S poměrně velkou přesností se stane, že když se budou chtít na něčem domluvit Berani s Býky, Blíženci, Raky, Lvy, Střelci a Vodnáři, tak se nedomluví, spíše se veškerá komunikace ukáže jako ztráta času, ale mohou se poměrně dobře shodnout s Váhami a se Štíry.

Býci se dnes shodnou hlavně se Střelci a Kozorohy, Blíženci si budou muset najít buď dalšího Blížence nebo Raka, Vodnáře či Rybu a Raci se víceméně nebudou chtít bavit vůbec s nikým, ani se svými račími soukmenovci. 

Pokud sami za sebe začnou jakoukoliv debatu Panny, Váhy, Střelci, Vodnáři, Kozorozi a Ryby, je dost velká šance na dosažení myšlenkové shody, na druhou stranu se ale snadno ukáže, že všechno, na čem jste se dnes domluvili je v praxi dost těžko proveditelné.

Nejvíce v pohodě budou Kozorozi, Vodnáři a Ryby, hlavně mezi sebou, ale to bude hlavně proto, že se budou cítit uzavření do sebe a nebudou se chtít domlouvat vůbec na ničem. Ale nebojte se, i když tento pátek, ani příští pátek nejsou vhodné dny na jakékoliv vyjednávání, přes víkend se vše uklidní a pondělky zase budou, na rozdíl od jiných, klasických pondělků až netypicky milé a vstřícné, vyřídíte spoustu věcí, které dnes s klidnou myslí můžete odložit, přesně podle hesla, neodkládej na zítřek, co můžeš odložit na pozítří a popozítří. Někdy se to projeví jako lepší řešení než zoufalá snaha stihnout všechno, co jsme si do konce týdne naplánovali.