Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co vám ostatní znamení horoskopu závidí? Štír je svůdce, Beran má nezdolnou energii

/
  • (iStock)
    28. května 2018 ● 11:55

    Víte, po čem nejvíc toužíme? Zpravidla po tom, co nám chybí... a zdá se nám, že pokud bychom byli ji jiní, byl by život mnohem snadnější. Čím oplývají jednotlivá znamení horoskopu a čeho se jim nedostává?

  • 1.

    Berani jsou nabití energií

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Možná je to prvotní energie, každopádně jsou Berani neúnavní a dokážou pokračovat v práci, i když jsou úplně vyčerpaní. To v kombinaci s jejich zuřivým odhodláním znamená, že jim ostatní závidí schopnost nepolevit. Jejich oheň zkrátka vzplane na povel.

  • 2.

    Býk si stojí za svým

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Nepokoušejte se dráždit býka, nebo budete litovat. Pokud na něj zatlačíte, probudíte spící šelmu. Býk se drží svých hodnot a svého tempa a nenechá si do ničeho mluvit. Ledaskdo by chtěl mí takovou schopnost, ale nemůžeme být všichni Býci.

  • 3.

    Blíženci jsou ďábelsky přesvědčiví

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou okouzlující a snad přesvědčí ostatní o tom, aby dělali, co chtějí. Nemanipulují vědomě, mají to prostě v sobě. Štve vás to? Závidíte Blížencům, že jim jdou věci tak snadno? Existují i jiné způsoby řešení. Pozor, pokud vás Blíženci příliš okouzlují, zamyslete se nad svým sebevědomím.

  • 4.

    Rak se snadno přátelí

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou známí svou neuvěřitelnou schopností přinášet péči a laskavost a velkou schopností milovat. To jim umožňuje vytvářet velmi přátelské vztahy s mnoha lidmi. Pokud žárlíte na Raka proto, že má hodně přátel, pusťte to z hlavy. Rak pomůže i vám, pokud budete potřebovat.

  • 5.

    Lvi září sebedůvěrou

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi milují být středem pozornosti; ve skutečnosti to často vyžadují. Mohli byste říci, že jsou narcistní, ale také, že jsou plní sebedůvěry. Pokud pochybujete o svých schopnostech, můžete lvům závidět. Mějte na paměti, že jejich potřeba pozornosti je jejich způsob, jak se vyrovnat s nejistotou.

  • 6.

    Panna může vyřešit jakýkoli problém

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny mají jedinečnou schopnost vidět a zapamatovat si každý detail a poté je analyzovat a najít jedinečné spojení, které by ostatní mohlo uniknout. Pokud je nějaký problém, hádanka nebo záhada, Panně dlouho neodolá. Panně nezáviďte, spíš se snažte být s ní zadobře, aby pomohla vyřešit i vaše problémy.

  • 7.

    Váha může udržet mír

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy jsou klid v centru každé bouře. Spravedliví a vyrovnaní, vědí, jak rozptýlit jakoukoli obtížnou situaci a udržet své životy a životy těch, kteří jsou s nimi blízcí, bez jakéhokoli dramatu. Jsou to přirozené vůdcové, spíš ale nenásilní mediátoři. Můžete Vahám závidět, ale ony jen chtějí, aby to dobře dopadlo.

  • 8.

    Štíři jsou svůdní

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Štíři mají temné charisma i sebevědomí, a to z nich dělají nejsvůdnější  znamení zvěrokruhu. Když jste se Štírem, můžete mít pocit, že má schopnost dívat se přímo do vaší duše, takže je těžké odolat. Štíři jsou také známi tím, že jsou schopni z lidí vymámit jejich tajemství.  Pro lidi, kterým tato schopnost chybí, je těžké nežárlit.

  • 9.

    Střelci jsou odvážní dobrodruzi

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelci jsou nejodvážnější znamení zvěrokruhu, navíc jsou známí svou láskou k cestování. Prozkoumají všechny koutky světa a mají úžasné příběhy a obrázky, o které se podělí, když se vrátí ze svých cest. Dostanou spoustu lajků na Instagramu a rádi se svými dobrodružstvími pochlubí. Závidí jim zejména ti, kteří se rádi drží doma v teple

  • 10.

    Kozoroh dosáhne svého cíle

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorožci mají ocelové odhodlání, které obtěžuje ostatní, protože odmítají odpočívat, dokud nedosáhnou svého cíle. Jsou také ochotni sáhnout k velmi drsným metodám, aby získali to, co chtějí. Jsou prakticky nezastavitelní. Mohli byste žárlit na jejich odhodlání … ale protože nejste Kozorozi, můžete na to klidně zapomenout a věnovat se něčemu jinému.

  • 11.

    Vodnáři jsou bezstarostní hippies

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Hippies nevzývali "věk Vodnáře" pro nic. Vodnář má tendenci pochodovat do rytmu vlastního bubnu – dělá to, co má rád a touží po svobodě.  Nezatěžuje se normálními společenskými pravidly a ostatní vedle něj vypadají nezajímaví a upjatí. Jeho svobodu mu může leckdo závidět.

  • 12.

    Ryby jsou oddané umění

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou zrozeny k tvoření, a uspět v tom pro ně není těžké. Ať už je to malba, hudba, psaní nebo jakákoli jiná kreativní záležitost, Ryba ví, jak dělat věci, které vzbudí pozornost. Závidějí jim hlavně ti, kdo postrádají fantasii.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz