Ryby jsou vodní znamení a vládne jim Neptun, což je Bůh moří. A Ryby milují vodu. Vodní živel je láskyplný a projevuje se to i v sexualitě. Ryby se proto rády milují třeba ve vaně nebo ve vodě. Lidé narození v tomto znamení by si měli dávat pozor na to, aby se na své partnery moc emočně nevázali. Týká se to hlavně mužů. Proto se o nich říká, že bývají často nevěrní. Ryby stále sní o plnohodnotném sexu. A myslí si, že vzrušení bude stále stejné jako na začátku vztahu. Ryby volí vždy cestu nejmenšího odporu, takže kdo si začne vztah se zadanou Rybou, musí se připravit na trápení. Vlna zájmu, když má chuť si užít, se bude střídat s vlnou nezájmu, když se věnuje osobě, se kterou žije.

Ryby a Beran

Beran se u Ryb učí vnímat svět kolem sebe romantičtěji a duchovněji. I když se tak některé Ryby neprojevují, jsou duchovně naladěné všechny. Touží o někoho pečovat, milovat a být milované. Když jim Beran poskytne ten pocit, je to v pořádku. Některé Ryby prožívají v dětství málo lásky od některého z rodičů a v životě potom u partnera hledají náhradu. Berani jsou rádi, že je Ryby takto vnímají, ale nesnášejí, když se na nich Ryba stává závislou. A Ryba téměř vždy u Berana obdivuje jeho sílu. Ryby, když chtějí, dokážou druhého zranit na nejcitlivějším místě. Berana to sice mrzí, ale je natolik schopný kdykoli se postavit na vlastní nohy, že ho Rybí energie neporazí. Sexualita u zrozenců ve znamení Ryb je úžasná. Ale plná bolesti. Když chce Ryba Berana potrestat, udělá to svou lhostejností. Anebo nevěrou. Na lhostejnost Beran zbraně nemá.

Ryby a Býk

Na začátku spolu ale prožijí krásné milování. Romantické Ryby ještě nic netuší, vytvoří nádhernou emoční atmosféru… a Býk, který vždy uvažuje realisticky, se do této situace nechá rád vtáhnout, ale jen načas. Mezitím si Ryby vysní nějaký příběh, který ale s Býkem prožít nemůžou. Dokud Býk Ryby získává, dokud je miluje, rád je obdarovává. Ale jak jde čas, Býk se vrátí ke své šetrnosti a Ryby jen koukají. Aby Ryby mohly s Býkem vyjít, musí se přizpůsobit. Když to neudělají, je konec. Ryby žijí s Býkem, využívají jeho stabilitu, ale hledají po celou dobu někoho jiného anebo místo, kam by mohly odejít. Ryba, která žije s Býkem, se naučí žít ještě víc mimo realitu. Víc sní.

Ryby a Blíženci

Když se potká Ryba s Blížencem, je to proto, aby se naučila komunikovat, víc se prosadit a aby získala víc informací. Vztah je to ale komplikovaný, protože se potkávají čtyři světy najednou. Ryba je dvojité znamení a Blíženci jsou také dva v jednom těle. Začátek vztahu je zajímavý. Blíženci můžou lézt Rybám na nervy v momentě, kdy ony chtějí meditovat nebo se ukrýt do svého vnitřního světa, a Blíženci mají potřebu zrovna něco probírat a mluvit. Tehdy začínají vznikat hádky a budou trvat tak dlouho, dokud Blíženec nepochopí, že Ryba potřebuje dostatek času na to, aby si mohla plavat ve světě snů. Aby vztah vydržel, měli by komunikovat a vysvětlovat. Ale budou se chtít uzavřené Ryby otevřít?

Ryby a Rak

Obě znamení jsou přecitlivělá, a to se do vztahu promítne. V tomto vztahu je zpočátku Rak silnější. Když je ochotný o Rybu pečovat, sdílet s ní to, co Ryba řeší, může být jejich spojení příjemné. Erotický svět je u těchto dvou lidí krásný – do té doby, kdy si Rak všimne, že Ryba ráda flirtuje s jinými. A Rak žárlí. Nelíbí se mu to. A už jsme u toho, že Rak se musí naučit akceptovat, že málokterý člověk vydrží ve vztahu, kde jsou mu kladeny stále nějaké požadavky. Ryba nesnáší, když Rak chce do všech oblastí vnést nějaká pravidla a není schopen ustoupit. Ryba i Rak touží po velké romantické lásce. Problém je, když jeden druhého chce svou láskou zadusit.

Ryby a Lev

Ryba Lva přitahuje. Jemu se líbí, jak ona hovoří o svých snech, ale ví, že jsou to jen sny – a považuje je za utopii. Ryba se projevuje pečovatelsky, a tím si Lva získá. Začne ho obdivovat, Lev je ve svém živlu… ale když nepochopí, že i on musí obdivovat Rybu, nastává později konfliktní situace. Lev zjistí, že navázat vztah s Rybou je o osobní zodpovědnosti. A přemýšlí – flirt může tuto osobu zranit a vážný vztah nebude jednoduchý. Je to pravda. Ryby si v sobě nesou křivdy z minulosti a už nechtějí prožít žádnou další negativní zkušenost. Navíc mají sklon k závislostem, a to i na lidech. Když se na někoho upnou, je problém zvládnout jejich energii. Jestliže se poddají energiím Lva, může to oslabit jejich psychiku.

Ryby a Panna

Panny se rády vidí v roli zachránce a v roli poradce. A Ryby jsou vhodný objekt, protože vyzařují to, že chtějí pomoct. Panna a Ryby si rozumí intelektuálně, v duchovní oblasti už je to horší. Když Panny na Ryby moc tlačí a chtějí je předělávat, Ryby po čase mizejí. Potřebují si žít uvolněně a podle svého. Vztah ale šanci má, a to hlavně, když má Ryba prostor na to, aby z naplánovaného prostředí, ve kterém vládne Panna, mohla načas odejít.

Ryby a Váhy

Když se potká Ryba s Váhou, jsou si v mnoha směrech podobné. A dokonce je můžou spojovat i společné zájmy. Určitě ale spolu zažijí zajímavé erotické zážitky. Obě znamení mají problém se rozhodovat rychle. Stále něco plánují, a potom zjistí, že jejich sny se nesplní. Obě znamení mají sklon řešit svá zklamání v lásce nějakou závislostí. Obě znamení, když se naštvou, nejdou daleko pro urážku a dokážou druhého zranit na nejcitlivějším místě. Když se ale potká Ryba a Váha a zamilují se do sebe, vzniká neuvěřitelně romantický příběh. Přitáhnou se jako dva magnety a cítí se spolu dobře. Potom si vymění mnoho energií. Při milování se hladí, líbají a nabízejí si veškeré polohy.

Ryby a Štír

Když se Ryba sejde se Štírem, potkala partnera, o kterého se může opřít. Ryba se v tomto vztahu má naučit nedramatizovat. Řešit situace. Nezadlužovat se. Ještě více rozvinout svou intuici. A učí se, jak získávat informace a využít je ve svůj prospěch. Erotika funguje. Ryba se oddává a Štír si to užívá. V jedno splynou nejen jejich těla, ale také duše. Štír a Ryby se spolu můžou dostat až ke spirituálním výšinám. Extáze, kterou spolu prožijí, každého z nich může překvapit. Podmínkou ale je, že oba mají na milování chuť a chtějí se vzájemně. Ryba může udělat chybu, že se stane příliš submisivní. Udělá, co Štírovi na očích vidí, protože touží po lásce. Také Štír se snaží, ale začíná mu vadit Rybí poddajnost, začne ji totiž považovat za slabost. A Štíři nemají slabost rádi.

Ryby a Střelec

Ze začátku je vztah úžasný, protože ti dva spolu objevují zvláštní světy. Dokážou společně vnímat vnitřní pochody toho druhého a objevují hlubiny svých duší. Je to krásné a zajímavé. Život plyne a nastávají první rozpory. Ryby rády pečují a starají se o toho, na kom jim záleží. Když se Ryba přestane starat, je to signál, že je jí partner lhostejný. Obě znamení si v minulosti zažila hodně zklamání, a tak, když si najdou vhodného partnera, udělají všechno pro to, aby ho neztratila. Ryby i Střelci se chápou v oblastech, ve kterých jsou nejistí, a za určitých podmínek se dokážou dobře podporovat. Když si dají možnost, aby měl každý svůj prostor a něco sdíleli společně, vztah může být hezký.

Ryby a Kozoroh

Rybě se líbí, že Kozoroh je silný a Ryba se silnějšímu ráda poddává. A k tomu se Kozoroh hodí.  Kozoroh se má zase naučit žít a nejen pracovat, nejen se starat, ale také si užívat. Ryba Kozoroha dokáže povzbudit a dá mu něhu, kterou Kozoroh tak potřebuje. A když to tito dva jedinci pochopí, může vzniknout pěkný vztah.  Ryby se jen musejí připravit na to, že je Kozoroh bude stahovat z jejich nereálného světa a bude po nich vyžadovat, aby si uvědomovaly stav tady a teď.

Ryby a Vodnář

Když potká Ryb Vodnáře, má o zábavu postaráno. S Vodnářem se má naučit zbytečně věci nedramatizovat. Ryby a Vodnáři si spolu budou skvěle rozumět na poli zábavy, ale měli by si dávat velký pozor na finance. Na milenecký vztah je setkání těchto dvou znamení vhodné, ale v partnerství budou prožívat neustále nějaké problémy. Vodnář má daleko k tomu, aby s ihned bláznivě zamiloval, kdežto Ryby se zamilují okamžitě. Vodnář navíc věnuje pozornost mnoha dalším lidem, a tak se Ryby, které ho chtějí jen pro sebe stáhnou a urazí. A tady dělá chybu! Vodnář ji totiž přemlouvat nebude. Tento vztah fungovat může, změnit se ale bude muset Ryba.

Ryby a Ryby

Když se potkají dvě Ryby, mají velkou šanci spolu zůstat. ale jen v případě, že budou mít pod kontrolou svoje světy snění a fantazie. Budou si muset dávat velký pozor na finance a na závislosti. Nevýhodou takového spojení je, že se v jejich vztahu mohou prohlubovat smutky. Ryby totiž trpí melancholickými pocity. Potřebují k sobě spíše stabilní a akční znamení. Pozor si budou muset dávat také na to, aby jedna Ryba nezačala druhou citově vydírat. Jako partneři se tak spolu mohou dvě Ryby stahovat do hlubin, nebo povznést do výšin.