Stellium je často důležitější než sluneční znamení, proto se snadno stane, že například dítě, které by se narodilo právě dnes v dopoledních hodinách, se bude "charakterově" projevovat více jako Štír než jako Střelec. Spojení Jupiter-Luna-Mars ve Štíru jasně dává dnešnímu zrozenci do vínku schopnost snadno si získávat druhé pohlaví, což se samozřejmě nebude projevovat hned po narození, ale v době pohlavní zralosti a to je potom dar (nebo i prokletí), se kterým se musí zrozenec naučit žít. Buď toho může využívat nebo i zneužívat, samozřejmě se to dá také ignorovat, ale vždy je snadnější zvolit si třeba v tomto případě životní dráhu umělce nebo politika než třeba zabláceného traktoristy.

Takže Štíři, Střelci a z velké části také Kozorozi, dnes budete díky svému neutuchajícímu charismatu na sebe strhávat pozornost, ať už chcete nebo nechcete. Koukejte toho využít, protože pokud jste se právě nenarodili, tak to platí pouze pro dnešek.

Vodnáři a Ryby dnes budou takzvaně navazovat spojení, je možné, že se setkáte se známým, který se vám kdysi v minulosti beznadějně ztratil, takže o to větší radost budete mít z nenadálého setkání. Můžete si také na něco důležitého vzpomenout, na co jste už málem zapomněli.

Berani, Lvi, Panny a Váhy, dnes jsou pro vás celkem dobré konstelace, týkající se práce, pracovního zařazení, pracovních smluv a podobných záležitostí. Možná právě dnes, jak se říká slovo dá slovo a přijdete do bližšího kontaktu s někým, kdo vám může v pracovní oblasti být užitečný.

Býci, Blíženci, Raci, zdraví bude v pořádku, energie na rozdávání, nic osudového vám nehrozí, takže si dnešní den můžete užít, jak nejlépe to půjde.