Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Domácí mazlíčci podle horoskopu: Lvi milují dogy, Kozorozi siamky

/
  • Jaké zvíře vás provází životem?
    Jaké zvíře vás provází životem? (profimedia.cz)
    12. září 2017 ● 10:00

    Čím víc nás životní styl vzdaluje přírodě, tím intenzivněji toužíme po nějakém domácím mazlíčkovi, který by přírodu přinesl až do našeho obýváku. Jaké zvířátko vám přisoudily hvězdy?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Beranímu srdci jsou nejbližší velcí psi, hlavně pastevecká plemena. Pokud chtějí s kynologií začínat, ideální je německý ovčák. Berani se nejrychleji nabíjejí sportem a pohybem, proto potřebují zvíře, které je bude v této činnosti podporovat.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Býci dají přednost mazlivému zvířeti, které je příjemné na dotek a uklidňující. Vhodný je například králíček. Pokud si hledají psa, vybírají hlavně mezi společenskými plemeny.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci oceňují samostatná a sebevědomá zvířata. Ideálním společníkem pro ně je papoušek nebo kočka. O psy se dokáží postarat, ale spíš v rámci rodiny.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mají ke zvířatům vřelý vztah a rádi se o někoho starají. Vyhovují jim spíše menší psi, ale klidně jich mají i víc a rádi se ujímají útulkových zvířat. Hodí se také morčata, králíci a bílé myšky.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Lev ocení okázalé zvíře, které udělá na ostatní dojem. Rádi jezdí na koni, pokud si pořizují psa, sní o doze, ridgebackovi, mastifovi, nebo vůbec po některém z molosů.  Lvice mají v oblibě i pudly, samozřejmě královské.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panny mají rády taková zvířata, která jim nenarušují jejich životní styl. Nechtějí po nich moc uklízet, destrukce je rozčiluje. Volí dekorativní zvířata, plazy, želvy atd.


  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dokonale je uklidní akvárium. Sledování pestrobarevných rybek bude pro ně stejně okouzlující jako pro jiného pohled na oheň nebo rozbouřené moře. Vydrží se dívat na rybky celé hodiny. Pokud by Váhy vybírají psa, často jim ho přihraje sám osud.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štíři mají rádi predátory, zvířata tajemná a magická. Je docela možné, že je uspokojí pavouk, had, nebo třeba potkan.  Populární u Štírů jsou i černé kočky a psi.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pokud by na to měl Střelec podmínky, věnoval by se sokolničení.  Ze psů miluje zejména lovecká plemena.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kozorozi dávají přednost predátorům a obecně silným osobnostem.  Z koček si vybírají spíše orientální plemena, u psů vítězí ti velcí .

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři jsou romantičtí a vyhovuje jim zvíře, které aspoň poskytuje iluzi svobody. Nepohrdnou křížencem nebo toulavou kočkou, budou jich sponzorovat tolik, kolik dokážou.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Dávají přednost trpasličím plemenům psů, ale nezavírají dveře před žádným zvířetem, takže u nich najde azyl i zatoulaný ježek, nebo zraněné kotě.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz