Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Orgasmus podle znamení: Panny jsou multiorgasmické, Kozorozi dominantní

/
  • Orgasmus je okno do světa rozkoše.
    Orgasmus je okno do světa rozkoše. (shutterstock)
    17. října 2017 ● 11:04

    Orgasmus je korunou sexu, svatým grálem, o který v posteli každý z nás usiluje. Jak ho prožívají jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Výdrž v posteli mají dostatečnou. Dokáží si počkat na vyvrcholení, ale partner se musí snažit. Ano, Berani jsou sexuálně nároční a vyžadují vhodnou techniku i tělesné přednosti, ale když to přijde, tak jsou neskutečně šťastní a uspokojeni.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jsou to egoisté, proto nejsnáz dosáhnou orgasmu, když šéfují. Například nahoře, kde to režírují vše sami od první chvíle. A proč? Protože pouze když mají věci ve svých rukou, cítí se uvolněně. Proto i orgasmus je pak pro ně nejkrásnější právě v takovém provedení.

     

  • 3.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jejich orgasmy se rozhodně nepodobají jako vejce vejci. Rozpolcená osobnost často přispívá k tomu, že Blíženec má chutě na různé změny v sexu a pokud i ne různých milenců, tak různé postupy při milování. Orgasmus prožívá každý jednou jinak. Tak se jim to líbí nejvíce.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Orgasmus prožívají vnitřně. Potřebují ho procítit i na psychické i fyzické úrovni. Nejsou plaší, ale jejich orgasmus určitě nebudí sousedy. Sex je pro ně citovým zážitkem a zejména muži, co mají Račice, tvrdí, že sex s nimi je jako báseň.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Paní postele i milování. Jak Lvice máte nejlepší potěšení ze společného orgasmu. Nedosahuje se snadno, ale pro Lvů je celý ten obřad časování, milování, dávání pozor, hlídání, uvolnění se v pravé chvíli, přesně to, co dělá v jejich vnímání ze sexu dobrou věc.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Má silné, vícenásobné orgasmy. Je to znamení předurčené k jejich dosahování. Velmi ráda přizpůsobí techniku potřebám partnera a nedělá jí problém milovat se podle přání. Sex a orgasmus je pro Pannu blaženost.

  • 7.

    Váhy



    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vše v rovnováze. A nejlepší orgasmus? Když ho s vámi sdílí i partner. Ráda vyjdete vstříc, ale nechcete jen dávat. Potřebujete být občas i sobecká, ale přesně tak to má v posteli fungovat.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sex je pro ně hrou a orgasmus výhrou. Jako milenky nejsou tiché, skryté ani nenápadné. Rady si užijí všechno a orgasmus je třešnička na dortu potěšení. Potřebují ho k životu.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Orgasmus nemůže čekat, pokud partnera nemiluje. To je základní předpoklad úspěšného vyvrcholení. Na druhé straně je nutné říci, že může na rozkoš zapomenout i při každodenní rutině. Proto na plný potenciál projevení orgasmu potřebuje milujícího a kreativního partnera. A to nebývá vždy jednoduché.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Orgasmus je pro něj lahůdka, kterou si vychutná jako v submisivní, tak i v dominantní roli. Rád mění polohy a právě to stimuluje lepší dosahování potěšení. Orgasmy zbožňuje především hravé.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Znamením je empatie. Předstírání orgasmu jim příliš nejde, proto to nedělají. Nejdůležitější je mít sex v pohodě, bez napětí a v klidu. Když vidí, že milování těší i partnera, tehdy dosáhnou nejlépe a nejintenzivněji orgasmy. Pokud není v posteli vzájemná empatie, mohou dělat, co chtějí, fungovat to nebude.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Orgasmus je jejich silnou stránkou. Na to, aby ho projevily, potřebují sex uspokojivý nejen fyzicky, ale i duševně. Dosáhnout orgasmu rychlovkou při prvním sexu je pro Ryby nepředstavitelné

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz