Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký horoskop na srpen: Blížence čeká letní flirt, Ryby přísun peněz

/
  • (shutterstock.com)
    31. července 2018 ● 06:00

    A je tu druhá polovina prázdnin. Dlouhé dny a obrovská horka jsou pro měsíc srpen typické, ale přesto nás pekelné teploty značně ovlivňují. Přečtěte si tedy, jaké výzvy a problémy vás v tomto měsíci čekají. Budete se divit!

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Druhá polovina prázdnin upozorní na brilantní komunikační schopnosti Beranů. Merkur ve znamení Lva spolu s Lunou vybrousí intelekt a pomůže s řešením pracovních i finančních problémů. To se bude hodit především kvůli opozičnímu vlivu Venuše, která nabádá k nezdravému utrácení. Kdo by v letní atmosféře nepodlehl chuti vyhodit si z kopýtka? Nejspíš váš partner, kterému se díra v rozpočtu nezamlouvá.

     

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, srpen je ideálním měsícem pro letní dovolenou! Kvůli Merkuru v opozici ke Slunci a Uranu z vás pomalu, ale jistě vyprchává životní elán, takže se pracovní morálka dostává k bodu mrazu. V zaměstnání i soukromí vás potrápí komplikovaná komunikace, kdy dochází k častějšímu nepochopení. Dalším tvrdým oříškem je vaše tendence žít si nad poměry. Věřte, že drahá polovička umí počítat lépe.

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Láskyplná Venuše ve Vahách se rozhodne splatit účty za uplynulý měsíc a Blížencům vynahradí nedávné strádání. Štěstí se na vás usmívá v mezilidských vztazích, což kvitují zejména nezadaní. Uprostřed měsíce nevysedávejte doma a snažte se působit nejlepším dojmem. Investice do upraveného zevnějšku se odrazí na milostném poli i v zaměstnání. Tam se můžete těšit na lepší domluvu s kolegy i vedením.

     

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, srpnový vývoj vás velmi potěší. Ačkoliv si Venuše staví hlavu a snaží se vytvářet nepříjemnosti v lásce i financích, díky podpoře ze strany přátel a rodiny náročné období ustojíte bez úhony. S kamarády podniknete něco navýsost vzrušujícího, což bude symbolem letošních prázdnin. Na domácím poli hrozí kolem 8. srpna menší třenice.

     

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Ani druhá polovina prázdnin zrozence Lva nezklame! Až do 23. se na vás usmívá celé vesmírné plénum, dolévá vám nezdolnou energii i nakažlivý optimismus. Otevírá se také třetí oko a máte touhu po uměleckém vyjádření v soukromém i profesním životě. Vyšší sféry nabádají k fantazírování zejména na poli lásky. Jedinou kaňku představuje neutěšený vztah vůči nadřízenému. Dejte pozor na nabubřelé ego.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, až do 23. srpna se radujete ze zdravé sebejistoty, kterou dolévá samo Slunce. Cítíte, že se energetické zásobníky zaplnily po okraj a můžete se pustit do odvážnějších aktivit. Pozornost soustředíte na vztahy v rodině i zaměstnání. Dokážete nenásilně prosadit své zájmy, ostatně okolí vás považuje za přirozenou autoritu.

     

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, kněžka lásky a krásy nad vámi v srpnu drží stráž. To zní jak příslib zářné budoucnosti, nemyslíte? Vesmír zabrnká na společenskou notu a dodá vám na přitažlivosti i sympatiích. Nejpříznivějšími dny pro seznámení jak na poli lásky, tak přátelství jsou hned okolo 8. srpna. V práci nelenošíte, i když jsou nadřízení na dovolené. Nechybí vám motivace a hlavní devízou je skvělá výřečnost.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Druhou polovinu prázdnin prožijete s lidmi uhnětenými ze stejného těsta. Jupiter zesiluje vaši přitažlivost, která graduje okolo 26. srpna. Funguje to však pouze v lásce a soukromém životě, v kariéře jsou magnetické póly natočené opačně. Dost možná se vás někdo z klientů nebo kolegů pokusí podvést! Od 13. srpna se těšte na vylepšení atmosféry v rodině. Hádky a rozepře se rozplynou.

     

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Hlavní figurkou na srpnové šachovnici je trigon Merkuru, který Střelcům dodává jiskru v komunikaci a bystré uvažování. Obě tato esa tedy proměníte ve své profesi i na milostném poli. Tam vám navíc pomáhá sama Venuše zesilující vaši přitažlivost. Okolo 14. srpna se můžete těšit na finanční přilepšení nebo dárek ušitý vám na míru. Promarněný nebude ani čas, který se rozhodnete investovat do svých přátel.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, klíčovým pomocníkem pro druhou polovinu prázdnin se stává aktivista Mars. Dolije pohár energie a nabrousí ostré lokty. Jeho vliv oceníte v lásce, zaměstnání i ekonomických otázkách, kde tropí neplechu Saturn v kvadratuře s Venuší. Častěji se ocitáte ve slepé uličce, hrozí průtahy i ztráty. Náladu vám naštěstí vylepší kreativní mysl. Máte spoustu báječných nápadů i šikovnost pro jejich realizaci.

     

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Pracovití zrozenci Vodnáře mohou vyhlížet měsíc, kdy sklidí sladké plody svého dřívějšího úsilí. Ochrannou ruku nad vámi od 7. srpna drží kněžka lásky, jejíž úmysly jsou nejlepší, v jaké lze doufat. Postará se, aby žádné srdíčko nezůstalo opuštěné. Pomáhá překvapivě i v ekonomické oblasti. Díky finančnímu přilepšení si můžete vyhodit z kopýtka a dopřát si něco, po čem dlouhou dobu toužíte.

     

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby, vás čeká fantastický měsíc, kdy se bude dařit ve všech ohledech. Neptun bude od 13. srpna plnit jedno přání za druhým a v případě nezadaných začne rovnou nalezením spřízněné duše. Odkryje také umělecké sklony, o nichž jste dosud nemuseli mít tušení. Vylepšíte rodinné hnízdo a svěží vítr vnesete i do profesního života. Pokud jde o peníze, zdá se, že dostanete žolíka, s nímž to můžete pěkně roztočit.

     

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz