Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na říjen: Ryby se zamilují a Berani využijí příležitostí

/
  • (istockphoto.com)
    30. září 2017 ● 06:00

    Pomalu, ale jistě jsme se přesunuli do poslední čtvrtiny roku, s tou přichází i podzim a postupné ochlazování. Chcete se dozvědět, jak přívětivý k vám následující měsíc bude? Čím vás překvapí, nebo naopak zarmoutí? Přečtěte si horoskop na měsíc říjen.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock.com

    Milí Berani, v měsíci říjnu nastane ideální čas pro všechny z vás, kteří disponují podnikavým duchem. Nenechte si uniknout vynikající příležitost, jak rychle postoupit na důležitou vedoucí pozici. Věnujte svou pozornost především těm jedincům, kteří oplývají diplomatickými schopnostmi, mohou vám být nesmírně nápomocní. Zdržte se ukvapeného a nepromyšleného jednání, přineslo by vám jen zbytečné problémy.

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock.com

    Milí Býci, v osobním životě vás čekají těžké chvíle. Ačkoli se budete snažit ze všech sil, vaši nejbližší vám nevěnují téměř žádnou pozornost. Nesnažte se porozumět tomu, proč se chovají tímto způsobem, zbytečně byste plýtvali drahocennou energií. Raději se zaměřte na to, abyste vynikli v tom, co vám jde nejlépe. Už brzy se dočkáte zadostiučinění, které vám vynahradí příkoří, jemuž jste byli vystaveni.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock.com

    Milí Blíženci, na začátku října se pokuste vyhnout důležitým úkolům, mohli byste se dopustit několika fatálních chyb. Nejrůznější pozvánky na společenské akce nezahazujte, můžete na nich navázat nové kontakty, které vám přinesou nové pracovní příležitosti. Doma bude panovat nepříjemné napětí, striktně totiž odmítnete informovat své blízké o některých pikantních detailech z vašeho osobního i pracovního života.

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock.com

    Milí Raci, humor sice patří k životu, při žertování byste ale měli vzít v potaz, co všechno dokáže protistrana snést. Nezapomeňte vyřídit resty, které se vám v poslední době nahromadily, jinak se vám budou plést pod nohy ještě hezky dlouho. Na společenský život vám příliš mnoho sil nezbude, ve volném čase si raději pořádně odpočiňte. Dejte si pozor na člověka, jenž se vás chystá podfouknout.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock.com

    Milí Lvi, hvězdy vám vnesou do života řadu zajímavých situací, v nichž můžete projevit svou vrozenou dravost. Pokud to vezmete za správný konec, zajistíte si úspěch na dlouho dopředu. Jakékoli myšlenky si prosadíte s lehkostí, o níž se vám v minulosti ani nesnilo. Vaše skromné a zároveň nesmírně velkorysé jednání k vám přitáhne řadu nových nevšedních přátel, kteří dodají vašemu životu pestrobarevný nádech.

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock.com

    Milé Panny, nastal čas, abyste přestaly považovat svoji rodinu za samozřejmost. Věnujte svým blízkým takovou pozornost, jakou si opravdu zaslouží, je to investice, která se vám zaručeně vyplatí. V průběhu října budete procházet mnoha situacemi, které si vyžádají hlubší zamyšlení. Zřejmě se nevyhnete ani důkladným psychologickým analýzám. Materiálně rozhodně nestrádáte, přesto se ale můžete cítit osamělé.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock.com

    Milé Váhy, do cesty se vám postaví hlavně takové úkoly, které v maximální možné míře vyzkouší vaši trpělivost. Pokud v těchto zkouškách uspějete, dočkáte se sladké odměny. Přesčasy vám sice přinesou mnohem víc peněz, k rodinnému klidu ale rozhodně nepřispějí. Musíte si zkrátka vybrat, co má pro vás větší prioritu. Někteří Havrani se vydají na cestu do exotických destinací, po níž už dlouho neúspěšně touží.

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock.com

    Milí Štíři, v říjnu nezapomínejte na svůj zevnějšek, totální změna vaší image bude jistě krok tím správným směrem. Pokud si s tím nevíte příliš rady, nechte si poradit od odborníků. Výsledek ohromí nejen vás, ale i vaše okolí. Svůj nový vzhled perfektně uplatníte především při mnoha společenských událostech. Žádné dveře před vámi nezůstanou zavřené. Pravděpodobně si také výrazně polepšíte po finanční stránce.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock.com

    Milí Střelci, vyhýbejte se arogantním osobám, které se vás pokusí zatáhnout do naprosto bezvýchodných sporů. Raději se věnujte takovým záležitostem, které pro vás mohou mít nějaký praktický význam. Vaše nepozornost vám může připravit mnohé horké chvíle, proto se maximálně soustřeďte na všechno, do čeho se hodláte pustit. Díky své vrozené empatii dokážete pomoci svým přátelům s jejich značně ožehavým problémem.

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock.com

    Milí Kozorozi, nesnažte se prosadit za každou cenu, hvězdné konstelace vám zrovna dvakrát nefandí. Věnujte se vzdělávání v oboru či mimo něj a pečlivě se připravujte na svou životní šanci. Kritiku, která padne na vaši hlavu, nepodceňujte, ale vezměte si z ní ponaučení. Toužíte po novém bydlení? Teď je nejlepší doba na to, abyste se s vervou pustili do realizace svých dlouhodobých nápadů. O peníze nebude nouze.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock.com

    Milí Vodnáři, celý měsíc budete bojovat s problémy, které se nevyhnou žádné oblasti vašeho života. Ani komunikačně na tom nemusíte být zrovna nejlépe. Zkuste ponechat některým záležitostem volný průběh, ušetříte si tak zbytečné rozčilování a výsledek může být mnohem efektivnější, než kdybyste nějak aktivně zasahovali do děje. Na sliby svých nejbližších příliš nespoléhejte a raději si všechno udělejte sami.

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock.com

    Milé Ryby, měsíc říjen maximálně přeje lásce, což velmi pozitivně pocítí většina z vás. I přes intenzívní zamilovanost byste ale neměly zapomínat na své každodenní povinnosti, kterých se vám nakupí nepřeberné množství. Chystáte-li se vrhnout na podnikání, můžete využít příznivého seskupení nebeských těles, jež vám bude pomáhat na vaší nelehké cestě. Díky zvláštní souhře okolností si finančně polepšíte.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz