Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Peníze a práce v roce 2018: Můžete výrazně zbohatnout!

/
  • (iStock.cz)
    29. prosince 2017 ● 06:00

    Pokud vás v roce 2017 trápila prázdná peneženka, či jste dokonce přišli o zaměstnání, určitě své naděje vkládáte do letošního roku. Možná jste dosud hledali štěstí v nesprávných vodách. Přečtěte si horoskop a budete překvapeni, co pro vás rok 2018 chystá.

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V práci a kariéře pro vás rok 2018 připravil řadu výzev a zkoušek, do kterých ale hned zkraje roku vletíte plnou silou. Dařit se bude Beranům v únoru a také v březnu, nepříznivý je naopak duben a srpen.

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Hned v lednu se vám podaří rozjet úspěšné záležitosti, vaše vitalita kulminuje, nic neodolá vašemu podnikatelskému elánu. V červenci Býky potká pár nepříjemností, ale v září se vám bude nebývale dařit.

  • 3.

    Blíženec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Rok 2018 nepřinese Blížencům do kariéry žádné dramatické změny, naopak, díky jejich bystrému intelektu je čekají úspěchy, zejména v květnu a srpnu. Pozor na finance si dejte především v únoru a prosinci.

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Vaše kariéra zažije v první polovině roku vzestup. Od konce března do poloviny května zažijí Raci nechtěné změny, hlavně ti narození od 13. do 22.7. V červnu a říjnu se vám bude v práci dařit nejlépe.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Rok 2018 vám přinese zdokonalení manažerských a organizačních schopností. Od druhé poloviny května bude Lvy práce nadměrně zatěžovat a v červnu ucítí potřebu změny. Velkou výzvou pro vás bude i říjen.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Vhodnými měsíci, kdy si říci o povýšení nebo se pustit do nové oblasti podnikání jsou pro Panny květen a září. V pracovní sféře ale snad jen s výjimkou dvou posledních měsíců roku nezažijete negativní výkyvy.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Působíte v oblasti moderních technologií, v digitální sféře, multimédiích nebo podnikáte přes internet? Pak vás v březnu či dubnu čeká těžké rozhodnutí. V červnu či červenci se Váhy mohou těšit na úspěchy.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Jupiterova konjunkce přináší neobyčejný rozmach ve vaší kariéře, můžete se těšit na profesní postup. Dařit se bude Štírům především v lednu a druhé polovině listopadu, nepříznivým měsícem je červenec.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Rok 2018 je velmi pozitivní i pro sféru vaší profese a financí. Především březen a prosinec jsou pro Střelce otevřeny novým projektům a podnikatelským záměrům. Méně příznivý pak bude začátek června a celé září.

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Vaše pracovní nasazení bude v roce 2018 enormní a hvězdy šeptají něco o ziskovém potenciálu v květnu a září. Oproti tomu menší profesní a finanční útlum zažijí Kozorozi v červnu a první polovině listopadu.

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Do října mohou Vodnáři zápolit s přepětím, spousta věcí jim připadá nespravedlivá, šéf intrikánský a kolegové nevstřícní, může dojít ke střetu s úřady. Pokud přibrzdíte, uvidíte, že se vše otočí k lepšímu.

  • 12.

    Ryby

     

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Až do října mají Ryby zaděláno na rozšiřování znalostí a jejich sdílení s ostatními. Pokud podnikáte, čeká vás úspěšná expanze do zahraničí. Možná se také seznámíte s někým, kdo vám pomůže k většímu zisku.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz