dobré být všude, kam vás pozvou, chodit do společnosti, pobývat mezi lidmi.  Nyní máte zaktivovány vztahy partnerské i pracovní.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, kdy budete muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou ženy v rodině, domov, rodina  a pracovní zázemí.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk uzavře situace související s prací. Ukončí pracovní záležitosti. Vše rozdělané je nutné do úplňku dodělat. Mohou podepisovat smlouvy, uvažovat např. o novém automobilu. Jelikož je ve hře i Neptun, který zkresluje, je nutné vše dohodnuté napsat písemně. Dohody pečlivě pročíst a prostudovat. Může zde být něco skryto, zfalšováno nebo nemusí odpovídat skutečnosti.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní přináší zkvalitnění bydlení. Zlepšení pracovního zázemí. Planety budou tlačit Blížence do aktivity souvisejí se soukromím. Budou aktivně řešit  ženy rodu (např. matka, babička, tchýně, švagrová). Veškerá aktivita bude zaměřena na domov. Mohou podnikat cokoliv  pro zabezpečení rodiny. Pocítí chuť být aktivní a vše doma organizovat, přestavovat, zlepšovat a měnit k obrazu svému. Budou řešit vše pro zvýšení Vaší životní stability, situace související s bydlením a obydlím. Veškerá aktivita se týká domova, kořenů a pevného zázemí. Je dobré udělat něco pozitivního pro zdraví. Prevence, jíst zdravě nebo pohyb na čerstvém vzduchu.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, kdy budete muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Témata, která Ceres aktivuje, jsou učení a vzdělávání, cesty, cestování, včetně automobilu,  ale také dostanou Blíženci zabrat v oblasti sourozenců.  

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk vnese jasnější světlo do oblasti, která souvisí s cizinou a zahraničím. Ukončí úřední a soudní záležitosti. Raci, kteří studují nebo se chtějí vzdělávat, budou mít kolem úplňku jasno.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Rakům se otevírají nové možnosti studia a učení, veškerá komunikace se zlepší, včetně vyřizování na úřadech. Raci mohou kupovat nové auto. Novoluní přinese aktivitu se sourozencem.  Mars s Merkurem působí na oblast komunikace, cestování, přesunů a cest. Zvýšená aktivita se týká také úřadů a úředních záležitostí. Zvyšují aktivitu podepisování listin, mluveném nebo psaném slově. Cestovat, zejména za vzděláním či zvýšená aktivita související s pracovní cestou.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, kdy budete muset podat maximální výkony díky kterým se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou peníze a majetek a Raci si uvědomí svou vlastní hodnotu.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk ukončí a vnese jasnější světlo do tématu společných peněz a majetku, který vlastní s další osobou, bankou, institucí, jako je hypotéka, půjčky, společný majetek. Jelikož je ve hře i Neptun, který zkresluje, je nutné vše dohodnuté napsat písemně. Dohody pečlivě pročíst a prostudovat. Může zde být něco skryto, zfalšováno nebo nemusí odpovídat skutečnosti.

     

    Venuše se pohybuje od srpna do 20/09/2017 ve znamení Lva. Po dobu působení Venuše Lvi září a jsou nepřehlédnutelní. Měli by zapracovat na svém vzhledu. Všude o nich uslyšíme. Vliv Venuše je pouze jednou do roka a je dobré její vliv plně využít. Chodit do společnosti.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní otevírá realizaci zamýšlených projektů souvisejících s penězi. Kdo žádal o půjčku či hypotéku má otevřené dveře. Novoluní přinese možnosti jak vydělat peníze a zvýšit si hodnotu své osoby. Lvi si zvýší svou prestiž. Dva měsíce se budou ve zvýšené míře věnovat financím, ale také hodnotě sami k sobě. Začnou si uvědomovat svou vlastní hodnotu. Mohou výhodně prodat nebo koupit. Finance jsou zaktivované a Merkur aktivuje podpisy a komunikaci v souvislosti s financemi.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesouvá do Lva. Lvi dostanou zabrat, a to až do 7/2018. Ceres se bude dlouhodobě pohybovat tam a zpět. Lvíčky čeká perné období, kdy budou muset podat maximální výkony díky kterým se posunou vpřed.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Tento velmi silný úplněk zahýbá s emocemi. Úplněk uzavře veškeré vztahové záležitosti. Panny ukončí a dořeší smlouvy a dohody. Kolem úplňku vyřeší své pracovní a partnerské vztahy. Jelikož je ve hře i Neptun, který zkresluje, je nutné vše dohodnuté napsat písemně. Dohody pečlivě pročíst a prostudovat. Může zde být něco skryto, zfalšováno nebo nemusí odpovídat skutečnosti.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní. Působení Marta ve vlastním znamení aktivuje a dodá mnoho energie. Zaměřte sami na sebe, na své sebeprosazení. Panny nebudou vědět, kam dřív skočit. Práce a zase práce. Mars je nenechá odpočinout. Přichází zlepšení kondice a zdravotního stavu. Energie je v akci, mohou se cítit silnější, schopnější a odhodlanější. Díky Martu zvládnou překonávat veškeré vzniklé nástrahy. Tyto přívaly energii je dobré použít tím správným směrem. Využít plně sílu a energii Marta ve svůj prospěch společně s Merkurem, který vstoupí do Panny 10/9/2017. Merkur ovlivňuje komunikaci, pohyb a cestování. Ve spojení s Martem to bude velice náročné období.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/.  Toto novoluní je nejdůležitější období roku 2017 a Panny během něj začnou realizovat své projekty a vize. Začíná jim nová životní cesta. Od 20/09/2017 vstupuje Venuše do vlastního znamení Panny. Po dobu působení Venuše jsou Panny nepřehlédnutelné a budou zářit. Měly by pracovat na svém vzhledu, všude o nich uslyšíme. Vliv Venuše je pouze jednou do roka a je dobré její blahodárný vliv využít.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, během kterého budete muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Témata, která Ceres aktivuje, jsou ukončení a uzavření jedné životní kapitoly. Bude nutné postupně uzavřít nevyhovující situace, vyčistit si svůj život. V této době může být zvýšená zátěž na psychiku. Panny by si měly hlídat své zdraví po celou dobu působení planetky Ceres.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Úplněk vnese jasno do oblasti zdraví, péče o druhé, služby a spolupráce. Váhy by měly dokončit do úplňku vše, co slíbily. Dokončí se vše související se zdravím a nemocemi. Úplněk vnese jasno do tématu spolupracovníků a spolupráce s druhými, zde mohou Váhy ukončit spolupráci, která nefunguje a nepřináší výsledky.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní přináší rekapitulaci dosavadního života. Váhy začnou přemýšlet nad svým životem. Jak dál. Mars, planeta aktivity, se pohybuje dva měsíce tématem odstraňování. Váhy ukončí vše, co nemá pokračovat. Většinou ukončí práci, spolupráci nebo nějakou činnost. Zde se aktivují minulé životy. Mars v této oblasti může vytahovat na povrch něco důležitého z minulosti, ale také tajnosti, tajemství, která měla být ukryta. V akci jsou i pomluvy a nepřátelé. Merkur ve spojení s Martem spolu sehrají důležitou roli. Bude se na povrch dostávat mluvené a psané slovo, které mělo být utajeno.  

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, během kterého budete muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou přátelé a nepřátelé, určitá společnost lidí. Váhy se musí zařadit mezi osoby a do společnosti lidí, do které chtějí patřit.  

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Tento úplněk je velmi silný a bude působit na oblast emocí. Úplněk ukončí téma dětí a partnerů, vnese jasnější situace do partnerský a pracovních vztahů. Štíři mohou ukončit a uzavřít práci. Dořeší vše související s potomkem nebo tvorbou.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Přináší nová přátelství, působení mezi novými lidmi, ve společnosti a novém společenství.  Aktivita bude zaměřena na přátele a mezi přáteli. Je dobré chodit do společnosti. Štíři mohou potkat důležitou osobu.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, během kterého budete  muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Témata, která Ceres aktivuje, jsou práce a kariéra. Životní posun.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017 a ukončí vše, co souvisí s bydlením, domovem, pracovním zázemím a také vše, co se týká žen v rodině. Tento úplněk je velmi silný a emotivní. Ukončí a dokoná situaci spojenou se zdravím. Čeká nás všechny silný úplněk.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Přináší novou cestu v pracovní oblasti. Střelci mohou zrealizovat své projekty, začít novou práci. Přichází posun v kariéře. Mars spolu s Merkurem bude aktivovat vše, co se týká práce, pracovních aktivit a kariéry. Merkur dodá veškerou komunikaci, písemnosti a podepisování písemností, cestování v souvislosti s prací. Přichází ocenění práce, kterou vytváří. Zvýší se prestiž Střelců v pracovní rovině. Období je velmi příznivé pro uzavírání obchodních dohod, přichází doba provádění veškerých reorganizací kolem práce, které budou ku prospěchu.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období, během kterého budete  muset podat maximální výkony, díky nimž se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou úřední záležitosti. Cizina a oblast zahraničí. Veškeré vzdělávání.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách  nastane 6/9/2017. Úplněk ukončí oblast vzdělání. Tento úplněk je velmi silný a bude působit na emoce. Vnese jasnější situace mezi sourozence. Uzavře oblast komunikace, psaného a mluveného slova. Cesty a cestování včetně dopravních prostředků.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017 a přináší lepší vyřizování na úřadech. Úřední záležitosti naberou pozitivní směr. Kozorozi mohou přemýšlet o vzdělávání a novém učení. Mars, planeta aktivity, se spolu s Merkurem pohybují a aktivují témata související s duchovním rozvojem, rozšiřováním vědomostí, zahraničím, soudy. Těmto tématům se budete několik týdnů věnovat. Aktivita v souvislosti s cizinou, cesty do zahraničí, rozšiřování obzorů formou vzdělávání, účasti na přednáškách, absolvování kurzů a  školení, ale také situace s úřady. V průběhu tohoto období přichází duchovní rozkvět. Touha se rozvíjet po duchovní stránce. Je zaktivovaná forma spojená s církví, náboženstvím nebo ezoterikou.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období. Budete  muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou peníze a společný majetek.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017 a ukončí a vnese jasno do financí a majetku. Vodnáři by měli dořešit veškeré situace souvisejí s financemi. Kdo dluží, měl by zaplatit své pohledávky. Doplatit všechny platby. Tento mimořádný úplněk bude velmi silný zvláště na emoce. Jelikož je ve hře i Neptun, který zkresluje. Je nutné vše pečlivě pročíst a prostudovat. Může zde být něco skryto, zfalšováno nebo nemusí odpovídat skutečnosti.

     

    Mars, planeta aktivity se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017 a otevírá novu cestu ke společným výdělkům formou spolupráce. Přináší získání hypotéky či půjčky. Přinese možnost dědictví či prodeje, nákupu nemovitosti, či jiného společného majetku. V tomto období probíhá aktivní transformace, proměna duše. Mars spolu s Merkurem svým postavením otevírá aktivitu v tématech finančních, sexu, okultismu a napojení na smrt či ostatní duchovní směry. V této době se řeší majetkové záležitosti, které sdílíte společně s další osobou či institucí, ale také aktivita kolem úřadů nebo úředních záležitostí spojených s financemi. Řeší se půjčky, hypotéky, dědictví, ale i možné dluhy. Období, ve kterém se aktivně Vodnáři věnují financím z cizích zdrojů. Ideální pro jakékoli investice, nákup nebo prodej. Aktivita Marta odemyká sex a vše co se sexuality týká. Pozor na mimopartnerské úlety.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Vodnáře čeká perné období, během kterého budou  muset podat maximální výkony, díky nimž se posunou vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, jsou vztahy partnerské, pracovní. Dohody a smlouvy. Nastavené nových pravidel ve vztazích.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Úplněk v Rybách nastane 6/9/2017. Nejdůležitější úplněk roku, který bude velmi silný a plný emocí. Ryby musí ukončit veškeré vztahové záležitosti. Pracovní, partnerské, sousedské, rodinné. Ryby budou nastavovat nová pravidla a nové dohody. Jelikož je ve hře i Neptun, který zkresluje, je nutné vše dohodnuté napsat písemně. Dohody pečlivě pročíst a prostudovat. Může zde být něco skryto, zfalšováno nebo nemusí odpovídat skutečnosti.

     

    Mars, planeta aktivity, se přesune do znamení Panny. Spolu s Merkurem bude působit nejsilněji v období novoluní.

     

    Novoluní v Panně proběhne 20/9/2017. Novoluní přináší nové smlouvy a dohody. Mars spolu s Merkurem zaktivují uzavření veškerých smluv. Podepisování a komunikaci v souvislosti se smlouvami a dohodou. Zde Mars aktivoval vztahy na všech úrovních. Smlouvy, dohody, smluvní ujednání. Dohodnout nové podmínky v pracovní oblasti, podepisovat nové smlouvy.

     

    Planetka Ceres se 23/9/2017 přesune do znamení Lva a zde se bude pohybovat tam a zpět až do 7/2018. Čeká Vás perné období. Budete muset podat maximální výkony, díky kterým se posunete vpřed. Téma, které Ceres aktivuje, je spolupráce, péče o druhé, a oblast zdraví a psychiky.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz