Již včera jsme si naznačili, že být nejlepší zdaleka nestačí a stejně tak nestačí ani znát různé "tajné" návody a vyčtená moudra na téma Kterak štěstí a bohatství dosíci a pevně si totéž při sobě uchovati - jediné, na čem záleží je umění využít astrologických konstelací. Někdy se tomu také říká "umění poznat a využít kvalitu času".

Takže, abych byl konkrétní - co  dnes přitáhne štěstí ke Štírům, Střelcům, Kozorohům, Vodnářům a Rybám? Jsou to kulaté předměty. Jakékoliv kulaté předměty, které dnes budete, jakožto nositelé či majitelé vyjmenovaných znamení, mít u sebe, mince, medaile, hodinky, stopky, pivní tácky (kulaté samozřejmě), víčka prakticky od čehokoliv a nejvíce ze všeho kulatá zrcátka (to mám dnes u sebe i já jako Ryba, abych šel příkladem).
To nás dnes bude chránit i v tom smyslu, že na nás nic nespadne a všude přijdeme včas, jak vojska z dávných kronik, takže na nás nebude muset nikdo čekat.

Berani a Býci a z velké části i Blíženci budou dávat pozor na zákon analogie, neboli podobnosti. Když se jim stane, že se s někým málem srazí ve dveřích nebo venku na ulici, na rohu ulice, tak zavolejte kterémukoliv dobrému známému, s nímž můžete takříkajíc kdykoliv poklábosit o čemkoliv a mluvte chvilku o penězích. Ale v kladném slova smyslu, ne, abyste nadávali, že je zrovna nemáte nebo že se vám vyhýbají, popřípadě kolik vám jich zrovna chybí, ale můžete třeba konstatovat, že je dobře, že existuje všeobecný ekvivalent všech hodnot a že máte penízky rádi. A že se za ně určitě dá koupit úplně všechno. Tím se uvedou do pohybu neviditelná osudová soukolí a páky, které k vám nějaké peníze přisunou.

Raci, Lvi, Panny a Váhy, zkuste si "finanční meditaci", nejlépe při chůzi, když někam půjdete, představujte si s každým nádechem, že se na vás ze všech stran doslova sypou peníze, hlavně papírové, které ve vzduchu hezky poletují. Ale pozor, nemá cenu si podobné obrázky stahovat do počítače třeba jako spořiče obrazovky, zítra budou konstelace zase o trochu jiné a co může dnes prospívat, bude zítra zbytečné. Všechno, co jsme si právě řekli o přitahování úspěchu, platí pouze pro dnešek.