Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na září: Štíry čeká náročný měsíc, Ryby potkají vysněný protějšek

/
  • ...
    ... (shutterstock.com)
    31. srpna 2018 ● 06:00

    Děti jdou zpět do školy, vše se začíná vracet do starých kolejí a nám na okno pomaloučku klepe podzim. Co přinese letošní září jednotlivým znamením?

  • 1.

    Beran

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Berani, začátek školního roku proběhne pod taktovkou Merkuru. Díky němu se radujete z narůstajících komunikačních schopností, které se budou hodit v profesním i milostném životě. Navazování nových kontaktů i hledání lásky pro vás bude hotová brnkačka! Zadaní si na zářijovou romanci musí počkat, Venuše v opozici bude do 9. trochu skoupá na slovo. Její vliv se odrazí také na chuti utrácet za hlouposti.

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, náročné období se chýlí ke konci a můžete vyhlížet změnu k lepšímu. Od 6. září Merkur vstupuje do znamení Panny, což věští báječné chvíle pro volnočasové aktivity i mentální rozvoj. Vaše mysl je svěží a otevřená všem nápadům. Odhodíte zábrany a budete následovat hlas své intuice. V zaměstnání počítejte s náročnější konstelací. Nadřízení na vaše bedra nakládají víc úkolů, než můžete zvládnout.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Blíženci, první polovina měsíce doznívá pod vlivem lenošivé prázdninové konstelace. Zlom nastane 11. září, kdy Mars vstoupí do znamení Vodnáře. Rozdmýchá stojaté partnerské vody a může přinést i změnu v milostném životě. Vesmír slibuje setkání s člověkem, který se k vám báječně hodí. Díky němu zapomenete, co znamená stereotyp. Do 22. září se mějte na pozoru v práci i zaměstnání. Nedělejte unáhlené kroky.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Sama Venuše skryje pod svá křídla zrozence Raka a postará se, aby jejich laskavé srdce nestrádalo. Ještě jste neobjevili svého vyvoleného či vyvolenou? Pak se okolo 13. září dobře rozhlédněte okolo. Merkur slibuje kariérní posun. Od 22. září si neberte dovolenou, protože budete sklízet plody svého dřívějšího úsilí. Před čím se naopak mějte na pozoru, to jsou nevýhodné obchody.

     

  • 5.

    Lev

    ...
    Autor: shutterstock.com
    V září se děti vrací do lavic a zrozenci Lva se mohou konečně naplno ponořit do plnění profesních cílů. V prvním týdnu tedy excelujete díky Merkuru a Venuši za zády. Od 6. se s jejich přízní musíte rozloučit, což neponesete lehce. Krizové bude období okolo 11. září, kdy budete mít pocit, že se vám nedaří v lásce ani zaměstnání. Krizové období ovšem zaktivuje skrytý potenciál a vy vyletíte jako Fénix z popela.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panny se mohou těšit na souputníka –  Merkur. Podepíše se především na pracovním životě i dění na rodinném poli. Spiklenecky pomrkává také na vás, kteří jste nezadaní. Příznivý vítr do plachet vám dodává i trigon Uranu a Saturnu. Jste okouzlující, inspirativní a vaše osobnost jde druhým příkladem. Neptun může nadělat neplechu pouze po zdravotní stránce.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, po většinu měsíce vás na cestě provází Mars ve Vodnáři, díky němuž stojíte nohama pevně na zemi. V žádném případě nelenošíte, jdete aktivně za svým štěstím. V zaměstnání vám nechybí odvaha ani ostré lokty, což otevírá možnosti ke změně. Ani v lásce nesedíte v koutě, ale klidně oslovíte člověka, který vám padne do noty. Merkur v kvadratuře k Saturnu může okolo 22. udělat neplechu ve vztahu k rodičům.

     

  • 8.

    Štír

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Zrozenci Štíra vyhlížejí náročný měsíc, kdy budou mít pocit, že na ně všechno padá. Největší neplechu dělá Venuše v kvadratuře k Marsu, která se stará o neutěšenou atmosféru v lásce a financích. Druhou misku vah se snaží zachránit Neptun připomínající, že co vás nedostane na lopatky, to vás posílí. Díky trpělivosti najdete nakonec cestu, jak ze šlamastyky ven. Radost vám dělají také ratolesti.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Střelci, začátek měsíce je výhodný pro mezilidské vztahy a situaci na domácí půdě. Venuše až do 9. září pracuje ve váš prospěch a pomáhá urovnat, co se v uplynulých týdnech nepodařilo. Druhá dekáda tolik pozitivní nebude. Kvůli Merkuru až do 22. září vázne komunikace, častěji se také uchylujete ke špatnému rozhodnutí. Hlavu vzhůru. Závěr měsíce vrátí situaci do normálu a dodá vám důvod k úsměvu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, do 8. září vás škádlí nevlídná konstelace Venuše, kvůli níž se vám nedaří v lásce ani financích. Zatněte zuby a věřte, že další dekáda přinese zásadní zlepšení. Peněženka se rozroste o nemalý obnos a v milostném životě také svítá! Že jste svého vyvoleného či vyvolenou ještě nenašli? Potom vám třináctka v datu může přinést osudové seznámení.

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, devátý měsíc roku zesiluje vaši průbojnost a dodává vám  energii pro uskutečnění troufalých snů a plánů. Cítíte, jak vesmír sesílá příznivý vítr do plachet? Mars rozhodně netroškaří, díky němu se otevírají netušené možnosti. Přehnaná aktivita je zároveň slabou stránkou. Kvůli ní hrozí riziko úrazů i chyb způsobených zbrklostí. Venuše v poslední dekádě varuje před zvýšenými konflikty na milostném poli.

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milé Ryby, hlavní roli na zářijové scéně hraje láska! Pokud jste zatím samotáři, pak vám nový školní rok sešle vysněný protějšek. Nejplodnější dny se kumulují kolem 14. září, kdy jsou sympatie na maximu. Trochu náročnější program vyhlíží zamilovaní. Neptun spolu s Merkurem rozpoutávají četné neshody. Od 22. se situace ustálí. Pokud jde o finance, dejte pozor na chytráky, kteří by vás rádi oškubali.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz