Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Arianin milostný horoskop na září: Venuše se usměje

/
  • Ariana věští a radí ...
    Ariana věští a radí ... (archiv)
    30. srpna 2018 ● 12:00

    Nejen léto, i podzim může přát lásce. Co věští čarodějka Ariana Argoni pro váš milostný život v září?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Využijte období kolem 11. září, díky své komunikaci a tomu, že nebudete váhat a vyjdete do společnosti, láska může být blízko.

    Zadaným to může trochu skřípat kolem 9. září, Venuše bude v opozici vůči všemu znamení.  Snažte se s partnerem nehádat, abyste nepřilévali oleje do ohně.  Celá situace se nakonec uklidní. 

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od 6. září vstupuje Merkur do znamení Panny, díky tomu se budou Býci jevit pro okolí atraktivnější. A právě tehdy můžete potkat lásku.

    Pro zadané je čas na upevňování lásky. Zvláště pokud někam společně vyjedete. Vás protějšek bude nadšený.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Kolem 11. září Mars vstoupí do znamení Vodnáře a tím se vytvoří trigon s vaším znamením a pocítíte příliv klidu a lásky. Harmonie může přinést právě v tomto období lásku.


    Zadaní kolem 22. září pozor na konflikty. Je to díky Merkuru. Nicméně 20. září začínají velmi příjemné dny na harmonii ve vztahu.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    10. září se budete vyhřívat v péči Venuše - patronky lásky. Můžete zažívat jedno milostné dobrodružství za druhým. 13. září může přijít ale i osudová láska.

    Zadaní: od začátku září můžete zažívat napětí ve vztahu a 10. září mohou dokonce přijít hádky. Je to díky špatně působící Luně vůči vašemu znamení. Ale kolem 14. září se situace krásně uklidní a nedorozumění se vyjasní.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do 9. září vám bude v lásce přáno. Je velmi pravděpodobné, že se vám zadaří. Ale po 9. září vás nepříznivé ovlivní Venuše v kombinaci se Štírem. A to je lepší se věnovat práci a koníčkům. 13. září raději žádný vztah či flirt nerealizujte. Mohlo by vám to do života vpustit nesprávného člověka.

    Pro zadané: do 10 září pohoda a pak raději kolem 20. září někam zalezte. Explozivní Mars by mohl stvořit hádku, kdy byste mohli říct něco, co by vás pak dlouho mrzelo.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Už 7. září vytvoří Merkur, který vám začne pomáhat od 6. září, krásný trigon Uranem a Saturnem. To je pro nezadané přímo nádherná konstelace na lásku. Září bude opravdu prát nezadaným Pannám. Které právě mohou vstoupit do hlubšího vztahu. Merkur od 9. září krásně sextiluje  s Venuší a Štírem, takže sex bude také.

    Zadané Panny také mohou být celkem spokojené.

  • 7.

    Vahy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Venuše vám v září přeje. Nezadané Váhy budou doslova obletované. Od 11. září se k vám přidá Mars a vytvoří harmonické postavení s Vodnářem, a pro okolí budete jako magnet.
    Pro zadané Váhy také super. Prostě tento měsíc vám je Štěstěna v Lásce nakloněna, vztah s vaším protějškem se prohloubí a upevní.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od 9. září vám vstupuje do znamení divoká Venuše a vytváří kvadraturu s Marsem. Situace tedy moc lásce prát nebude a navíc se můžete stát nechtěně terčem divných vrtochu ze strany ostatních lidí. 12. září bude vše gradovat do konfliktů.

    Takže na navazování vztahů pozor a zadaní by se měli také držet raději v neutrální rovině vůči rozladěnému partnerovi. Ale díky Neptunovi, který harmonizuje s Venuší, to zdárně přežijete.  A úplněk v Beranu 25. vše uklidní.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Tento měsíc vám v lásce bude přáno. Od 9. září Venuše na vás vysílá svůj příznivý vliv a může vykouzlit nečekané pozitivní situace v lásce. Kolem 20. září můžete dokonce potkat spřízněnou duši. Jen netlačte na pilu a nechte vše plynout, ať svůj objev nevyděsíte.

    Zadaní však mohou pociťovat napětí ve vztahu kvůli špatně postavenému Neptunovi, který vyvolává chaos a hádky. Můžete mít dokonce pocit, že jste součástí pořadu Skrytá kamera, vše se bude dít jakoby naschvál. Ale díky Venuše, která vás nyní ochraňuje, to krásně zvládnete.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od 9. září nad vámi drží ochrannou ruku Venuše. Takže i v lásce vám bude přáno, nezávazným flirtům také. 14. září můžete potkat lásku nebo dokonce navázat dlouhodobý vztah.  Ale 22. září na vás skočí Merkur v Panně a vaše psychika bude dostávat na frak.


    U zadaných se až na konci měsíce projeví štěstí a klid ve vztahu. Ale je možné, že do té doby si budete problémy s partnerem přehazovat mezi sebou jak horký brambor. Úplněk v Beranu vás vysvobodí.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Čeká na vás krásně milostné září. Sice kolem 9. září, trošku vše zakolísá díky výbušnému Marsu, ale když udržíte nervy na uzdě, vše krásně ustojíte. O nezadané Vodnáře bude zájem, ale možná od vás budou očekávat hned závazky a povinnosti, což není nic pro vás milí Vodnáři.

    Pro zadané: sice to bude trochu skřípat, váš protějšek vás bude přesto motivovat k překonání strachu ze ztráty svobody a konečně se uvědomíte, že tu pravou lásku už máte a není třeba dál hledat.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Od 9. září vám štěstí přeje a kolem 14teho září, díky Neptunu a Venuši můžete potkat spřízněné duši a v lásce se opravdu zadaří.

    Zadané Ryby mohou mít naopak trable. Budete mít pocit, že vás protějšek s vámi hraje podivnou rošádu, obviňovat vás z chyb a neschopnosti. Mohou se provalit dlouho skrývané lži a tajnosti. Toto napětí může vytvářet Neptun, zvlášť kolem 22. září. Nicméně po 25. září se vám opět začne dařit.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz