Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co nepřiznáte ani na mučidlech? Kozorozi jsou impulzivní, Ryby sobecké

/
  • Co tajíte?
    Co tajíte? (shutterstock)
    5. června 2018 ● 06:00

    Každý z nás tají nějakou tu chybku a horoskopy jsou k nám většinou laskavé a nevytahují naše nectnosti na světlo. Co před ostatními tajíte?

  • 1.

    Beran: Nepřizná chybu

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Beran se nerad podřizuje autoritě. Chce, aby šly věci, podle něj, tvrdohlavě si to vymáhá a pokud není všechno po jeho, vzteká se někdy až dětinsky. Berani jsou velmi impulzivní, a pokud jsou pod tlakem, mohou dělat zbrklá a chybná rozhodnutí, i když si to nechtějí přiznat.

  • 2.

    Býk: Větší materialista, než je ochoten připustit

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Býci bývají tvrdohlaví, za to se ale nestydí. Skrývají však svou touhu po luxusu a umí si ji racionálně zdůvodnit. Jsou to dobří rádci, ale pokud jde o peníze, zeptejte se raději někoho jiného.

  • 3.

    Blíženci: Soudí zbrkle


    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Říká se, že není dobré soudit knihu podle obalu, ale Blíženci se tím neřídí.  Často posuzují lidi podle prvního dojmu, takže se na jejich úsudek, pokud jde o bližní není možné spolehnout.

  • 4.

    Rak: Patlá se v křivdách.

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Rak zcela vystihuje toto náladové znamení. Raci jsou velmi citliví, těžko zvládají, když jim někdo křivdí nebo ubližuje. Raci se snaží působit racionálně, ale uvnitř trpí…  a nezapomínají.

  • 5.

    Lev: Potřebuje pořád krmit ego

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Lvi jsou okázalí, okouzlující lidé, kteří jsou rádi v centru pozornosti. I když ne vždycky nabízejí hvězdnou kvalitu, vyžadují spoustu chvály. Pokud jim řeknete do očí nepříjemnou pravdu, mohou se mstít.

  • 6.

    Panna: Vždy bojuje s vnitřními démony

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Panny jsou známé svou analytickou myslí a perfekcionalismem. Neustále bojují s vnitřními démony, když usilují o nedotknutelný, ideální život a to dokonce i ve chvíli, kdy vypadají spokojeně. Uvnitř zpravidla stejně řeší, jak by věci měly vylepšit.

  • 7.

    Váhy: Touží potěšit

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Váhy chtějí pomoci všem, rádi potěší ostatní. Bohužel, spousta lidí jejich dobré vůle zneužije. Váhy se sice pyšní tím, že se o sebe dokážou postarat, ale opak je pravdou. Měly by se naučit říkat ne.

  • 8.

    Štír: Paranoidnější, než jsou ochotni připustit

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Svoje soukromí Štíři žárlivě střeží, o ostatních se ale nestydí shromažďovat drby. Vzhledem k tomu, že jsou sami tajnůstkáři, soudí, že to tak mají i ostatní a tak jsou neuvěřitelně podezíraví vůči komu

  • 9.

    Střelec:Idealista dogmatik

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelci velice lpí na své pověsti ušlechtilých dobrodruhů. Pokud jim to někdo zpochybní, nebo je usvědčí z pošetilosti, urazí se. Pokud se Střelec domnívá, že má pravdu, není schopen podívat se na věc z jiného úhlu.

  • 10.

    Kozoroh: Víc emocionální, než ukazuje

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Kozorožci jsou známí jako ovládající se a zodpovědní lidé. Působí prakticky a někdy mohou okolí klamat. Ve skutečnosti jsou však vášniví a dovedou jak něžně pečovat, tak se vražedně rozčílit.
    Pod ledovým příkrovem to zkrátka pořád doutná.

  • 11.

    Vodnář: Cizinec mezi lidmi

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři mají často ambice, pokud jde o společenské a politické změny, a často spřádají dalekosáhlé plány. Někdy se cítí nepochopení a trochu si ve svém pocitu výjimečnosti i libují

  • 12.

    Ryby: Hrůza ze závazků

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Ryby rády sní, a do reality se vracejí neochotně. Děsí je, že po nich někdo něco chce, realita se navíc ani zdaleka nerovná jejich barevným plyšovým fantasiím. Nerady to přiznávají, ale v podstatě jsou nezodpovědné a sobecké.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz