Panna má sex ráda, ale nějaké výbuchy vášně bere s rezervou. Když Pannu svádíte, můžete k ní vysílat signály, vůně, zvuky. Velice dráždivé pro ni je, když o sexu hovoří nebo se na něj dívá. Dokáže ji to vzrušit. A tak Panny mezi svými kamarády vypadají jako borci, kteří dostanou každého, na koho se podívají. Opak je ale pravdou. Jestliže Panna střídá partnery, je to jen proto, že hledá toho pravého. Když najde, stane se věrným partnerem.

Panna a Beran

Panna může Berana zbožňovat, ale kdyby s ním měla žít každý den, bude to pro ni velmi náročné. Beranova aktivita jí časem poleze na nervy. Navíc Panna doma pořád něco uklízí a Beran věčně něco rozhazuje. Takže hádky nastávají kvůli úplným banalitám, například že Beran položil hadr jinam, než je Panna zvyklá. V posteli to fungovat může, ale Panny se musí naučit střídat polohy. Panny jsou většinou tiché, což platí i u milování. Berani naopak bývají hlasití. Vztah může fungovat, jestliže se Panna rozpohybuje a začne být akčnější. V případě, že se Panna pokusí Berana vychovávat, vztah končí. Berana vychovávat nejde. Ten si dělá, co chce.

Panna a Býk

Když se potká Panna s Býkem, tak si vzájemně notují, protože mají hodně společného. Panna se na Býka dívá s respektem a uznává ho. Býk Pannu sice také uznává, ale chce být důležitější. Jestliže chtějí tito partneři vést poklidný život bez vzrušení, bude jim vztah fungovat. Ale Býk ten klid patrně dlouho nevydrží. Obě znamení mají stejný rys. Drží něco v sobě, potom vybuchnou a jejich vztek je hrozný. Nevidí si do pusy, Býk je někdy i agresivní a Panna zase sarkastická, chce ponížit slovem. Jestliže má ale Býk dobrou náladu a Panna neustále do něčeho ryje, tak se Býk zasměje a neřeší to.

Panna a Blíženci

Pannám se Blíženec líbí, ale zdá se jim příliš rozlítaný a někdy nechápou, že jeden den řekne něco tak a druhý den jinak. Tento vztah moc naději nemá, ale když se dva milují, dá se zpracovávat téměř všechno. Panna chce radit a kritizovat a Blíženec to shodí se stolu. Panna se stáhne a je uražená. Aby si rozuměli v sexu, museli by hodně zapracovat. Jinak se může stát, že milování bude nudné, nepružné a hrozí, že začas spolu začnou žít jako kamarádi. Ale i to může některým párům vyhovovat.

Panna a Rak

Rak ani Panna neriskují a v tom si rozumějí. Panna preferuje rozum, Rak je hodně duchovní a intuitivní. V tom se můžou doplnit a předat si informace. Panna příliš fantazií neoplývá, zato Rak jí má nadbytek, a tak dokáže Pannu odzemnit. Oba partneři touží po kvalitním a klidném domovu, rozdíl je v tom, že Panny jsou raději v klidu a samy, zatímco Raci milují návštěvy. Můžou se ale domluvit, udělat kompromis a vztah jim může fungovat. Navíc Rak v posteli umí Panně nabídnout něhu, kterou Panna ráda přijme.

Panna a Lev

Panna se u Lva naučí více milovat sama sebe, zbaví se pocitu méněcennosti. Lev se zase naučí, že může pomoct někomu, aby se vypracoval, společensky povýšil. Lev se v tomto vztahu stává tím, kdo ochraňuje a zvedá životní úroveň. Panna se musí zbavit strachu z nedostatku a nestále musí mít na paměti, že Lva je potřeba chválit, ne kritizovat. Kdyby to udělala, Lev se naštve a začne dělat naschvály, jen aby kritizující Pannu naštval. Když se ale Panna naučí svého Lva chválit, král zvířat se přetrhne, aby se cítila spokojená. Panna vytvoří čistý, harmonický a uklizený domov, kam Lev vnese něco ze svého majestátu a přidá pár luxusních prvků.

Panna a Panna

Tento vztah nemá začátek a nemá konec, stále pokračuje. Když se potkají dvě Panny, přivedou veškerou charakteristiku tohoto znamení k dokonalosti. Ve vztazích si partneři vždy vzájemně předávají své energie. Nerady žijí ve zmatku. Nerady riskují. Jednají opatrně a promyšleně. Milování může a nemusí být divoké, a když se Panny dostanou po letech do stavu, kdy pro ně sex není už tak důležitý, dokážou svému okolí názorně předvést, že existuje vztah na duchovní úrovni. Tady se může stát, že ze sexuálního partnera se stává partner duše. Takový vztah by měl vydržet. Je pevný, a kdyby skončil, budou toho obě strany v budoucnu litovat.

Panna a Váhy

Tito lidé, když se rozhodnou jít do vztahu, tak to mají promyšlené a volí diplomatickou cestu. Váhy si musí pohlídat, aby Pannám nedělaly nějaké scény, to Panny nesnášejí. Panny si musejí pohlídat, aby Váhy nekritizovaly za každou maličkost, to zase nesnášejí Váhy. Když bude Panna Váhám říkat, jak jsou úžasné a elegantní a když budou Váhy Panně říkat, jak je chytrá, vztah může fungovat. Ještě o něco se Váhy pokusí, změnit šatník Pannám a možná jim i zmodernizují byt. Musejí to ale udělat hned v začátcích dokud je Panna zamilovaná. Potom už s ní nehnou. Tento vztah může fungovat.

Panna a Štír

Štír otevře Pannám nový obzor a nové mimosmyslové prožitky. Také v milování dokáže divy. Udělá z Panny takového milence, že Panna sama žasne nad tím, kde se to v ní bere. Vztah má šanci, ale podmínkou je, že ani jedno znamení nesmí být zadluženo. Štír nesmí na Pannu spěchat a musí ji nechat, ať své kroky a názory mění pozvolna. Kdo chce, aby se Panna změnila rychle, ten toho nikdy nedosáhne. Panny a Štíry často spojují starosti, které se týkají dětí.

Panna a Střelec

Panna pozoruje Střelce a vidí, jak je lehkomyslný, a jeho řeči o tom, že vesmír všechno vyřeší, připadá Pannám přitažené za vlasy. Ale jen do doby, než uvidí, že Střelcům mnoho věcí opravdu vychází. Lehkost a vtip Střelce Pannu přitahuje a navíc to s nimi Střelci umí. Říkají jim, jak výborně vaří, jak se skvěle starají. Potom ale přijde okamžik, kdy Panna pochopí, jak to je, a bude si chtít práci a povinnosti rozdělit. Záleží na tom, jestli Střelec na dělbu přistoupí, nebo ho zase napadne nový bláznivý nápad, na který mu Panna skočí. Rozdílnost povah je tu dost velká. Vztah může fungovat, když se najde řešení na půli cesty.

Panna a Kozoroh

Tato dvě znamení dokážou vytvořit pevný svazek, ale hrozí v něm, že si někdo ze zúčastněných začne myslet, jakou mají ve vztahu nudu. Kozoroh chce dům a Panna chce dům, ale každý z jiného důvodu. Pro Kozoroha je to majetek, pro Pannu možnost, jak mít zahradu a pracovat na ní. Panna nesmí mít ve vztahu pocit, že ji Kozoroh využívá, nebo že si z ní dělá služku. A chytrý Kozoroh Pannu bude chválit a říkat jí, jak je šťastný, že Panna je schopná vybudovat pevné zázemí.

Panna a Vodnář

Vodnář dokáže praktickou Pannu někdy tak znejistit, že Panna sama začne dělat zmatky. A to je voda na Vodnářův mlýn. Začne Panně dokazovat, že vlastně není tak dokonalá, jak se tváří. Velmi rozdílný pohled mají tito dva jedinci na finance. Tam se neshodnou vůbec. Panna potřebuje šetřit – a Vodnář šetří nerad a hlavně často nemá z čeho. Panna chce kupovat praktické věci a Vodnář chce kupovat to, po čem právě nyní touží. Také na výchovu dětí mají zcela jiný úhel pohledu. Toto soužití může fungovat v případě, že si partneři stanoví pravidla a snaží se je dodržovat. Oba jedinci se od toho druhého musí naučit, co mu chybí.

Panna a Ryby

Panna a Ryby si rozumějí intelektuálně. V duchovní oblasti už je to horší. V tomto vztahu je Panna ten, kdo určuje pravidla a kdo chce po Rybě, aby se na svět dívala prakticky. To se sice moc Rybám nechce, ale vzhledem k tomu, že žijí dva životy (jeden, který musí, a druhý ve své fantazii), snaží se pravidla určená Pannou dodržovat. Když toho mají Ryby plné zuby, zaplavou si do světa snů a tam se odreagují. Panna vytváří Rybám pohled na to, jak má vypadat stabilita v životě a jak se má zacházet s financemi. Rybám se ale příliš nelíbí šetřivost Panen a rády by více utrácely. To si ale musí mezi sebou tato znamení domluvit. Když Panny na Ryby moc tlačí a chtějí je předělávat, Ryby po čase mizí. Potřebují si žít uvolněně a podle svého. Vztah ale šanci má, a to hlavně když Ryba má prostor na to, aby z naplánovaného prostředí, ve kterém vládne Panna, mohla načas odejít.