Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ravenův horoskop na červenec: Blíženci si polepší v práci, Ryby budou plavat s proudem

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. července 2018 ● 06:00

    Co přinese červenec? Neklid, ale taky velký posun v životě. Některým doslova spadnou šupiny z očí. 

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    V klidu a míru začne červenec 2018 pouze pro pár znamení a Berani budou mezi nimi. Od 1. do 5. července si Berani prožijí poměrně dost zvláštní období, které by se dalo nazvat obdobím přípravy, jinými slovy, pokud budou Berani chtít začít dělat něco nového, bylo  bz dobré, kdyby prvních pět nebo i šest dní v červenci věnovali pouze přípravě na novou činnost a teprve tak od 7. července se do čehokoliv, co je pro ně nové, pustili naplno.

     

    Zdraví a fyzická kondice budou, v první polovině července jsou výborné konstelace pro veškerou finanční a obchodní činnost, v druhé polovině července jsou pro Berany dobré konstelace na jakékoliv konstruktivní změny v partnerství a v rodině.

     

    Je sice možné, že během pátrání po vhodném partnerovi budou mít Berani v poslední třetině července občas pocit, že stále stojí tak trochu mimo střed hlavního dění, ale to se vše jako zázrakem spraví těsně před koncem července.

     

  • 2.

    Býk

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Hned na začátku července osud rozdělí Býky na dvě podskupiny, na Býky, kteří mají peníze a Býky, kteří nemají peníze.

     

    Na začátku Býka působí planeta života Uran, takže Býci, kteří mají peníze, si pořídí plno zajímavých a užitečných věcí a mohou též s výhodou odjet na dovolenou, všechno proběhne dobře, nic negativního se nestane.

     

    Je možné i začít uskutečňovat nějaký zajímavý podnikatelský nápad, popřípadě přemýšlet nad možností zúčastnit se nějakého kurzu nebo rekvalifikace.

     

    V polovině července si ale musíte dávat pozor, abyste se nenechali ovlivnit a přesvědčit k něčemu, co ve skutečnosti nechcete. 

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Kromě Měsíce, který znamením Blíženců proputuje 10. a 11. července, vás nebude ovlivňovat žádná jiná planeta, ani přímo, ani nepřímo.

     

     Budete tedy v situaci, kdy si můžete říct, nyní jsem pánem svého osudu a strůjcem svého štěstí. Samozřejmě v oblasti zdraví to není skoro nikdy, ale nejvíce se to bude projevovat v práci a v partnerství.

     

    Bylo by dobré, kdybyste se v červenci zajímali o upevnění své pracovní pozice. Z celkových konstelací jasně vyplývá, že druhou polovinu července byste měli využít spíše pro zařizování všeho, co se týká vašeho budoucího hmotného a finančního zajištění. Tentokrát byste se měli i vy spolehnout na červenec jako na měsíc nebo na období, kdy můžete pro sebe získat a vyřídit hromadu životně užitečných věcí.

     

  • 4.

    Rak

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Mnoho věcí na řešení všeho možného budou mít Raci. Od začátku července mají Raci ve svém znamení Slunce, čili nejdůležitější astrologickou „planetu“, která je v krásném trigonu s Jupiterem ve Štíru, 13. července se ke Slunci připojí Měsíc, nastane efektní Nov, neboli spojení Slunce s Měsícem v Raku, pyšnící se nejenom trigonem s Jupiterem, ale i trigonem s Neptunem v Rybách.

     

    To se projeví mohutným přílivem životní energie, Raci budou mít chuť běhat, cvičit, skákat, chodit do fitka a z fitka do baru, někdy se tomu říká užívat si života plnými doušky.

     

    Pokud máte v úmyslu uskutečnit nějakou pracovní změnu, postup v kariéře nebo budete hledat druhou pracovní možnost či možnost přivýdělku, tak nejlepší období je mezi 14. a 31. červencem. Zdraví by mělo být v pořádku, alespoň z takových těch osudových příčin, nic špatného by se odehrát nemělo.

     

     Obecně se dá říct, že červenec 2018 vám nabídne hodně zajímavých možností jak v oblasti pracovní, tak i v oblasti zábavy a partnerství.

     

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Ve věcech lásky i práce a obecně komunikace budou Lvi králové salónů a samozřejmě i diskoték a menších hospůdek, podle toho, kde se zrovna budou nalézat.

     

    První třetinu července prožijí pod ochrannými křídly Merkuru a Venuše, budou výřeční a zábavní, a pokud si něco usmyslí, nic je nezastaví. Po většinu času si budou právě díky překypující energii rozumět se svými sousedy Raky a také s Berany a Býky.

     

    Je možné, že na začátku července dospějí Lvi k nějakému zásadnímu rozhodnutí ohledně partnerství, to se ale může týkat nejenom romantického vyznání lásky, ale i podání návrhu na rozvod nebo prostě jakékoliv důležité změny v oblasti partnerství.

     

    Druhá polovina července je dobrá na zakládání firem nebo na začátky vlastního soukromého podnikání. Pozor ještě na jednu zajímavost, Lvi-muži budou o něco úspěšnější než Lvi-ženy.

     

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Velký úspěch u druhého pohlaví budou mít Panny a to zvláště kolem 16. července, kdy dojde v první třetině znamení Panny ke spojení, neboli konjunkci Venuše a Měsíce.

     

    Venuše bude v Panně od 10. července do 6. srpna 2018, ale speciálně kolem již zmíněného 16. července se plně rozvinou všechny její symbolické vlastnosti, které mohou Panny využít.

     

    Ve druhé polovině července mohou Panny s výhodou hledat byt nebo se pustit do rekonstrukce starého bytu a všechno půjde jak na drátkách. Na dovolenou mohou vyrazit kdykoliv v červenci 2018. Pokud chcete počít dítko, tak speciálně pro Panny je výhodná druhá polovina července.

     

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Celý červenec si Váhy mohou připadat lehce nevyvážené a kolem 19. července mohou být i vyvedené z rovnováhy nějakou zvláštní nabídkou.

     

    Přímo na znamení Vah nebude kromě Měsíce působit žádná planeta a žádná planeta, opět kromě Měsíce, se nebude vyskytovat ani v opozici, v protějším Beranu. Na jednu stranu je to dobře, protože Váhy nebudou ničím ohrožené a o všem, co budou dělat, si mohou rozhodovat samy, na druhou stranu budou obzvláště v druhé polovině července vystavené určitému nebezpečí, že usnou na vavřínech.

     

    Z jedné strany na ně bude nenápadně působit Venuše v Panně a z druhé strany Jupiter ve Štíru. To může velmi snadno vést i k drobnému zakolísání sebekritičnosti, popřípadě špatnému odhadu vlastních možností, schopností a sil. 

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Jupiter je vaše planeta, kterou máte naprosto přesvědčivě zakotvenou ve svém znamení a která se 21. července spojí s Měsícem, což zpravidla přináší drobné, někdy i větší zázraky.

     

    Zdraví by mělo sloužit jak dobře vycvičená hradní stráž, v partnerství si můžete užívat víceméně dominantní roli, v ekonomické a pracovní oblasti budete mít štěstí ve všem, na co sáhnete a můžete také využít nenápadného vlivu Uranu, který je v opozici k vašemu znamení, v Býku.

     

    Celkové konstelace, které vaši existenci promění v příjemný pobyt na místě, kde vás mají všichni rádi, napovídají, že byste mohli kolem 21. července využít sympatií osoby, která vám bude schopná s něčím pomoct. Přes veškerý příliv štěstí a radosti by bylo dobré, kdybyste si dávali větší pozor na zuby a na pasivní pohybový aparát, do toho patří také páteř, chrupavky a meziobratlové ploténky.

     

    Pokud ještě nemáte něco vyřešené nebo dořešené v oblasti partnerství, manželství nebo různých vztahových trojúhelníků, tak to můžete všechno celkem hladce zvládnout právě během letošního července. Lepší konstelace by pro vás žádný astrolog nevymyslel.

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    V životě Střelců se může spousta nedořešených věcí i vztahů obrátit tou lepší stránkou nahoru. Ale pozor - mnozí Střelci, i když se budou snažit dosáhnout jisté harmonie nebo se budou chtít uzdravit z nemoci, popřípadě se budou snažit splatit dluh nebo se vyrovnat s něčím, s čím ještě vyrovnaní nejsou, půjdou takzvaně „nahoru-dolů“.Střelec

     

    Červenec 2018 pro ně bude jako rozbouřené moře, na kterém se bude v nevypočitatelných křivkách pohupovat bárka jejich života mezi šťastným Jupiterem (ve Štíru) a nešťastným Saturnem (v Kozorohu).

     

     Lidově se tomu říká období zmatků a v takovém období je dobré raději nic neplánovat, nepodepisovat, a pokud bude muset Střelec například uzavřít smlouvu nebo si dohodnout pracovní podmínky, popřípadě se rozhodne, že si něco pronajme nebo naopak něco někomu půjčí, bylo by dobré, kdyby si k tomu pozval někoho, komu věří a komu může důvěřovat, aby mu s tím pomohl nebo s ním celou záležitost prodiskutoval. Na místě je prostě vyšší opatrnost, kterou nepokazíte vůbec nic.

     

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Červenec 2018 se dá pro Kozorohy označit jako období inspirace a nových neotřelých nápadů.

     

    Planetární výbavu na letošní červenec by mnoho astrologů mohlo směle označit spíše jako negativní, ale pokud nejsme rození škarohlídi, můžeme v červencových konstelacích pro Kozorohy vidět mnoho povzbuzujících podnětů. Mnoho Kozorohů v tuto dobu zažije takzvaný „aha-efekt“, najednou nahlédnete do nějaké složité situace, jak věštec do skleněné koule a pochopíte, v čem spočívaly chyby, které jste až donedávna stále opakovali v komunikaci s lidmi, na kterých vám záleželo a se kterými jste se nemohli domluvit.

     

    V horoskopu se dají najít trigony, poskládané do Davidovy hvězdy, které obvykle znamenají i schopnost věštit a nahlížet do budoucnosti přesněji než ostatní, ale během tohoto července bych to na místě Kozorohů zkoušel pouze pro sebe a pro svůj vlastní osobní rozvoj. V průběhu července 2018 zjistíte, že v mnoha věcech můžete poradit spíše sobě než druhým.

     

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Je docela dobře možné, že si Vodnáři prožijí v červenci trochu strachu a nevysvětlitelné úzkosti. 

     

    Na začátku a na konci července 2018 prosviští Vodnářem Měsíc a současně se bude k Vodnáři ze strany Kozoroha nezadržitelně blížit Černá Luna, což je typické smolné znamení.

     

    Na samém začátku Vodnáře je retrográdní (ustupující) Mars, symbol mužství a jangových hodnot. Mars je ustupující, takže pozor na jakékoliv partnerské potíže, v nichž si může dominantně lebedit právě partnerka – žena.

     

    Nicméně i ustupující Mars dodává znamení Vodnáře sílu, rozhodnost a zdraví, takže výsledné hodnocení července z pohledu Vodnáře zní, ano, určitě to bude zajímavý a přínosný měsíc, ale bude to chtít trochu bojovat za svá práva.

     

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock
    Podobně jako sousední Vodnář budou mít i Ryby ve svém znamení na začátku a na konci července Měsíc, který se bude spojovat s Neptunem, zakotveným uprostřed Ryb.



    Je to silná symbolika vody a všeho, co s vodou souvisí. Symbol vody samozřejmě souvisí také s penězi, často bohužel pouze ve smyslu úsloví „nemusí pršet, hlavně když kape“ a s přílivem nových, zajímavých a podnětných nápadů.

     

    Finanční situace Ryb bude u ostatních znamení budit spíše povzbudivé úsměvy než salvy obdivu a nadšení, zdraví nebude tak úplně železobetonové. Všechno se v průběhu července 2018 zlepší, takže na přelomu července a srpna se už zase budete cítit jak kouzelné zlaté rybky v širém moři, které mohou vyvoleným splnit každé přání.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz