Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejtvrdohlavější znamení horoskopu: Koho nikdy nepřesvědčíte, že nemá pravdu?

/
  • Prostě je nepřesvědčíte.
    Prostě je nepřesvědčíte. (profimedia)
    31. března 2019 ● 10:00

    Každý někoho takového známe. Tvrdohlavě lpí na svém názoru a nepovolí a nepovolí. Příště se ho zeptejte, co je za znamení.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Beran neustoupí ani tváří v tvář nezvratným argumentům. Prostě dělá, že je neslyší. Zatímco některá znamení zvěrokruhu po dlouhém boji uznají, že pravdu by mohl mít i někdo jiný (ahoj, Kozorozi), Beran nikdy. Je to únavné nejen pro ty, kdo se s ním dohadují, ale i pro něj.

  • 2.

    Blíženci.

    N

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    ení to žádné tajemství Blíženec je dvouhlavé monstrum - a to také platí, když jde o hádku. Zatímco část blíženčí osobnosti by ustoupila, druhá to zásadně odmítá. Proto se s nimi dohodnete jen velmi nesnadno.

     

  • 3.

    Ryby


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tragické je, že na tenhle seznam patří i Ryby. Mají sice dobré úmysly, ale často absolutně nevyargumentované a rozhodují se hlavně na základě pocitů, které lze těžko zpochybnit. Zkrátka… rozumná dohoda je tu složitá.

     

  • 4.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lev je prostě nejistý a má obří ego. Připustit, že něco neví, nebo že se mýlí, hlavně připustit to veřejně, je pro něj nepředstavitelné. Možná vám v soukromí dá za pravdu, ale musíte to držet v tajnosti.

  • 5.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hlavním důvodem, proč Rak nemůže přiznat, že se mýlí, je prostě proto, že je příliš citlivý. Omyl znamená omluvu, nebo jiné řešení situace a tomu se Rak chce vyhnout. Proto zpochybňuje fakta, nebo je rovnou ignoruje. Je pro ně jednodušší utvrdit se v tom, že mají pravdu a cítit se ukřivděně.

  • 6.

    Váhy


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Váhy jsou nerozhodné a navíc rády manipulují. Často připustí, že se spletly, aby v zápětí zas tvrdily, že mají pravdu. Nikdy je úplně nepřesvědčíte, chtějí být přesvědčovány znova a znova, což je opravdu hodně otravné.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz