Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Velký horoskop na prosinec: Raci budou sršet energií a Ryby zbohatnou

/
  • (iStock)
    1. prosince 2017 ● 08:00

    Ani jsme se nenadáli a pomalu se blíží konec roku. Jsou tu vánoční svátky plné klidu, rodinné pohody a dobrého jídla. Co zásadního se vám v tomto měsíci přihodí? V čem se vám zadaří a co se naopak až tolik nevyvede? To si můžete přečíst v horoskopu na měsíc prosinec.

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock
    Milí Berani, poslední měsíc roku vám přinese příjemnou úlevu v mnoha životních směrech. Od 9. prosince začnete s tím pravým vánočním těšením, nedovolíte, aby vás dohnal stres svazující okolí. S hrnkem lahodného horkého nápoje se usmíváte na celý svět, záříte optimismem a vychutnáváte každodenní drobné radosti naplno. Vesmír vám sešle spoustu lásky, a to v mnoha podobách. Přilepšit si můžete také finančně!

  • 2.

    Býk

    Milí Býci, máte rádi své pohodlí, což vám prosincový program moc nedopřává. Předvánoční shon na vás dosedne už po 9. prosinci. Musíte se poprat s vnitřní nervozitou, které nepomohou ani napjaté vztahy. Snažte se všechny přípravy nadcházejících svátků stihnout v prvním prosincovém týdnu. Potom už si na vás nikdo nepřijde. Od 20. se můžete těšit na příliv sebejistoty a energie. V práci vás čeká náročný měsíc.

  • 3.

    Blíženci

    Milí Blíženci, na začátku posledního měsíce roku bude jindy aktivnímu znamení scházet vitalita. Obvykle nemáte problém s komunikací, tentokrát hledáte správná slova nezvykle těžko. Ani milostný život neslibuje velkou hitparádu. Čemu se naopak bude výjimečně dařit, to je dlouhodobě napjatá psychika. Po 20. prosinci ucítíte příjemnou změnu. Na svět se rázem díváte lehce a budete si užívat sváteční atmosféru.

  • 4.

    Rak

    Milí Raci, uzdravovatele zvěrokruhu čeká v prosinci zajímavý program. Z vesmíru k nim proudí nekončící gejzír energie, díky němuž mohou odstartovat spoustu nových událostí v životě. Konečně můžete zrealizovat své strategické plány. Stejně tak se ovšem mohou na denní světlo dostat informace, které byste raději drželi pod pokličkou. Na to pozor. Budou z vás totiž brilantní řečníci, společníci i milenci/ky.

  • 5.

    Lev

    Milí Lvi, poslední měsíc roku ovlivníte především svým vlastním chováním. Pokud se ubráníte vlivu vrtošivých planet a nenecháte na svá bedra naložit příliš moc povinností, budete se radovat z příjemného předvánočního času. Téměř do konce prosince vás čekají samé lahůdky v podobě různých večírků, relaxace pro tělo i ducha či milostného souznění. Skvělé vyhlídky mají také vaše ekonomické plány.

  • 6.

    Panna

    Milé Panny, začátek prosince si zrozenci vašeho znamení představují trochu jinak. Nejčastější nesoulad se objevuje v rodině, kde dochází ke střetu názorů nejen mezi generací. V druhé části měsíce vám naštěstí fouká příznivější vítr do plachet. Díky smyslu pro humor a schopnosti najít kompromis nakonec vše zvládnete. Co se týče peněz a práce, tak vás čeká náročný měsíc. Snažte se proto ve volných chvílích relaxovat.

  • 7.

    Váhy

    Milé Váhy, zatímco lidé okolo melou z posledního, Váhy prožívají období expanze. Vy, potomci Velké matky Země, záříte intelektem i vybranými slovy. Hned na začátku měsíce se vybrousí kouzlo osobnosti tak, že budete neodolatelní v milostném i profesním životě. Do nového roku vstoupíte s mnoha vlivnými kontakty. Připravte se na cesty, a to nejen za poznáním. Děláte čest svému znamení a je vás všude plno. 

  • 8.

    Štír

    Milí Štíři, na sklonku roku rozhodně neřešíte nedostatek sil. Nyní jsou zesílené všechny vaše vjemy na maximum. Neschází vám ostré lokty, brilantní vyřídilka ani sex-appeal. Milostné sféře věnujete značnou část své energie. Od přírody jste zvídaví, ovšem tentokrát vaše soutěživost překračuje všechny meze. Zatímco druzí už se vidí u štědrovečerního stolu, vám náročné úkoly nevadí.

  • 9.

    Střelec

    Milí Střelci, Vánoce, Vánoce přicházejí a vy se radujete. Čeká vás totiž měsíc plný příjemností a dobré nálady. V případě tak optimistického znamení to ani nemůže být jinak. Budete mít dostatek energie pro všechny troufalé předvánoční plány, jste obdařeni bleskurychlým uvažováním i netušenými možnostmi v profesi a dalším vzdělání. Expanze se týká všech vašich životních oblastí, tak ji zbytečně nepromarněte.

  • 10.

    Kozoroh

    Milí Kozorozi, jste proslulí svou houževnatostí. Ta se v ještě větší míře projeví v závěru tohoto roku, v poslední prosincové dekádě. Pozornost věnujte materiálnímu zabezpečení, investujte, renovujte a soustřeďte se také na budování své kariéry. Velkou roli ve všech těchto směrech hrají vaši dobří přátelé. Poslouchejte proto jejich nápady a nebraňte se ani případné možnosti společného podnikání.

  • 11.

    Vodnář

    Milí Vodnáři, uplatníte vrozený smysl pro humor a schopnost brát život s nadhledem. Ačkoli většina vesmírného pléna stojí po vašem boku a slibuje příjemný sváteční měsíc, jsou vám přesto připraveny pastičky. Okolo 22. a 23. prosince stačí málo, aby vás to vykolejilo. Snažte se soustředit na sebe, meditujte a ostatní nechte jen tak protékat kolem sebe. Díky Venuši budete mít příjemnější starosti.

  • 12.

    Ryby

    Milé Ryby, poslední měsíc tohoto roku soustředí pozornost na mezilidské vztahy. Obezřetnost se vyplatí při komunikaci, kde přílišná otevřenost může být spíš na škodu. Čemu se naopak výjimečně daří, to je studium, daleké cesty a finanční transakce. Planety se starají, abyste měly v předvánočním období dostatek sil pro veškeré své plány. Nebudete vlky samotáři, ale těmi, kdo celé smečce udávají směr.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz