Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Srpnový horoskop Ravena Argoniho: Srpen přinese nové šance

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    3. srpna 2018 ● 06:00

    Srpen je sice rozpálený, ale konstelace nemá nejhorší. Co vám přinese druhý prázdninový měsíc?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku a na konci srpna 2018 budou mít Berani ve svém znamení Měsíc, který jim bude do života pumpovat inspirativní energii, použitelnou při řešení pracovních a partnerských problémů.

     

    Samozřejmě se občas může čirou náhodou přihodit něco, co Beranům na čas zkalí náladu, ale půjde převážně o věci přechodného charakteru, které budou řešitelné.

    Pro všechny Berany bude v oblasti práce platit, že pokud toužíte po kariéře a po pracovním vzestupu, bylo by dobré vzít v potaz buď školení nebo školu či odborný kurz..

     

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na začátku Býka je Uran, který se bude v průběhu druhé poloviny srpna (až do konce října 2018) přesouvat zpátky, směrem ke znamení Berana. Uran je planeta životních rozhodnutí a retrográdní, neboli zpětný pohyb, spojený s nepříznivými konstelacemi bývá spojený s vlastními rozhodnutími, která bereme zpátky nebo s nimi začneme nesouhlasit.

     

    Může se poměrně snadno stát, že se Býci k něčemu životně pronikavému odhodlají, například ke stěhování, společnému bydlení nebo naopak ukončení vztahu a v průběhu několik srpnových týdnů si najednou všechno rozmyslí a dojdou k úplně opačným názorům, než s jakými do srpna 2018 vstupovali.

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Z čistě osudového hlediska čeká na Blížence spokojený srpen. Ocitnete se v situaci, kdy můžete něco na svém životě začít měnit.

     

    Ohledně zdraví, celkového výkonu a obecně chápané práceschopnosti na vás nečeká žádné záludné překvapení, budete se cítit zdraví a výkonní a v druhé polovině srpna se s hodně vysokou pravděpodobností seznámíte se zajímavými lidmi, kteří vám budou po zbytek života užiteční.

     

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno, co je příjemné a užitečné vám, milí Raci, bude během srpna 2018 padat do klína. 8. a 9. srpna budete mít několik zajímavých nápadů, z nichž by se jeden nebo dva daly použít i jako podnikatelské nápady, jestli s tím zkusíte něco udělat nebo ne, bude záležet pouze na vás.

     

    Celkově ale všechny konstelace kolem vás dávají tušit, že horký srpen využijete spíše k odpočinku a celkové rekonvalescenci.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Krásné konstelace, týkající se práce, financí a obecně jakékoliv komunikace budou mít zrozenci ve Lvu zvláště kolem 8. srpna 2018, kdy v jejich znamení dojde ke spojení, neboli ke konjunkci Slunce-Merkur.

     

    I když je doba dovolených a prázdnin, tak jsou to především Lvi, kteří mohou využít nápadně dobrých konstelací ohledně jakýchkoliv finančních transakcí, podepisování pracovních smluv a vítězného tažení proti komukoliv, s kým jsou právě ve při, třeba i u soudu. Z hlediska partnerství se budou Lvi jevit jako okouzlující společníci, kterým se dá prominout i menší nevěra nebo účelové odklonění finančních prostředků.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pannám bude přát zdraví a šťastné náhody, které se budou týkat i seznamování, práce a podnikání. Šťastné dny prakticky na cokoli budou mít Panny hned na začátku srpna a potom kolem 12. srpna 2018.

     

     Konstelace jsou dobré i na cestování a vstřebávání nových zážitků. Pokud se Panna, ať už žena nebo muž, rozhodne jet v srpnu na dovolenou, proběhne všechno podle plánu, jediná nečekaná věc, která se může během letní dovolené přihodit ženám, narozeným v Panně je, že se na dovolené nečekaně a bohužel i nešťastně zamilují. Pokud chcete změnit práci, podaří se vám to ve  znamení Panny poměrně snadno, ale chce to jednat rychle a na nic nečekat.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Viditelné zlepšení se objeví v oblasti vztahů. Od 7. srpna se Váhy budou ve svém znamení pyšnit přítomností Venuše a těsně před polovinou srpna dojde ke konjunkci, neboli spojení Venuše s Měsícem, jinými slovy se mohou Váhám splnit i nejbujnější sny v oblasti partnerství a užitého sexu.

     

    Co se týká práce a spolupráce, což jsou věci, které budou Váhy v srpnu řešit na prvním místě, tak se poměrně snadno domluví s Berany, Býky, Pannami, Střelci a Kozorohy, ale problémy se mohou objevit při domluvě se Štíry a Vodnáři.

     

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Osud přinese trochu štěstí a trochu nestálosti, jak ve vztazích, tak i v oblasti práce, podnikání a zdraví. Tak nějak by mohla znít stručná charakteristika štíří existence v srpnu 2018.

     

    Pracovní problémy, které se budou muset rychle řešit, mohou mít spojení se znamením Lva, Býka a Vodnáře. Štíři mají ve svém znamení Jupiter, planetu štěstí, která někdy přináší bezstarostné období, kdy se všechno řeší jakoby samo od sebe, ale někdy se Jupiter spojuje s výskytem životních náhod, u kterých často nevíte, jestli se máte začít smát nebo plakat.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve všeobecném kvasu se Střelec v průběhu srpna 2018 jeví jako celkem pohodové znamení. Nikdo vás nebude k ničemu nutit, vyhnete se náhlým onemocněním i dopravním nehodám a pokud budete mít jasno, jakou změnu chcete v životě uskutečnit, zřejmě se vám to poměrně brzy podaří a budete spokojení.

    Je možné, že budete muset něco řešit nebo dořešit v oblasti partnerské, ale i tady se většina zamýšlených změn z hlediska osudu jeví jako užitečná a konstruktivní.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned na začátku srpna pocítí Kozorozi něco jako úlevu od dlouhodobého stresu nebo osvobození od zbytečných starostí. Nastává totiž přesun znamení smůly Černé Luny z konce Kozoroha na začátek Vodnáře, přičemž je tento přesun obohacen návratem retrográdního Marsu z Vodnáře do Kozoroha.

     

    V realitě se to projeví jako pocit přílivu ztracených sil.Je možné, že se Kozorozi s novou vervou pustí do záchrany projektů, popřípadě se pokusí revitalizovat partnerský vztah.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Zdraví bude sloužit, pracovní nabídky, pokud na ně Vodnáři čekají, přijdou, přímo se pohrnou a budou hodně zajímavé, přitažlivost pro odpovídající pohlaví bude vysoká, takže srpen je měsíc, který můžeme Vodnářům jen závidět.

     

    Vstup Černé Luny z Kozoroha do začátku Vodnáře bude zpočátku nenápadný, v podstatě dojde nejdříve ke spojení Černé Luny a Marsu na přelomu Kozoroh/Vodnář a v opozici bude Slunce na samém začátku Lva a účinek bude podobný, ne-li ten samý, jaký jsme očekávali u posledního úplňku a zatmění Měsíce. Jinými slovy, Vodnáři budou charismatičtí a přitažliví a je i dost pravděpodobné, že toho zvláště v krátkodobějších vztazích patřičně využijí.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro Ryby je stále nejdůležitější Neptun, trůnící prakticky uprostřed Ryb, který je v trigonu k Jupiteru ve Štíru. Je proto možné, že se Ryby odhodlají k celé řadě zajímavých změn, které se do kroniky jejich života zapíší zlatým písmem.

     

    Změny se budou týkat jak práce a podnikání, tak i partnerství, popřípadě stěhování nebo změny trvalého bydliště. Zajímavé konstelace budou všude kolem vás, můžete se přiblížit k zajímavé práci, k osudovému vztahu nebo pro sebe začít dělat něco, co se rychle zúročí, ale musíte to udělat sami, o své vůli a o svém rozhodnutí. Nečekat až uzraje názor ostatních.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz