Z pohledu celkových konstelací jsou na tom dnes mimořádně dobře Měsícem a retrográdním Uranem obdaření Berani, hodně dobře na tom budou i Býci a Blíženci.

Rakům se splní dlouho potlačované či tajné přání nebo něco, na co už dlouho mysleli, ale možná se to báli vyslovit nahlas - ale pozor, nemusí se to dnes splnit všechno, do puntíku, ale mohou se dát do pohybu informace a věci, které ke splnění Velkého Tajného přání povedou.

Lvi se dnes budou snažit, aby se jim splnilo něco, co se týká vztahů a práce, bohužel se může jednat i o nově vzniklý vztah na pracovišti, ale i když jsou ve Lvu Venuše a Merkur, nijak zvlášť slibně do budoucnosti to nevypadá, takže pozor na vznik vztahu na pracovišti, i když by se zdál mimořádně slibný.

Panny a Váhy - v celkové životní situaci pocítíte lehké uvolnění, možná poprvé po hodně dlouhé době.

Štíři se nemusí bránit pocitům štěstí, někdy to příchází jen tak, samo od sebe, zkuste si s tím trochu zaexperimetovat a nebudete litovat.

Střelci - v poslední třetině vašeho znamení je konjunkce Černá Luna - Saturn, je to takové znamení, které jasně říká - opatrnosti nikdy nezbývá. Ve skutečnosti zbývá, když tuto konjunkci zrovna ve svém znamení nemáte.

Kozorozi a Vodnáři - čeká vás celkem normální všední den nebo spíše všední pátek, protože všední pátek je přece jenom o poznání lepší než všední pondělí.

Ryby, pokud jste trochu odpočívaly, což je jen a pouze chvályhodné, budete mít hromadu nápadů, jak své schopnosti uplatnit. Stále máte ve svém znamení jako dominantní planetu retrográdní Neptun, který podobně jako klasický endorfin dává bujné fantazii křídla, i když spíše blanitá než andělská, takže se určitě díky vašim nápadům dnes hodně lidí alespoň upřímně pobaví.