Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Velký horoskop na červen: Beran může najít novou lásku, Váhy uspějí v práci

/
  • ..
    .. (shutterstock.com)
    1. června 2018 ● 06:00

    Jaký bude váš začátek léta, co se na vás chystá v osobním životě a na poli kariéry? Přečtěte si, co v červnu 2018 čeká na vaše znamení zvěrokruhu! Budete se divit.

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Závěr první poloviny roku otáčí pozornost Beranů ke vztahům. Konfliktní Mars opouští napěťovou kvadraturu a umožňuje vám jednat podle svého. Přesto se ještě do 15. 6. držte větší obezřetnosti. Nabízí se bezpočet společenských událostí, díky nimž mohou nezadaní najít novou lásku a ti ve vztahu zapomenout na všední starosti. Červen je dobou, kdy se máte věnovat kreativním aktivitám a koníčkům.

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, v červnu se do jakékoliv aktivity vrháte s obrovskou intenzitou, což věští riziko úrazů a vyčerpání. Rychle se pro něco nadchnete a stejně rychle vaše radost opadne. Problematické to je hlavně při nakupování, kdy zasadíte ránu rozpočtu, a ještě z nakoupených věcí nemáte žádné potěšení. Hvězdy radí věnovat se vztahům. Od 13. června se seznamujete s lehkostí, což se hodí hlavně nezadaným.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červnová konstelace slibuje Blížencům velmi příjemný program. Venuše pracuje zejména ve prospěch nezadaných, ačkoliv i jedinci ve vztahu dostanou spoustu příležitostí, jak oživit stereotypní soužití. Menší komplikace mohou vyvstat na pracovní půdě, protože vaše myšlenky patří zábavnějším aktivitám. Pro jednou si můžete menší profesní vysazení dovolit. Nejšťastnějšími dny jsou 21. a 22. červen.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Vrozená empatie Raků je zesílena konstelací Jupiteru a Merkuru. Naplňuje vás čas, který trávíte se svými nejbližšími, především potomky. Harmonické rodinné vazby symbolizují životabudič, díky němuž ustojíte i náročné profesní období. Úkolů máte až nad hlavu, což je znát na ubývající vitalitě. Na druhé straně za tvrdou dřinu přijde sladká odměna! Poslední červnový týden navíc slibuje i romantiku!

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Lvi, ačkoliv se červen jeví jako náročnější měsíc, nebudete mít nouzi ani o velmi příjemné chvíle. Kaňky představují především proměnlivé nálady, které se neblaze podepíšou na domácí atmosféře. Kvůli opozici Marsu také hrozí finanční ztráty vlivem špatné investice i zlodějů. A na co se naopak můžete těšit? Venuše vám od 13. června umetá cestičku v milostném životě. Jen si dejte pozor na možné následky!

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, vyhlížíte báječný závěr první půle roku. Luna vás už na samotném startu června nabádá k relaxu a volnočasovým aktivitám. Od 12. se k ní přidává vládnoucí Merkur v sextilovém spojení s Uranem. To přináší kreativní myšlení, spoustu báječných nápadů i možnost nechat minulost za zády a vykročit ke šťastnější budoucnosti. V zaměstnání si budete muset trochu máknout, ale nebude to zadarmo.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Energický Mars představuje na červnové obloze Váhám největšího spojence. Díky němu budete mít spoustu sil pro bojování s větrnými mlýny na vztahovém poli, a ještě si načechráte peříčka, abyste na sebe strhli kýženou pozornost. Aktivní budete i na poli zaměstnání a poradíte si s potížemi, které ještě před pár dny vypadaly jako nerozlousknutelný oříšek. Jen Venuše může do 13. trochu rebelovat.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Když se zrozenci Štíra pro něco nadchnou, jen tak se toho nepustí. Jestliže se vaše plány dotýkají profese, pak vás hvězdy podpoří i v nejtroufalejším programu. Luna spolu s energickým Merkurem způsobí, že vám žádná zajímavá nabídka neunikne. Od čeho naopak dejte ruce pryč, to jsou rodinné záležitosti. Nechte je plynout vlastním tempem a blízké do ničeho nenuťte. Soustřeďte se na vlastní rozvoj.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, vstupujete do období, kdy se hvězdy nedokážou dohodnout, zda vám pomáhat, nebo házet klacky pod nohy. Pomocnou ruku nabízí energický Mars, jeho snahy ovšem sabotuje Merkur, který vitalitu upíjí plnými doušky. Znát to bude na psychice. Nejraději byste utekli od povinností a jen tak lelkovali. Obrat přijde 13. června, kdy se žezla chopí láskyplná Venuše, a tím do života vrátí ztracený řád.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen symbolizuje pro zrozence Kozoroha překážkovou dráhu, kdy jim vesmírní vládcové nic nedají zadarmo. Tvrdohlavá Venuše si posvítí na manželství a do 13. června svádí k utápění žalu v pokoutních vztazích! Od 12. června přebírá kormidlo Merkur, který téměř zastaví chod všech událostí. Ani Slunce tentokrát nehřeje, jak byste si přáli. V jeho případě však platí, že z každé svízele vyjdete posílení.

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lidé narození pod nadvládou Vodnáře zvládají udržet nadhled i v náročných situacích. A to se bude v průběhu června velice hodit. Nesváry ve vztazích vás vyčerpávají zejména proto, že se snažíte být za každou cenu spravedliví a zapomínáte na své blaho. Naštěstí hvězdy přinášejí i špetku pozitivního v podobě zajímavé cesty nebo zábavy. Mějte otevřené oči a nebraňte se žádné nabídce, která se namane.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, tentokrát se ocitnete v roli loveného. Luna v konjunkci s Neptunem bude 6. a 7. června zesilovat vrozenou citlivost a rozumová složka osobnosti půjde stranou. Někdo se s vámi může pokusit manipulovat, což se odrazí na vztazích v práci i rodině. Pro své blízké byste se rozkrájeli, o to víc vás jejich chování zamrzí. Rány vám pofouká alespoň příznivý vývoj v ekonomických záležitostech.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz